Deittisivustot – Parhaat deittipalvelut

Deittisivustot ovat nyt taas suosiossa, kun Tinder ei ole enää ainut varteenotettava deittisovellus. Vertailimme suosituimmat treffisivustot yhdelle sivulle helposti silmäiltävään näkymään. Suomen ja netin parhaat deittipalvelut vertailtuna, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen eli kumppanin etsintään. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja aloita treffailu.

Parhaat deittipalvelut 2023

Päivitetty 9/2023

Eliittikumppani

E-Kontakti

50PlusMatch

Valo

Euroopan johtavia seuranhakupalveluita. Oma matching-menetelmä.

Yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista.

Vanhemmille aktiivisille ihmisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta.

Kotimainen kristillinen deittipalvelu, jossa etsitään kumppania tosissaan.

+28 vuotiaille

Kaikenikäisille

+50 vuotiaille

Kristityille

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Deittipalveluiden vertailu 2023 sisältää Suomen suosituimmat deittisovellukset, joihin lukeutuvat E-kontakti, EliittiKumppani, 50plusmatch.fi ja Valo. Taulukossa vertailtu deittipalveluiden eroja. Alla tarkemmin deittisivusto kokemuksia jokaisesta palvelusta.

E-kontakti.fi kaikenikäisille

E-kontakti sopii erityisesti heille, jotka hakevat seuraa tositarkoituksella.
E-kontakti sopii erityisesti heille, jotka hakevat seuraa tositarkoituksella.

E-kontakti.fi on suomalainen nettideittipalvelu, joka on perustettu vuonna 2009. Palvelu on alusta alkaen ollut yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista ja deittisivustolla onkin luotu yli 350 000 treffiprofiilia. Deittipalvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus suomalaisen työn tukemisesta.

E-kontaktissa on sinkkuja kaikistä ikäluokista, koulutustaustoista ja ammateista joka puolelta Suomea. Sinkkuja voi hakea palvelusta esimerkiksi iän, sijainnin, koulutustaustan ja ammattien perusteella.

E-kontaktissa luodaan oma profiili, joka on ilmainen. Profiiliin voi lisätä kuva-albumin ja palvelussa voi lähettää flirttiviestejä, katsoa muita profiileita sekä etsiä mieluisia kumppaniehdokkaita ilmaiseksi.

E-kontaktista löytyy seuraa erilaisiin tarpeisiin, oli sitten toiveena löytää uusia ystäviä, harrastuskavereita, seurustelukumppani tai loppuelämän rakkaus. E-kontakti on erityisesti sopiva palvelu niille, jotka hakevat seuraa tositarkoituksella.

EliittiKumppani +28 vuotiaille

EliittiKumppani sopii vain vakavasti onnellista parisuhdetta etsiville.
EliittiKumppani sopii vain vakavasti onnellista parisuhdetta etsiville.

EliittiKumppani on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista, joka on perustettu 2008 ja Suomeen saapui joulukuussa 2012. EliittiKumppani auttaa sinkkuja löytämään kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Palvelu perustuu heidän Matching-menetelmään, jossa jäsenten yhteensovitetaan tieteellisin perustein. Matching-menetelmä perustuu jäsenten persoonallisuuksiin ja hakukriteereiden yhteensopivuuteen.

EliittiKumppani on deittisivusto, joka sopii vain vakavasti onnellista parisuhdetta etsiville. Kaikki täysi-ikäiset ja tositarkoituksella olevat sinkut ovat tervetulleita liittymään deittisivustolle, mutta suurin osa EliittiKumppanin sinkuista on 35-45 ikävuoden väliltä. Sinkut ovat erilaisista lähtökohdista, koulutustaustoista ja ammateista, mutta kaikkia yhdistää kiinnostus aidon parisuhteen löytämiseen.

Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään kattava persoonallisuustesti ja määritellään hakukriteerit. Lisäksi sukupuolen, iän, asuinpaikkakunnan ja koulutustason perusteella menetelmä hakee palvelusta sopivia ehdokkaita. Jos demografiset tiedot ja henkilökohtaiset kriteerit täyttyvät, jäseniä ehdotetaan toisilleen kumppaniehdokkaina.

EliittiKumppania voi käyttää myös mobiilisovelluksella. Tutustu EliittiKumppaniin tarkemmin!

50plusmatch.fi +50 vuotiaille

50plusmatch.fi on ainoa deittipalvelu 50-plussille.
50plusmatch.fi on ainoa deittipalvelu 50-plussille.

50plusmatch.fi on deittisivusto aktiivisille 50+ ikäisille ihmisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. 50plusmatch on aloittanut toimintansa jo vuonna 2006 ja se on osa ympäri Eurooppaa toimivaa MatchMediaa. 50plusmatch.fi on ainut deittipalvelu, joka on nimenomaan yli 50 vuotiaille. Käyttäjien antama arvio palvelulle on keskimäärin 4,2.

Vanhempien ihmisten ei ole aina helppoa tutustua uusiin ihmisiin tai löytää parisuhdetta vanhemmalla iällä. 50plusmatch.fi on ainoa deittipalvelu 50-plussille, joka tekee samanikäisten sinkkujen löytämisestä helpompaa.

50plusmatch.fi deittisivustolle liittyminen on ilmaista ja kaikki profiilit tarkastetaan käsin. Voit tarkastella muiden profiileja, lähettää viestejä sinkuille, keskustella heidän kanssaan ja tavata.

50plusmatch.fi toimii myös matkapuhelimessa sovelluksessa.

Valo kristityille

Valo
Valo on Suomen suurin kristillinen deittisovellus.

Valo on Suomen suurin kristillinen deittisovellus. Deittisovellus on itseasiassa 20-vuotiaan kristillisen deittipalvelu Kotisataman Deitin mobiiliversio. Valo sopii kaikenikäisille kristityille, jotka haluavat löytää aidon yhteyden ja tosissaan kumppanin.

Valon toimintaperiaate on hyvin samankaltainen Tinderin kanssa. Jos käyttäjät ovat tykänneet toisistaan, niin heistä tulee toistensa osumat, jolloin he voivat lähettää viestejä toisilleen sovelluksen kautta.

Valon käyttäjiä yhdistää erityisesti yhteinen arvomaailma. Tutustu kaikkien kristittyjen omaan deittipalveluun!

Mikä on paras deittipalvelu?

Mikä on paras deittipalvelu riippuu paljon henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Kaikki deittipalvelut toimivat lähtökohtaisesti, mutta niillä on myös omat erityispiirteensä ja eroavaisuuksia. Kannattaa tutustua eri palveluihin ennen päätöksen tekemistä ja harkita, millaiset tarpeet ja mieltymykset sinulla on. Lopulta paras deittipalvelu juuri sinulle selviää kokeilemalla.

Deittisivusto, joka sopii sinulle

Deittisivusto sopii sinulle, kun kuulut deittisivun kohderyhmään ja sieltä löytyy etsimääsi seuraa. Kaikki deittisivustot eivät ole samanlaisia kuten vertailusta ilmenee ja jokaisella sivustolla on omat kohderyhmänsä ja toimintaperiaatteensa. Tutustu huolellisesti sinulle sopivaan deittisivustoon ja kokeile rohkeasti.

Muut deittisovellukset 2023

E-kontakti, Eliittikumppani ja 50plusmatch.fi ovat tämän vertailun deittipalveluita, mutta tarjolla on myös muitakin vaihtoehtoja.

Tinder on maailman suosituin deittisovellus.

Grindr on kansainvälisesti suosituin LGBTQ+-deittisovellus.

Victoria Milan on deittipalvelu naimisissa ja parisuhteessa oleville naisille ja miehille, jotka etsivät suhdetta.

NextLove on eronneille ja sinkkuvanhemmille tarkoitettu deittisivusto.

Match.com on kansainvälisesti tunnettu deittipalvelu, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1995.

Suomi24 Treffit on yksi Suomen suurimmista ja suositummista treffisivustoista.

Kenelle treffipalstat sopivat?

Deittisivustoilla on monta nimeä. Niitä voidaan kutsua myös deittisovelluksiksi, deittipalveluiksi, treffipalstoiksi ja vaikka miksi. Kaikissa näissä on kyse seuraa kaipaavien ihmisten yhdistämisestä. Treffipalstat sopivat sopivat kaikille täysi-ikäisille, jotka haluavat tutustua uusiin ihmisiin, ystävinä tai vakavampi romanssi mielessä. Asuinpaikalla ei ole väliä, sillä palveluista löytyy ihmisiä mitä todennäköisemmin myös paikkakunnaltasi, mutta mahdollistaa myös uusien ihmisten tapaamisen mistä päin tahansa maailmaa.

Viisi syytä kokeilla deittisivustoja

  1. Deittisivustot tarjoavat suuren määrän potentiaalisia kumppaneita. Voit tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa tai lähistöltäsi ja niissä on hakutoiminto, jolla voit rajata hakua iän tai paikkakunnan perusteella.
  2. Deittisivustot ovat helppokäyttöisiä. Deittisivustot ovat lähtökohtaisesti hyvin käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat mahdollisuuden keskustella potentiaalisten kumppaneiden kanssa.
  3. Deittisivustot tarjoavat turvallisen tavan tavata ihmisiä. Vaikka deittisivustoilla tapaamasi ihmiset eivät välttämättä ole sellaisia, joita tapaisit muuten, ne tarjoavat turvallisen tavan tavata uusia ihmisiä ilman, että sinun tarvitsee pelätä fyysistä turvattomuutta tai häirintää.
  4. Deittisivustot mahdollistavat tutustumisen uusiin ihmisiin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia esimerkiksi pukeutumisesta. Voit myös mukavasti tavata ihmisiä omassa rauhassasi.
  5. Deittisivustot ovat monipuolisia. Deittisivustot tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja erilaisille ihmisille. Jokaisella deittisivustolla on oma kohderyhmänsä, ja niiden avulla voit tavata ihmisiä, jotka ovat samanhenkisiä kanssasi. Esimerkiksi jotkut deittisivustot ovat erikoistuneet kristittyihin kumppaneihin, kun taas toiset vanhempiin ihmisiin.

Vinkit nettideittailuun

Nettideittailu voi olla hauska ja palkitseva tapa tavata uusia ihmisiä, mutta se voi myös olla haastavaa. Tässä on joitain vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua menestymään nettideittailussa:

  • Ole rehellinen itsestäsi. Kun luot profiilisi, varmista, että annat rehellisen kuvan itsestäsi. Älä esitä itseäsi jonkun toisen henkilönä tai vääristele tietojasi.
  • Selaa profiileja huolellisesti. Kun etsit potentiaalisia kumppaneita, lue heidän profiilinsa huolellisesti ja varmista, että heidän arvot ja intressit vastaavat omia.
  • Viesti rehellisesti. Kun lähetät viestejä potentiaalisille kumppaneille, ole rehellinen ja avoin. Kerro heille, miksi olit kiinnostunut heistä ja mikä tekee sinusta erilaisen.
  • Turvallisuus ensin. Kun tapaat jonkun nettideittailusivustolla, varmista, että tapaaminen tapahtuu julkisessa paikassa ja että sinulla on joku, joka tietää, missä olet.
  • Älä odota liikaa. Nettideittailu voi olla hauskaa, mutta älä odota, että löydät heti täydellisen kumppanin. Salli itsellesi aikaa tutustua eri ihmisiin ja nauti matkasta.

Nettideittailusta muualla verkossa

HS 1.1.2023: Deittailun salakieli
Tunnetko nettideittailussa käytettäviä termejä, lyhenteitä ja piilomerkityksiä? Katso HS:n leikkimielinen visa!

Yle 14.11.2022: Nettideittailussa käytetään merkkejä ja termejä, jotka varmistavat mieluisan seuran löytymisen
Lue juttu täältä!

Kotiliesi 12.10.2020: 3 ihmistyyppiä, joihin et voi välttää törmäämästä deittisovelluksissa
Tutkija ja kirjailija Angela Ahola listasi kolme erilaista deittailijatyyppiä, joita ei voi olla huomaamatta Tinderissä. Lue juttu tästä!

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kokeilla deittisivustoja?

Deittisivustoilta löytyy paljon kumppaniehdokkaita ja tutustuminen uusiin ihmisiin onnistuu vaivattomasti netissä.

Mistä löytää kumppani?

Kumppanin voi löytää mistä vain, mutta käyttämällä deittipalveluita kasvatat todennäköisyyksiä löytää kumppani nopeammin.

Missä deittipalveluissa on suomalaisia?

Suomen suosituimpia deittisovelluksia ovat mm. Tinder, E-kontakti, EliittiKumppani, 50plusmatch.fi ja Valo.

Mikä deittisovellus sopii juuri sinulle?

Deittisovelluksia löytyy erilaisiin tarpeisiin. Katso vertailu ja kokeile sinulle sopivinta deittipalvelua.

Onko deittisovellukset turvallisia?

Tunnetut ja suositut deittisovellukset ovat yleensä turvallisia. Aloita tutustuminen vertailun sovelluksista.

Mitä Tinderin tilalle?

Hyviä vaihtoehtoja Tinderille ovat mm. E-kontakti, EliittiKumppani, Valo ja 50plusmatch.fi. Tutustu kunkin vaihtoehdon esittelyyn ja valitse sinulle sopiva.

Miten deittipalvelut eroavat toisistaan?

Deittipalveluita on eri-ikäisille, erilaisille lähtökohdille ja suhteille. Vertailusta löydät tarkemmin mukana olevien palveluiden esittelyt.

Miten luoda hyvä deittiprofiili?

Hyvä deittiprofiili on rehellinen ja aito kuvaus itsestäsi.

4.9/5 - (266 votes)