Lehtitarjoukset 2022 – Aikausilehdet edullisesti

Parhaat lehtitarjoukset, aikakausilehdet ja harrastelehdet koottuna yhdelle sivulle. Lehtien kampanjat ja tarjoukset vaihtuvat jatkuvasti ja siksi tarjouksia kannattaa vertailla usein. Listaamme palveluumme suomalaisten suosikkilehdet ja parhaat tilaajalahjat. Lehtitarjousten selailu on nopeaa ja helppoa, kun kaikki tarjoukset ovat koottuna alle yhteen automaattisesti päivittyvään taulukkoon. Selaa taulukosta lehtitarjouksia ja tilaa aikakausilehti tarjoushintaan. Mukavia lukuhetkiä!

Parhaat lehtitarjoukset tänään kesän kampanjahinnoilla

Tarjoukset päivittyvät joka päivä automaattisesti (7/2022).

Näytä lisää -napista näet tarjouksen tarkemmat tiedot.

Lehtitarjoukset 2022 listaus kattaa laajan valikoiman suosituimpia aikakausilehtiä naisille ja miehille. Taulukossa vertaillaan tarjoushintaa. Parhaat aikakausilehdet yhdessä ja samassa taulukossa. Alla tarkemmin tietoa lehtitilauksista.

Lehtitarjous voi säästää paljon

Aikakausilehdet kannattaa aina pyrkiä tilaamaan tarjoushintaan. Aikakausilehtiä markkinoidaan usein alennuksilla ja tarjoushinnat on helppo tarkistaa netistä. Tarjous voi olla suurimmillaan hyvinkin merkittävä ja tarjous voi pitää sisällään myös tilaajalahjan. Katso yllä olevasta taulukosta lehtitarjoukset suosikkilehtiin, mm. Seiska, Katso, Tieteen Kuvalehti, Koti ja Keittiö, V8, Tee Itse, Kotimikro, Gti-Magazine, Kunto Plus, Antiikki & Design, Auto Bild, Fit ja Hifimaailma.

Aikakauslehdet netissä

Suomalaiset ovat lukukansaa ja tykkäävät lukea paljon. Eikä siis ihme, että erilaisia aikakausilehtiä julkaistaan paljon suomenkielellä. Aikakauslehtiä löytyy tänä päivänä jokaiseen makuun, niin miehille kuin naisille ja lapsille sekä aikuisille. Aikakausilehdet käsittelevät meitä kaikkia koskettavia teemoja, kuten esimerkiksi ihmissuhteita, harrastuksia, ravintoa, urheilua ja työelämää. Aikakausilehdet ilmestyvät lehdestä riippuen tyypillisesti viikoittain tai kuukausittain. Alla muutamia esimerkkiesittelyitä suomalaisten suosikkiaikkareista.

Seiska on Aller Median julkaisema koko kansan lukema suosikkilehti, joka viihdyttää lukijoitaan julkkisten kuulumisilla. Katso Seiska tarjous nyt kampanjahintaan.

Tieteen Kuvalehti on Pohjoismaiden suurin koko kansalle tiedettä käsittelevä aikakauslehti. Suomenkielinen Tieteen Kuvalehti toimitetaan tanskankielisen Illustreret Videnskab -lehden pohjalta. Tieteen Kuvalehteä julkaisee Bonnier Publications International. Tilaa Tieteen Kuvalehti tarjous nyt kampanjahintaan.

Koti ja Keittiö lehden aihepiirejä ovat sisustus, ruoanlaitto, viinit, matkailu ja antiikki. Lehteä julkaisee Fokus Media -kustantamo. Lunasta Koti ja Keittiö tarjous nyt kampanjahintaan.

Katso on Aller Median julkaisema viihdelehti, joka käsittelee televisio-ohjelmia, elokuvia ja muita ohjelmatietoja. Katso tarjous nyt kampanjahintaan.

V8 on amerikkalaisten autojen harrastajien aikakausilehti. Tilaa V8 tarjous hintaan.

Kunto Plus on lehti, joka käsittelee mm. liikuntaa, hyvinvointia ja terveyttä. Lunasta Kunto Plus tarjous tästä.

Lehden tilaus netistä

Lehtiä voi tilata puhelinmyyjiltä, ostaa irtonumerona lehtipisteiltä tai sitten ostaa itse netistä. Netistä tilaamisen etuja on paljon ja ehkä suurimpana vertailtavuus. Netissä on helppo vertailla lehtien hinnat ja tutustua aikakausilehtien valikoimiin ilman puhelimen aikapainetta. Hintoja ja tilaajalahjoja vertailemalla löydät parhaat diilit juuri sinulle.

Lehden voi tilata määräaikaisena tilauksena tai kestotilauksena. Määräaikainen sopii sellaiselle, joka on valmis sitoutumaan vain tietyksi määräajaksi lehden tilaamiseen. Kestotilaus on toistaiseksi voimassa kunnes tilaus perutaan.

Lehtitilaus lahjaksi

Pohditko mitä voisit antaa lahjaksi äidille äitienpäivänä, valmistuvalle ylioppilaalle tai vaikka vaimolle joululahjaksi? Lehtitilaus sopii hyvin lahjaksi kaikille ja jokaiseen juhlaan. Kotiin saapuva lehti ilahduttaa lahjansaajaa aina ilmestyessä ja pitkään koko tilauksen ajan.

Parhaat tilaajalahjat

Lehtitilauksien yhteydessä on usein tarjolla tilaajalahja. Tilaajalahja voi olla melkein mitä tahansa kodin sisustuksesta keittiövälineisiin tai jopa lahjakortti. Parhaat tilaajalahjat on usein tarjolla arvokkaammissa lehtitilauksissa. Joskus tilaajalahjan arvo voi olla jopa suurempi kuin varsinainen aikakausilehtitilaus.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lehtitarjouksista ja lehtien tilaamisesta netistä

Miten tilaan lehtiä netistä?

Lehden tilaaminen netistä on tehty helpoksi. Valitse tämän sivun taulukosta sinulle mieleisin aikakausilehti ja klikkaa Tilaa tästä -nappia, jolloin siirryt kustantamon sivuille. Täytä tilauslomake ja pian sinulla on uusin lehti luettavana.

Miten lehtitilauksen peruuttaminen onnistuu?

Lehtitilauksen voi lopettaa tilauksen voimassa olevan tilausjakson loppuun olemalla yhteydessä lehden asiakaspalveluun. Asiakaspalvelut palvelevat useimmiten netissä ja puhelimitse.

Mikä on kestotilaus?

Kestotilaus on lehden toistaiseksi voimassa oleva tilausmuoto. Tilausmuoto voidaan päättää irtisanomalla tilaus.

Mikä on määäräaikainen tilaus?

Määräaikainen tilaus on tilausmuoto, joka on voimassa ennalta sovitun ajan. Tilaus päättyy automaattisesti tilauskauden päätyttyä.