Lehtitarjoukset 2024 – Aikausilehdet edullisesti

Parhaat lehtitarjoukset, aikakausilehdet sekä viihde- ja harrastelehdet koottuna yhdelle sivulle. Lehtien kampanjat ja tarjoukset vaihtuvat jatkuvasti ja siksi tarjouksia kannattaa vertailla usein. Listaamme palveluumme suomalaisten suosikkilehdet ja parhaat tilaajalahjat. Lehtitarjousten selailu on nopeaa ja helppoa, kun kaikki tarjoukset ovat koottuna automaattisesti päivittyvään taulukkoon. Selaa taulukosta lehtitarjouksia ja tilaa aikakausilehti tarjoushintaan. Mukavia lukuhetkiä!

Parhaat lehtitarjoukset tänään talven kampanjahinnoilla

Tarjoukset päivittyvät joka päivä automaattisesti (01/2024).

Näytä lisää -napista näet tarjouksen tarkemmat tiedot.

Lehtitarjoukset 2024 listaus kattaa laajan valikoiman suosituimpia ja luetuimpia aikakausilehtiä naisille ja miehille, viihdelehdistä harrastus- ja asialehtiin. Lehtitaulukossa vertaillaan tarjoushintaa. Parhaat aikakausilehdet yhdessä ja samassa näkymässä. Taulukossa on mukana yhteistyökumppaneiden kampanjatarjouksia ja niihin mainoslinkit. Alla tarkemmin tietoa lehtitilauksista.

Lehtitarjous voi säästää paljon

Aikakausilehdet kannattaa aina pyrkiä tilaamaan tarjoushintaan. Aikakausilehtiä markkinoidaan usein alennuksilla ja tarjoushinnat on helppo tarkistaa netistä. Tarjous voi olla suurimmillaan hyvinkin merkittävä ja tarjous voi pitää sisällään myös hienon tilaajalahjan.

Joissakin tuotteissa tarjoukset ja kampanjat painottuvat sesonkeihin, kulutusjuhliin ja muihin tunnettuihin ostospäiviin, esimerkkinä Black Friday. Aikakausilehtiä kampanjoidaan kuitenkin ostossesonkien ulkopuolellakin ja kampanjat ovat käytännössä aina käynnissä. Lehtitilaajan ei siis välttämättä kannata odottaa Black Fridayta, vaan hyvän lehtitarjouksen voi löytää milloin tahansa. Netin vertailupalvelut ovatkin omiaan lehtitarjousten etsinnässä. 

Katso yllä olevasta taulukosta lehtitarjoukset suosikkilehtiin, mm. Tieteen Kuvalehti, Koti ja Keittiö, V8, Tee Itse, Kotimikro, Gti-Magazine, Kunto Plus, Antiikki & Design, Auto Bild, Fit ja Hifimaailma.

Aikakauslehdet netissä vertailtuna

Suomalaiset ovat lukukansaa ja tykkäävät lukea paljon lehtiä ja kirjoja laidasta laitaan. Eikä siis ihme, että erilaisia aikakausilehtiä julkaistaan paljon suomenkielellä. Aikakauslehtiä löytyy tänä päivänä jokaiseen makuun, niin miehille kuin naisille ja lapsille sekä aikuisille. Aikakausilehdet käsittelevät meitä kaikkia koskettavia teemoja, kuten esimerkiksi ihmissuhteita, harrastuksia, ravintoa, urheilua, vapaa-aikaa ja työelämää. Aikakausilehdet palvelevat monenlaista tarvetta. Joku tilaa lehteä viihtyäkseen, kun taas toinen opiskeluun tai maailmanmenon seuraamiseen. Aikakausilehdet ilmestyvät lehdestä riippuen tyypillisesti viikoittain tai kuukausittain. Alla muutamia esimerkkiesittelyitä suomalaisten suosikkiaikkareista.

Tieteen Kuvalehti on Pohjoismaiden suurin koko kansalle tiedettä käsittelevä aikakauslehti. Suomenkielinen Tieteen Kuvalehti toimitetaan tanskankielisen Illustreret Videnskab -lehden pohjalta. Tieteen Kuvalehteä julkaisee Bonnier Publications International.

Koti ja Keittiö lehden aihepiirejä ovat sisustus, ruoanlaitto, viinit, matkailu ja antiikki. Lehteä julkaisee Fokus Media -kustantamo.

V8 on amerikkalaisten autojen harrastajien aikakausilehti.

Kunto Plus on lehti, joka käsittelee mm. liikuntaa, hyvinvointia ja terveyttä.

Lehden tilaus netistä tarjoushintaan

Lehtiä voi tilata puhelinmyyjiltä, ostaa irtonumerona lehtipisteiltä tai sitten ostaa itse netistä. Netistä tilaamisen etuja on paljon ja ehkä suurimpana vertailtavuus. Netissä on helppo vertailla lehtien hinnat ja tutustua aikakausilehtien valikoimiin ilman puhelimessa myyjän kanssa syntyvää aikapainetta. Hintoja ja tilaajalahjoja vertailemalla löydät parhaat diilit juuri sinulle.

Lehden voi tilata määräaikaisena tilauksena tai kestotilauksena. Määräaikainen sopii sellaiselle, joka on valmis sitoutumaan vain tietyksi määräajaksi lehden tilaamiseen. Kestotilaus on toistaiseksi voimassa kunnes tilaus perutaan.

Lehden tilaaminen netistä on helppoa:

  1. Valitse taulukosta haluamasi lehti
  2. Klikkaa “Tilaa tästä” nappia
  3. Täytä tilauslomake

Lehtitilaus lahjaksi perheenjäsenelle tai ystävälle

Pohditko mitä voisit antaa lahjaksi äidille äitienpäivänä, valmistuvalle ylioppilaalle tai vaikka vaimolle joululahjaksi? Lehtitilaus sopii hyvin lahjaksi kaikille ja jokaiseen juhlaan. Aikakausilehtiä löytyy jokaiseen makuun, harrastelehdistä aina viihdelehtiin asti. Kotiin saapuva lehti ilahduttaa lahjansaajaa aina ilmestyessä ja pitkään koko tilauksen ajan. Jos et osaa valita lahjansaajalle mieluisinta lehteä, niin voit myös antaa lahjasi lahjakortin, jolloin lahjansaaja voi valita itse lahjalehtensä.

Parhaat tilaajalahjat lehtitilauksen yhteydessä

Lehtitilauksien yhteydessä on usein tarjolla tilaajalahja. Tilaajalahja voi olla melkein mitä tahansa kodin sisustuksesta keittiövälineisiin tai jopa lahjakortti. Parhaat tilaajalahjat on usein tarjolla arvokkaammissa lehtitilauksissa. Joskus tilaajalahjan arvo voi olla jopa suurempi kuin varsinainen aikakausilehtitilaus. Pelkän tilaajalahjan takia harvoin kuitenkaan kannattaa lehteä tilata, vaan tärkeintä on että varsinainen lehti viihdyttää lukijaansa tai muuten täyttää lukijan toiveet.

Aikakausilehdet inspiroivat ja antavat uusia ideoita

Ihmiset lukevat aikakausilehtiä inspiroituakseen ja saadakseen uusia ideoita arkeen, vapaa-aikaan ja juhlaan. Jokainen voi inspiroitua ja löytää uutta energiaa omaan elämäänsä. Inspiraatio on ennen kaikkea uusien asioiden huomaamista ja löytämistä, johon aikakausilehdet tarjoavat laadukkaalla toimituksella jatkuvasti erilaista sisältöä. Lukemalla tarinoita, henkilökuvauksia ja erilaisia esittelyitä sekä vinkkejä voit löytää ja poimia itsellesi ajankohtaisimmat uutuudet tai hyväksi todetut vanhat ideat käyttöösi. Uusia ideoita ja inspiraatiota lehdet tarjoajat mm. sisustamiseen, ruuanlaittoon, harrastuksiin ja työelämään.

Pysy ajan tasalla ja opi uutta lukemalla lehtiä

Maailma muuttuu vauhdilla ja joka hetki tapahtuu uutiskynnyksen ylittäviä asioita. Aikakausilehdet tarjoavat hyvän väylän pysyä perillä maailman menosta. Ne sopivat myös tilanteisiin, kun haluat sukeltaa syvälle jonkin aihepiirin sisälle. Esimerkiksi Tieteen Kuvalehti on tiedeaikakauslehti, josta voi lukea kansantajuisesti uusista tutkimuksista eri tieteenhaaroilta. Lehdistä voi myös opetella uusia taitoja, esimerkiksi käytännön käsityötaitoja tai uusien kielten puhumista. Lukemalla aikakausilehtiä tulee myös huomaamattaan ylläpidettyä ja täydennettyä yleissivistystä, jota ei voi koskaan olla liikaa.

Viihdy ja rentoudu lehtien parissa

Aikakausilehtien parissa on helppo viihtyä. Ne sopivat hyvin rentoutumiseen ja omaan aikaan. Viihdelehdistä voi lukea uusimmat juorut ja viihdyttää itseään julkisten kuulumisilla. Viihdelehdet tekevät arjesta viihdyttävämpää ja tarjoavat hauskoja lukuhetkiä. Moni viihdelehti kirjoittaa myös nuorison pop-kulttuurista, musiikista, elokuvista ja harrastuksista. Usein viihdelehtien mukana tulee ristikoita, joita on mukava tehdä kahvitauoilla, matkoilla tai ihan vaan kotona.

Monta erinomaista syytä lukea lehtiä

  1. Viihdelehdet viihdyttävät ja auttavat rentoutumaan.
  2. Asialehdet sivistävät ja pitävät ajan tasalla maailman menosta.
  3. Harrastelehdet inspiroivat ja tuovat uusia ideoita omien harrastusten toteuttamiseen.
  4. Aikakausilehdet voivat opettaa myös uusia taitoja.
  5. Lukeminen kehittää keskittymiskykyä ja pitävät aivot vireinä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä lehtitarjouksista ja lehtien tilaamisesta netistä

Miten tilaan lehtiä netistä?

Lehden tilaaminen netistä on tehty helpoksi. Valitse tämän sivun taulukosta sinulle mieleisin aikakausilehti ja klikkaa Tilaa tästä -nappia, jolloin siirryt kustantamon sivuille. Täytä tilauslomake ja pian sinulla on uusin lehti luettavana.

Miten lehtitilauksen peruuttaminen onnistuu?

Lehtitilauksen voi lopettaa tilauksen voimassa olevan tilausjakson loppuun olemalla yhteydessä lehden asiakaspalveluun. Asiakaspalvelut palvelevat useimmiten netissä ja puhelimitse.

Mitä tarkoittaa kestotilaus?

Kestotilaus on lehden toistaiseksi voimassa oleva tilausmuoto. Tilausmuoto voidaan päättää irtisanomalla tilaus.

Mikä tarkoittaa määäräaikainen tilaus?

Määräaikainen tilaus on tilausmuoto, joka on voimassa ennalta sovitun ajan. Tilaus päättyy automaattisesti tilauskauden päätyttyä.

Mitkä lehdet ovat täällä mukana?

Suomalaisten suosikkiaikkarit, mm. Koti ja Keittiö, V8, Tieteen Kuvalehti, Kotimikro, Gti-Magazine, Kunto Plus, Antiikki & Design, Tee Itse, Auto Bild, Hifimaailma ja Fit.

Voiko lehden tilata lahjaksi?

Lehden voi tilata lahjaksi kenelle tahansa ja se onkin varsin suosittu lahja. Lehti sopii lahjaksi kaikille ja lahjana se ilahduttaa pitkään ja säännöllisesti lahjan saajaa.

Miksi tilata lehdet netistä?

Irtonumeroiden ostaminen on pidemmän päälle kallista. Puhelimessa lehtitarjouksia on vaikea vertailla. Netistä lehden tilaaminen on yleensä edullisinta.

4.8/5 - (393 votes)