Kilpailuta puhelinliittymä

Kilpailuta puhelinliittymä helposti nyt yhdellä sivustolla. Moni maksaa liittymästään huomaamattaan aivan liikaa. Puhelinliittymän kilpailutus auttaa sinua valitsemaan sopivan liittymän ja välttämään turhan suuret puhelinlaskut. Kilpailuttaminen on tämän sivun taulukon avulla vaivatonta ja nopeaa. Puhelinliittymät yhdessä paikassa helposti kilpailutettavana. Tämän sivuston avulla löydät parhaat ja edullisimmat liittymät. Tutustu liittymiin ja kilpailuta itsellesi uusi puhelinliittymä.

Kilpailuta liittymä 2024

Päivitetty 06/2024

Hinta alk. 15€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Hinta alk. 15,90€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Liittymätyyppejä: 4

Liittymätyyppejä: 6

Liittymätyyppejä: 5

Liittymätyyppejä: 6

Alk. 0,055€/min tai max 4€/kk

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,069€/min tai rajattomat puhepaketit

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä 30.11.2023 alkaen

50€ laite-etuseteli kaupan päälle.

5G-liittymään avaus 0€ (norm. 8,99€).


Telia Dot liittymiin 14 pv ilmaiseksi. Useampaan Telia Dot liittymään 10% keskittämisbonus joka kk.

-

-

Minkä operaattorin puhelinliittymä kannattaa valita? Liittymän kilpailutukseen on hyvä ottaa mukaan kattavasti eri teleoperaattorit, mm. Telia, DNA, Elisa ja Moi Mobiili. Palvelussamme voit kilpailuttaa liittymät helposti. Taulukossa on mukana yhteistyökumppaneiden kampanjatarjouksia ja niihin mainoslinkit. Aloita puhelinliittymän kilpailutus heti ja pian käytössäsi on sinulle sopivampi liittymä.

Liittymän kilpailutus – Miten kilpailuttaa puhelinliittymä?

Kilpailuta puhelinliittymä helposti ja vaivattomasti nyt netissä ilman turhaa matkustamista ja jonottelua. Liittymien kilpailuttaminen oli ennen todella hidasta ja työlästä, sillä kilpailuttaminen edellytti tarkistamaan hinnat erikseen jokaisen operaattorin sivuilta. Nyt liittymän kilpailutus onnistuu helposti yllä olevan taulukon avulla ja vie vain lyhyen hetken aikaasi. Olemme automatisoineet puhelinliittymien hintatietojen hakemisen ja sinulla on aina näkyvillä ajantasaiset hintatiedot yhdellä silmäyksellä samassa taulukossa. Puhelinliittymän kilpailutus kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa, sillä liittymien hinnoittelu muuttuu jatkuvasti kireän hintakilpailun myötä.

Kun liittymäsi on ollut esimerkiksi vuoden käytössä, niin kannattaa pohtia uuden liittymän hankkimista tai vähintään hintojen tarkistamista. Tällä sivustolla kerromme tarkemmin puhelinliittymien kilpailutuksesta ja miksi kilpailuttaminen kannattaa ja voiko puhelinliittymissä säästää huomattavan summan rahaa. Ohjeistamme millainen liittymä kannattaa kilpailuttaa ja mitä tulisi huomioida uutta liittymää valittaessa. Miksi et kilpailuttaisi jo heti nyt edullisempaan liittymään?

Liittymän kilpailutus pähkinän kuoressa

  1. Suodata tämän sivun taulukkoa sinulle tärkeimmillä kriteereillä
  2. Valitse uusi liittymä ja Katso liittymät-nappia, jolloin siirryt valitsemasi operaattorin sivuille
  3. Täytä operaattorin sivuilla tilauslomake

Mitä kannattaa ottaa huomioon liittymän kilpailutuksessa?

Aloita liittymän kilpailutus arvioimalla omat tarpeesi puhelinliittymälle. Kuinka paljon tarvitset puheaikaa, tekstiviestejä ja dataa? Viestitkö pääsiasiassa netin välityksellä? Miten pitkäksi ajaksi olet valmis sitoutumaan sopimuksellisesti? Onko operaattorilla väliä? Onko sinulla muita erityisiä toiveita liittymälle? Kaikilla teleoperaattoreilla on valikoimissaan toisistaan eroavia puhelinliittymiä. Sopiva liittymä riippuu puhelinliittymän käyttötarkoituksesta ja omista toiveista. Taulukosta pystyt vertaamaan helposti itsellesi parhaiten sopivan liittymän.

Puhelinoperaattorin kilpailutus – Kilpailuttajan muistilista:

  • Puhepaketin sisältö
  • Datan määrä
  • Netin nopeus
  • Tekstiviestit
  • Sopimusmalli

Milloin puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa?

Puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, sillä operaattorit kisaavat jatkuvasti asiakkaista hinnoittelun avulla. Merkittävä osa kuluttajista hukkaavat kymmeniä tai jopa satoja euroja vuosittain, kun eivät kilpailuta liittymäänsä tarpeeksi usein. Sopiva rytmi on esimerkiksi kerran tai kaksi vuodessa, jolloin voit olla varma, että sinulla on juuri sinulle sopivin ratkaisu käytössäsi. Kilpailuttaminen ei maksa mitään ja voit ainoastaan säästää operaattorikuluissa. Kilpailuttaminen onnistuu tämän sivun avulla käden käänteessä.

Suosituimmat operaattorit

Tällä sivustolla on eri operaattorien liittymät, liittymäkuvaukset ja niiden hinnat. Mukana ovat mm. Telia, Moi Mobiili, Elisa ja DNA. Telia  on toiminut Suomessa jo vuodesta 1855 ja se on osa kansainvälistä Telia Companya, joka löytyy yhdeksästä maasta. Elisa on Suomen johtava mobiiliverkko-operaattori ja kiinteän verkon operaattori. Huomio, että Elisan liittymiä on tarjolla Elisa ja Elisa Saunalahti -brändeillä. Moi Mobiili on tuore suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n mobiiliverkossa. Moi Mobiili mahdollistaa kuluttajille rakentaa omat liittymät tarpeiden mukaan. Esimerkiksi kuluttajana voit laittaa yhden ja saman tilin alle niin monta liittymää, puhelinnumeroa ja SIM-korttia kuin haluat. DNA kuuluu Telenoriin, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. 

3G, 4G ja 5G puhelinliittymät

3G-liittymien aika alkaa olla ohi ja niiden sijaan suositellaan nykyaikaisia 4G- tai 5G-liittymiä. Nyt onkin hyvä aika päivittää vanhat 3G-liittymät uudempaan ja nopeampaan liittymään. 4G-liittymät sopivat useimmille enemmänkin nettiä käyttäville. 5G-verkko on huippunopea verkko. 5G-verkkoa laajennetaan tällä hetkellä vauhdilla ja operaattorit myyvät jo 5G-liittymiä. Huomioi, että  5G-verkon käyttäminen vaatii 5G-verkolle suunnatun laitteen. Vanhemmat laitteet eivät välttämättä toimi 5G-verkossa.

Telia, DNA, Elisa ja Moi Mobiili tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja

Telia, DNA, Elisa ja Moi Mobiili tarjoavat puhelinliittymät erilaisiin käyttötarpeisiin. Vaihtoehdot pitävät sisällään rajattoman netin, prepaid-liittymät, 4G- tai 5G-verkot ja muut usein toivotut ominaisuudet. Kannattaa myös tutustua tarkemmin uuteen Moi Mobiiliin, joka tarjoaa samaan liittymään useita rinnakkaisia sim-kortteja. Jos liittymä lisäksi tarvitset uuden puhelimen, niin operaattoreiden sivuilta löytyy edullisemmat peruspuhelimet ja uusimmat älypuhelimet vaativille käyttäjille, oli sitten toiveena iPhone, OnePlus, Samsung Galaxy tai vaikka Nokia. 

Kilpailuta puhelinliittymä säännöllisesti tasaisin väliajoin

Puhelinliittymästään voi helposti päätyä maksamaan aivan liikaa, jos on liian pitkään pitänyt samaa liittymää tai operaattoria. Kilpailuttaminen saattaa myös usein unohtua, jos vanha liittymä on toiminut hyvin ilman ongelmia. Joidenkin kymppien kuukausittainen lasku voi tuntua pieneltä, mutta usean vuoden ajalla turhat eurot voivat kumuloitua ylimääräisinä maksuina jopa satojen eurojen arvoisiksi.

Jos et halua maksaa ylimääräistä puheluista ja netin käytöstä, niin puhelinliittymät on syytä kilpailuttaa säännöllisesti. Puhelinliittymien hinnat elävät koko ajan, sillä operaattorit kilpailevat jatkuvasti uusista asiakkaista. Palvelustamme löydät eri puhelinoperaattorien liittymät ja hinnaston helposti vertailtavassa muodossa. Vertailemalla liittymät voit vain tehdä puhelimesi käytöstä fiksumpaa ja vaihtaa edullisempaan liittymään. Kilpailuttamalla liittymät voit säästää vuodessa ihan merkittäviäkin summia.

Sopivimmat liittymävaihtoehdot

Etsimme sinulle sopivimmat liittymävaihtoehdot. Vertailut.com kautta löydät parhaat liittymät ja tarjoukset. Liittymien hinnat ovat ajantasalla, sillä haemme liittymien hintatiedot automaattisesti operaattoreilta, mutta tarkista hinnat vielä teleoperaattorin verkkosivuilla tilausta tehdessä.

Liittymän kilpailuttaminen verkossa

Jokaisella kotitaloudella on oikeus päättää minkä operaattorin liittymiä käyttää. Ei ole yhtä yksittäistä parasta puhelinliittymää, vaan liittymien välillä on eroja. Kuluttajat voivat säästää selvää rahaa kilpailuttamalla operaattoreita. Kilpailutuksen tekoon löytyy maksuttomia verkkopalveluita, kuten tämä sivusto. Tarkka kuluttaja ei valitse operaattoria vain hinnan perusteella, vaan hän huomioi liittymän ominaisuudet. Liittymän vaihtaminen edullisempaan on helppoa. Tämän sivuston kilpailutustaulukko on erinomainen työkalu liittymäkilpailutuksen tekemiseen. Tällä sivustolla voit verrata eri operaattoreiden liittymiä sekä hakea esimerkiksi liittymiä haluamillasi ominaisuuksilla.

Milloin liittymän kilpailuttaminen ei ole mahdollista?

Aina heti puhelinliittymän kilpailuttaminen ei ole mahdollista ja sopivaa hetkeä on odotettava. Jos nykyisessä liittymässä on määräaikainen sopimusmalli, niin kilpailuttamista on siirrettävä määräaikaisen sopimuksen päättymisen jälkeiseen aikaan. Määräaikaiset sopimukset ovat useimmiten yhden tai kahden vuoden pituisia, joskin niiden määrä on tipahtanut viimeisten vuosien aikana kovan kilpailun myötä.

Tietoa kilpailutuspalvelustamme lyhyesti

Vertailut.com on vuonna 2020 aloittanut kilpailutussivusto, joka on erikoistunut helpottamaan puhelinliittymien kilpailuttamista. Palveluumme noudetaan automaattisesti teleoperaattoreilta liittymät hintatiedoilla helposti luettavaan taulukkoon. Automaattinen tiedonhaku takaa aina tuoreet tiedot ja palveluamme päivitetään myös usein. Kaikki palvelustamme löytyvät liittymät on koottu vertailutaulukkoon. Taulukkoa voi suodattaa ominaisuuksien ja hintojen perusteella. Kilpailuttaminen ei maksa mitään ja se voi helposti johtaa kymmenien tai jopa satojen eurojen säästöihin.

Usein kysytyt kysymykset liittymän kilpailuttamisesta

Kysymyksiä ja vastauksia liittymän kilpailuttamiseen.

Miksi puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa?

Kilpailuttamalla voi yksinkertaisesti vertailla kaikkia puhelinliittymiä. Jos löytyy edullisempi puhelinliittymä, niin silloin kannattaa harkita liittymän vaihtamista ja voit säästää suuriakin summia.

Miten kilpailuttaa puhelinliittymät?

Suodata tämän sivun taulukkoa sinulle tärkeimmillä kriteereillä ja valitse uusi liittymä. Klikkaa Tilaa-nappia, jolloin siirryt valitsemasi operaattorin sivuille. Täyttämällä tilauslomakkeen sinulla on pian uusi liittymäsi käytössä.

Kuinka paljon kilpailuttamalla liittymän voi säästää?

Kilpailuttamalla liittymän voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Säästösumma selviää vertailemalla hintoja tämän sivun taulukosta. Selvitä mitä säästö voisi tarkoittaa sinun kohdallasi.

Kuinka usein liittymä kannattaa kilpailuttaa?

Puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa, jotta varmistat itsellesi kilpailukykyisen hinnoittelun puhelinliittymään.

Kuinka irtisanon edellisen liittymäni?

Kilpailuttamasi uusi teleoperaattori voi päättää vanhan liittymäsi uuden liittymän avaamisen yhteydessä eli sinun ei tarvitse tehdä vanhalle liittymälle mitään.

Miten tiedän nykyisen liittymäni hinnan?

Voit tarkistaa liittymäsi hintatiedot oman operaattorisi asiakassivuilta tai katsoa vanhoja laskuja.

Mistä voin tietää toimiiko minulla 5G-verkko?

Tarkista operaattorin verkkosivustolta kuuluvuuskartasta 5G-verkon kuuluvuus.

Mitkä ovat Suomen suosituimmat teleoperaattorit?

Neljä Suomen suosituinta operaattoria ovat Telia, Elisa, DNA ja Moi Mobiili. Katso taulukosta operaattorien eri liittymävaihtoehtoja.

Kenelle puhelinliittymän kilpailutus sopii?

Puhelinliittymän kilpailutus sopii kaikille yksityishenkilöistä yrityksiin.

Katso myös kaikki puhelinliittymät ja liittymävertailu!

4.9/5 - (716 votes)