Halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä netillä tai ilman löytyy tältä sivulta vertailemalla helposti yhdellä silmäyksellä kaikki edulliset liittymät eri operaattoreilta. Hinnan lisäksi kannattaa huomioida puhepaketin koko, datan määrä ja sopimuksen pituus. Halpa puhelinliittymä on nyt helppo löytää, sillä olemme tehneet vertailun helpoksi. Halvimpien liittymien vertailussa on mukana operaattorit Telia, Elisa Saunalahti, DNA ja Moi Mobiili eli kaikki Suomessa toimivat teleoperaattorit. Vanhan liittymän päivittäminen uuteen on näin helppoa. Katso taulukosta halvin liittymä klikkaamalla Alin hinta -nappia ja tilaa uusi edullisempi liittymä.

Halvin liittymä 2022

Päivitetty 1/2022

Taulukossa on vertailtu Suomen suurimmat teleoperaattorit, mm. Telia, Elisa, DNA ja Moi Mobiili. Tarkista taulukosta halvin liittymä klikkaamalla Alin hinta -nappia.

Edulliset puhelinliittymät

Edullinen puhelinliittymä ei kuluta lompakkoasi liikaa ja ylimääräisistä ominaisuuksista on turha maksaa. Löydä edullisin liittymä tämän sivuston kautta. Halvin perusliittymä voi sopia hyvin tarpeisiisi. Halpa kännykkäliittymä ei välttämättä ole kuitenkaan kaikki kaikessa, vaan selvitä sisältääkö liittymä sinulle tärkeimmät asiat, kuten esimerkiksi tarpeeksi dataa netin käyttöön tai riittävästi puheaikaa. Löydä täältä markkinoiden edullisin puhelinliittymä!

Hinta ja muut huomioitavat asiat

Huomioi edullisimman hinnan lisäksi seuraavat asiat:

  • Puhepaketin koko
  • Tekstiviestien määrä
  • Datan määrä
  • Sopimuksen pituus

Miten liittymän hinta muodostuu?

Hintaan vaikuttavat sopimusmalli eli onko kyseessä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus sekä sisältääkö sopimus ennalta sovitun määrän puhetta, viestejä ja dataa. Erikseen on vielä prepaid-liittymät, joissa käytöstä maksetaan etukäteen.

Edullisten puhelinliittymien lisäkulut

Edullista puhelinliittymää hakiessa on hyvä huomioida mahdolliset lisäkulut. Halvin liittymä on ominaisuuksiltaan riisutumpi kuin kalliimman hintaluokan liittymät. Halvimman liittymän riskinä saattaa olla, että datan, puheluiden ja tekstiviestien käyttö tuleekin yllättävän kalliiksi, kun ne eivät sisälly välttämättä halvimman liittymän pakettiin. Arvioi siis huolella tarpeesi seuraavalle puhelinliittymällesi. 

Lyhyesti palvelustamme

Vertailut.com on vuonna 2020 aloittanut vertailusivusto, joka on erikoistunut edullisten puhelinliittymien jahtaamiseen. Palvelumme hakee automaattisesti operaattoreilta liittymät hintatiedoilla. Automatisoitu hintojen nouto varmistaa tietojen ajantaisuuden. Kaikki palvelustamme löytyvät liittymät on koottu vertailutaulukkoon, josta voit suodattaa edullisimman liittymän. Halvimman liittymän käyttö voi helposti johtaa kymmenien tai jopa satojen eurojen säästöihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä edullisista liittymistä

Mikä on halvin puhelinliittymä?

Liittymien hinnat vaihtelevat jatkuvasti. Katso päivitetystä vertailutaulukosta tämän hetken halvin puhelinliittymä.

Miten vaihdan halvimpaan liittymään?

Liittymän vaihtaminen onnistuu nopeasti ja helposti. Valitse taulukosta halvin liittymä ja tilaa liittymä.

Miten vanha liittymä irtisanotaan?

Vanhalle operaattorillesi ei tarvitse erikseen ilmoittaa irtisanomisesta, vaan uusi operaattori hoitaa homman. Huomaathan, että määräaikaista liittymää ei voi irtisanoa ennen sopimuskauden päättymistä.

Mitä ovat liittymän lisäkulut?

Yllättäviä lisäkuluja saattaa syntyä liittymäpaketin ylittävästädatan, puheluiden ja tekstiviestien käytöstä.

Katso myös kaikki puhelinliittymät!