Kilpailuta puhelinliittymä

Kilpailuta puhelinliittymä helposti nyt yhdellä sivustolla. Puhelinliittymän kilpailutus auttaa sinua valitsemaan sopivan liittymän ja välttämään turhan suuret puhelinlaskut. Kilpailuttaminen on tämän sivun taulukon avulla vaivatonta ja nopeaa. Kaikki puhelinliittymät yhdessä paikassa helposti kilpailutettavana. Tutustu liittymiin ja kilpailuta itsellesi uusi puhelinliittymä.

Kilpailuta liittymä 2021

Päivitetty 4/2021

Liittymän kilpailutukseen kannattaa ottaa mukaan kaikki Suomen suurimmat teleoperaattorit, mm. Telia, Elisa, DNA ja Moi Mobiili. Aloita puhelinliittymän kilpailutus heti ja pian käytössäsi on sinulle sopivampi liittymä.

Liittymän kilpailutus – Miten kilpailuttaa puhelinliittymä?

Kilpailuta puhelinliittymä helposti ja vaivattomasti nyt netissä. Liittymän kilpailutus onnistuu helposti yllä olevan taulukon avulla ja vie vain hetken aikaasi. Puhelinliittymän kilpailutus kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa, sillä liittymien hinnoittelu muuttuu jatkuvasta kilpailun myötä.

Kun liittymäsi on ollut esimerkiksi vuoden käytössä, niin kannattaa pohtia uuden liittymän hankkimista tai vähintään hintojen tarkistamista. Tällä sivustolla kerromme tarkemmin puhelinliittymien kilpailutuksesta ja miksi kilpailuttaminen kannattaa ja voiko puhelinliittymissä säästää huomattavan summan rahaa. Ohjeistamme millainen liittymä kannattaa kilpailuttaa ja mitä tulisi huomioida uutta liittymää valittaessa. Miksi et kilpailuttaisi jo heti nyt edullisempaan liittymään?

Mitä kannattaa ottaa huomioon liittymän kilpailutuksessa?

Aloita liittymän kilpailutus arvioimalla omat tarpeesi. Kuinka paljon tarvitset puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa? Miten pitkäksi ajaksi olet valmis sitoutumaan sopimuksellisesti? Onko sinulla muita erityisiä toiveita liittymälle? Taulukosta pystyt vertaamaan helposti itsellesi parhaiten sopivan liittymän.

Kilpailuttajan muistilista

  • Puhepaketin sisältö
  • Datan määrä
  • Netin nopeus
  • Tekstiviestit
  • Sopimusmalli

Milloin puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa?

Puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, sillä operaattorit kisaavat jatkuvasti asiakkaista hinnoittelun avulla. Sopiva rytmi on esimerkiksi kerran tai kaksi vuodessa, jolloin voit olla varma, että sinulla on juuri sinulle sopivin ratkaisu käytössäsi.

Suosituimmat operaattorit

Tällä sivustolla on Suomen neljän suosituimman operaattorin liittymät ja niiden hinnat. Mukana ovat Telia, Elisa, Moi Mobiili ja DNA. Telia  on toiminut Suomessa jo vuodesta 1855 ja se on osa kansainvälistä Telia Companya, joka löytyy 9 maasta. Elisa on Suomen johtava mobiiliverkko-operaattori ja kiinteän verkon operaattori. Elisan liittymiä on tarjolla Elisa ja Elisa Saunalahti -brändeillä. Moi Mobiili on tuore suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n mobiiliverkossa. DNA kuuluu Telenoriin, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. 

3G, 4G ja 5G puhelinliittymät

3G-liittymien aika alkaa olla ohi ja niiden sijaan suositellaan nykyaikaisia 4G- tai 5G-liittymiä. 4G-liittymät sopivat useimmille enemmänkin nettiä käyttäville. 5G-verkko on huippunopea verkko. 5G-verkkoa laajennetaan tällä hetkellä vauhdilla ja operaattorit myyvät jo 5G-liittymiä. Huomioi, että  5G-verkon käyttäminen vaatii 5G-verkolle suunnatun laitteen. Vanhemmat laitteet eivät välttämättä toimi 5G-verkossa.

Usein kysytyt kysymykset liittymän kilpailuttamisesta

Miksi puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla voi yksinkertaisesti vertailla kaikkia puhelinliittymiä. Jos löytyy edullisempi puhelinliittymä, niin silloin voit säästää suuriakin summia.

Miten kilpailuttaa puhelinliittymät?

Suodata tämän sivun taulukkoa sinulle tärkeimmillä kriteereillä ja valitse uusi liittymä. Klikkaa Tilaa-nappia, jolloin siirryt valitsemasi operaattorin sivuille. Täyttämällä tilauslomakkeen sinulla on pian uusi liittymäsi käytössä.

Kuinka paljon kilpailuttamalla liittymän voi säästää?

Kilpailuttamalla liittymän voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Säästösumma selviää vertailemalla hintoja tämän sivun taulukosta. Selvitä mitä säästö voisi tarkoittaa sinun kohdallasi.

Kuinka usein liittymä kannattaa kilpailuttaa?

Puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa, jotta varmistat itsellesi kilpailukykyisen hinnoittelun puhelinliittymään.

Kuinka irtisanon edellisen liittymäni?

Kilpailuttamasi uusi teleoperaattori voi päättää vanhan liittymäsi uuden liittymän avaamisen yhteydessä eli sinun ei tarvitse tehdä vanhalle liittymälle mitään.

Katso myös kaikki puhelinliittymät ja liittymävertailu!