Deittisivustot – Parhaat deittipalvelut

Deittisivustot ovat nyt taas suosiossa, kun Tinder ei ole enää ainut varteenotettava deittisovellus. Vertailimme suosituimmat treffisivustot yhdelle sivulle helposti silmäiltävään näkymään. Suomen ja netin parhaat deittipalvelut vertailtuna, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen eli kumppanin etsintään. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja aloita treffailu.

Parhaat deittipalvelut 2023

Päivitetty 2/2023

Eliittikumppani

E-Kontakti

50PlusMatch

Valo

Euroopan johtavia seuranhakupalveluita. Oma matching-menetelmä.

Yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista.

Vanhemmille aktiivisille ihmisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta.

Kotimainen kristillinen deittipalvelu, jossa etsitään kumppania tosissaan.

+28 vuotiaille

Kaikenikäisille

+50 vuotiaille

Kristityille

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Ilmaisjäsenyys: Kyllä

Deittipalveluiden vertailu 2023 sisältää Suomen suosituimmat deittisovellukset, joihin lukeutuvat E-kontakti, EliittiKumppani, 50plusmatch.fi ja Valo. Taulukossa vertailtu deittipalveluiden eroja. Alla tarkemmin deittisivusto kokemuksia jokaisesta palvelusta.

E-kontakti.fi kaikenikäisille

E-kontakti.fi on suomalainen nettideittipalvelu, joka on perustettu vuonna 2009. Palvelu on alusta alkaen ollut yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista. Palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus suomalaisen työn tukemisesta.

E-kontaktissa luodaan oma profiili, joka on ilmainen. Profiiliin voi lisätä kuva-albumin ja palvelussa voi lähettää flirttiviestejä, katsoa muita profiileita sekä etsiä mieluisia kumppaniehdokkaita ilmaiseksi.

EliittiKumppani +28 vuotiaille

EliittiKumppani on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista, joka on perustettu 2008 ja Suomeen saapui joulukuussa 2012. EliittiKumppani auttaa sinkkuja löytämään kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Palvelu perustuu heidän Matching-menetelmään, jossa jäsenten yhteensovitetaan tieteellisin perustein. Matching-menetelmä perustuu jäsenten persoonallisuuksiin ja hakukriteereiden yhteensopivuuteen.

Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään kattava persoonallisuustesti ja määritellään hakukriteerit. Lisäksi sukupuolen, iän, asuinpaikkakunnan ja koulutustason perusteella menetelmä hakee palvelusta sopivia ehdokkaita. Jos demografiset tiedot ja henkilökohtaiset kriteerit täyttyvät, jäseniä ehdotetaan toisilleen kumppaniehdokkaina.

50plusmatch.fi +50 vuotiaille

50plusmatch.fi on deittisivusto aktiivisille 50+ ikäisille ihmisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. 50plusmatch on aloittanut toimintansa jo vuonna 2006 ja se on osa ympäri Eurooppaa toimivaa MatchMediaa. 50plusmatch.fi on ainut deittipalvelu, joka on nimenomaan yli 50 vuotiaille. Käyttäjien antama arvio palvelulle on keskimäärin 4,2.

Valo kristityille

Valo on Suomen suurin kristillinen deittisovellus. Deittisovellus on itseasiassa 20-vuotiaan kristillisen deittipalvelu Kotisataman Deitin mobiiliversio. Valo sopii kaikenikäisille kristityille, jotka haluavat löytää aidon yhteyden ja tosissaan kumppanin. Toimintaperiaate on hyvin samankaltainen Tinderin kanssa. Jos käyttäjät ovat tykänneet toisistaan, niin heistä tulee toistensa osumat, jolloin he voivat lähettää viestejä toisilleen sovelluksen kautta.

Mikä on paras deittipalvelu?

Mikä on paras deittipalvelu riippuu paljon henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista. Kaikki deittipalvelut toimivat lähtökohtaisesti, mutta niillä on myös omat erityispiirteensä ja eroavaisuuksia. Kannattaa tutustua eri palveluihin ennen päätöksen tekemistä ja harkita, millaiset tarpeet ja mieltymykset sinulla on. Lopulta paras deittipalvelu juuri sinulle selviää kokeilemalla.

Muita deittisovelluksia

E-kontakti, Eliittikumppani ja 50plusmatch.fi ovat tämän vertailun deittipalveluita, mutta tarjolla on myös muitakin vaihtoehtoja.

Tinder on maailman suosituin deittisovellus.

Grindr on kansainvälisesti suosituin LGBTQ+-deittisovellus.

Victoria Milan on deittipalvelu naimisissa ja parisuhteessa oleville naisille ja miehille, jotka etsivät suhdetta.

Match.com on kansainvälisesti tunnettu deittipalvelu, joka on aloittanut toimintansa jo vuonna 1995.

Suomi24 Treffit on yksi Suomen suurimmista ja suositummista treffisivustoista.

Viisi syytä kokeilla deittisivustoja

  1. Deittisivustot tarjoavat suuren määrän potentiaalisia kumppaneita. Voit tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa tai lähistöltäsi ja niissä on hakutoiminto, jolla voit rajata hakua iän tai paikkakunnan perusteella.
  2. Deittisivustot ovat helppokäyttöisiä. Deittisivustot ovat lähtökohtaisesti hyvin käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat mahdollisuuden keskustella potentiaalisten kumppaneiden kanssa.
  3. Deittisivustot tarjoavat turvallisen tavan tavata ihmisiä. Vaikka deittisivustoilla tapaamasi ihmiset eivät välttämättä ole sellaisia, joita tapaisit muuten, ne tarjoavat turvallisen tavan tavata uusia ihmisiä ilman, että sinun tarvitsee pelätä fyysistä turvattomuutta tai häirintää.
  4. Deittisivustot mahdollistavat tutustumisen uusiin ihmisiin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia esimerkiksi pukeutumisesta. Voit myös mukavasti tavata ihmisiä omassa rauhassasi.
  5. Deittisivustot ovat monipuolisia. Deittisivustot tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja erilaisille ihmisille. Jokaisella deittisivustolla on oma kohderyhmänsä, ja niiden avulla voit tavata ihmisiä, jotka ovat samanhenkisiä kanssasi. Esimerkiksi jotkut deittisivustot ovat erikoistuneet kristittyihin kumppaneihin, kun taas toiset vanhempiin ihmisiin.

Vinkit nettideittailuun

Nettideittailu voi olla hauska ja palkitseva tapa tavata uusia ihmisiä, mutta se voi myös olla haastavaa. Tässä on joitain vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua menestymään nettideittailussa:

  • Ole rehellinen itsestäsi. Kun luot profiilisi, varmista, että annat rehellisen kuvan itsestäsi. Älä esitä itseäsi jonkun toisen henkilönä tai vääristele tietojasi.
  • Selaa profiileja huolellisesti. Kun etsit potentiaalisia kumppaneita, lue heidän profiilinsa huolellisesti ja varmista, että heidän arvot ja intressit vastaavat omia.
  • Viesti rehellisesti. Kun lähetät viestejä potentiaalisille kumppaneille, ole rehellinen ja avoin. Kerro heille, miksi olit kiinnostunut heistä ja mikä tekee sinusta erilaisen.
  • Turvallisuus ensin. Kun tapaat jonkun nettideittailusivustolla, varmista, että tapaaminen tapahtuu julkisessa paikassa ja että sinulla on joku, joka tietää, missä olet.
  • Älä odota liikaa. Nettideittailu voi olla hauskaa, mutta älä odota, että löydät heti täydellisen kumppanin. Salli itsellesi aikaa tutustua eri ihmisiin ja nauti matkasta.

Usein kysytyt kysymykset

Missä deittipalveluissa on suomalaisia?

Suomen suosituimpia deittisovelluksia ovat mm. Tinder, E-kontakti, EliittiKumppani, 50plusmatch.fi ja Valo.

Mikä deittisovellus sopii juuri sinulle?

Deittisovelluksia löytyy erilaisiin tarpeisiin. Katso vertailu ja kokeile sinulle sopivinta deittipalvelua.