Halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä netillä tai ilman löytyy tältä sivulta vertailemalla helposti yhdellä silmäyksellä kaikki edulliset liittymät eri operaattoreilta. Hinnan lisäksi kannattaa huomioida puhepaketin koko, datan määrä ja sopimuksen pituus. Halpa puhelinliittymä on nyt helppo löytää, sillä olemme tehneet vertailun helpoksi. Halvimpien liittymien vertailussa on mukana operaattorit Telia, Elisa Saunalahti, DNA ja Moi Mobiili eli kaikki Suomessa toimivat teleoperaattorit. Vanhan liittymän päivittäminen uuteen on näin helppoa. Katso taulukosta halvin liittymä klikkaamalla Alin hinta -nappia ja tilaa uusi edullisempi liittymä.

Halvin liittymä 2021

Päivitetty 8/2021

Taulukossa on vertailtu Suomen suurimmat teleoperaattorit, mm. Telia, Elisa, DNA ja Moi Mobiili. Tarkista taulukosta halvin liittymä klikkaamalla Alin hinta -nappia.

Edulliset puhelinliittymät

Edullinen puhelinliittymä ei kuluta lompakkoasi liikaa. Löydä edullisin liittymä tämän sivuston kautta. Halvin perusliittymä voi sopia hyvin tarpeisiisi. Halpa kännykkäliittymä ei välttämättä ole kuitenkaan kaikki kaikessa, vaan selvitä sisältääkö liittymä sinulle tärkeimmät asiat, kuten esimerkiksi tarpeeksi dataa netin käyttöön tai riittävästi puheaikaa. Löydä täältä markkinoiden edullisin puhelinliittymä!

Hinta ja muut huomioitavat asiat

Huomioi edullisimman hinnan lisäksi seuraavat asiat:

  • Puhepaketin koko
  • Tekstiviestien määrä
  • Datan määrä
  • Sopimuksen pituus

Miten liittymän hinta muodostuu?

Hintaan vaikuttavat sopimusmalli eli onko kyseessä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus sekä sisältääkö sopimus ennalta sovitun määrän puhetta, viestejä ja dataa. Erikseen on vielä prepaid-liittymät, joissa käytöstä maksetaan etukäteen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä edullisista liittymistä

Mikä on halvin puhelinliittymä?

Liittymien hinnat vaihtelevat jatkuvasti. Katso päivitetystä vertailutaulukosta tämän hetken halvin puhelinliittymä.

Katso myös kaikki puhelinliittymät!