DNA liittymätarjous 2023

DNA liittymätarjous ja parhaat hinnat juuri tänään. Täältä näet yhdellä silmäyksellä DNAn puhelinliittymät, liittymien ominaisuudet ja niiden hinnat. Näytä lisää -napin takaa löydät liittymien tarkemmat tiedot. Valitse listalta mieleinen liittymä ja Tilaa-napilla pääset DNAn verkkosivuille.

DNA puhelinliittymä tarjoukset ja kampanjat 2023

Päivitetty 10/2023

DNA liittymätarjous 2023. Listalta löydät DNAn puhelinliittymät, liittymien ominaisuudet ja hintatiedot. Lista päivittyy automaattisesti tarjoten aina ajan tasalla olevat tiedot. Tilauksen yhteydessä on kuitenkin hyvä tarkistaa lopulliset hintatiedot ja muut keskeiset ehdot sekä ominaisuudet.

DNA puhelinliittymät

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä ja se on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Vuonna 2018 DNA:lla oli yli 4 miljoonaa liittymäasiakkuutta. DNA:n kuluttajapalveluihin kuuluvat mm. matkapuhelimet ja matkapuhelinliittymät, laajakaistapalvelut, tietoturvapalvelut, tv-palvelut ja lankapuhelinliittymät.

DNA:n valikoimista löytyy varmasti jokaiselle sopiva puhelinliittymä erilaisiin käyttötarpeisiin, kevyestä netinkäyttäjistä aktiivisiin nettisurffareihin ja paljon soitteleville. DNA rajaton liittymillä puheaika ja data on rajatonta nimensä mukaisesti. Rajattomalla puheajalla voi puhua loputtomasti ja rajattomalla datalla voi käyttää nettiä mielin määrin Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Eri DNA rajanton liittymät erottaa toisistaan netin maksiminopeus, EU datan määrä ja kuukausihinta. DNA:n 4G-verkko kattaa jopa 99 % suomalaisista ja DNA:n 5G-verkko laajenee koko ajan. Tarkista kuuluvuuskartasta, minkä verkon alueella asut.

DNA:n verkkokaupasta voit hankkia samalla myös muut tarvikkeet ja oheistuotteet hyvään hintaan. DNA:n verkkokaupassa on valikoimissa mm. puhelimet ja lisälaitteet, tabletit, tietokoneet, televisiot, pelikonsolit, dronet, kamerat, valvontakamerat, riistakamerat, kaiuttimet, kuulokkeet, älykellot, sähköpotkulaudat, aktiivisuusrannekkeet, robotti-imurit ja paljon muita älykodin laitteita.

DNA tarjoaa omille asiakkailleen Oma DNA -sovelluksen, jolla voi hoitaa omaan asiakkuuteensa liittyviä asioita. Sovellus on ladattavissa omaan puhelimeen tai tablettiin sovelluskaupoissa. DNA tarjoaa puhelinliittymäasiakkaillensa myös muita etuja DNA:n asiakasetuhinnoilla, jotka löydät DNA:n verkkosivuilta. Jos et tykkää asioida verkossa, niin DNA:lla on myös kuusikymmentä kivijalkamyymälää eri puolilla Suomea.

Yritystietoa DNA:sta

DNA aloitti toimintansa vuonna 2001 ja vuonna 2019 DNA myytiin yritysjärjestelyn seurauksena Telenorille. Vuonna 2020 DNA:n liikevaihto oli 808,8 miljoonaa euroa. DNA:lla oli 1600 työntekijää palveluksessaan vuonna 2021.

Katso myös kaikkien operaattoreiden liittymätarjoukset!

4.5/5 - (79 votes)