Halvin puhelinliittymä 2024

Halvin puhelinliittymä netillä tai ilman löytyy tältä sivulta vertailemalla helposti yhdellä silmäyksellä edulliset liittymät eri operaattoreilta. Hinnan lisäksi kannattaa huomioida puhepaketin koko, datan määrä ja sopimuksen pituus. Halpa puhelinliittymä on nyt helppo löytää, sillä olemme tehneet vertailun helpoksi. Halvimpien liittymien vertailussa on mukana operaattorit mm. Telia, DNA, Elisa ja Moi Mobiili. Vanhan liittymän päivittäminen uuteen on näin helppoa. Katso taulukosta halvin liittymä ja tilaa uusi edullisempi liittymä.

Halvin liittymä 2024 taulukko

Päivitetty 06/2024

Hinta alk. 15€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Hinta alk. 15,90€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Liittymätyyppejä: 4

Liittymätyyppejä: 6

Liittymätyyppejä: 5

Liittymätyyppejä: 6

Alk. 0,055€/min tai max 4€/kk

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,069€/min tai rajattomat puhepaketit

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä 30.11.2023 alkaen

50€ laite-etuseteli kaupan päälle.

5G-liittymään avaus 0€ (norm. 8,99€).


Telia Dot liittymiin 14 pv ilmaiseksi. Useampaan Telia Dot liittymään 10% keskittämisbonus joka kk.

-

-

Taulukossa on vertailtu kattavasti halvimmat teleoperaattorit, mm. Telia, DNA, Elisa ja Moi Mobiili. Taulukossa on mukana yhteistyökumppaneiden kampanjatarjouksia ja niihin mainoslinkit. Tarkista taulukosta halvin liittymä ja tutustu tarkemmin liittymävaihtoehtoihin.

Edulliset puhelinliittymät

Edullinen puhelinliittymä ei kuluta lompakkoasi liikaa ja ylimääräisistä ominaisuuksista on turha maksaa. Löydä edullisin liittymä tämän sivuston kautta. Halvin perusliittymä voi sopia hyvin tarpeisiisi. Halpa kännykkäliittymä ei välttämättä ole kuitenkaan kaikki kaikessa, vaan selvitä sisältääkö liittymä sinulle tärkeimmät asiat, kuten esimerkiksi tarpeeksi dataa netin käyttöön tai riittävästi puheaikaa. Löydä täältä markkinoiden edullisin puhelinliittymä!

Halvin puhelinliittymä netillä

Etsitkö liittymää matalimmalla mahdollisella hinnalla sisältäen nettiyhteys? Halvin liittymä netillä maksaa 15 euroa kuukaudessa ja toisiksi halvin 15,90€/kk. Halvin liittymä on Moi Rento 4G ja toisiksi halvin liittymä on DNA Jämpti. Liittymiä ilman nettiä ei oikeastaan ole enää tarjolla. Nykyajan puhelimissa useat sovellukset ja ominaisuudet tarvitsevat toimiakseen internetyhteyden ja siksi liittymässä on hyvä olla netti. Automaattisesti päivittyvästä taulukosta löydät aina ajantasaisimmat hinnat ja tarkemmat tiedot liittymistä.

Hinta ja muut huomioitavat asiat

Huomioi edullisimman hinnan lisäksi seuraavat asiat:

  • Puhepaketin koko
  • Tekstiviestien määrä
  • Datan määrä
  • Sopimuksen pituus

Miten liittymän hinta muodostuu?

Hintaan vaikuttavat sopimusmalli eli onko kyseessä määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sopimus sekä sisältääkö sopimus ennalta sovitun määrän puhetta, viestejä ja dataa. Erikseen on vielä prepaid-liittymät, joissa käytöstä maksetaan etukäteen. Liittymien hinnoitteluun vaikuttaa myös operaattoreiden välinen kilpailu, jonka vuoksi hinnat elävät jatkuvasti ja operaattorit tarjoavat erilaisia kampanjoita. Usein halvin liittymä onkin kampanjan aikana tarjoushintaan tilattu.

Edullisten puhelinliittymien lisäkulut

Edullista puhelinliittymää hakiessa on hyvä huomioida mahdolliset lisäkulut. Halvin liittymä on ominaisuuksiltaan riisutumpi kuin kalliimman hintaluokan liittymät. Halvimman liittymän riskinä saattaa olla, että datan, puheluiden ja tekstiviestien käyttö tuleekin yllättävän kalliiksi, kun ne eivät sisälly välttämättä halvimman liittymän pakettiin. Arvioi siis huolella tarpeesi seuraavalle puhelinliittymällesi. Tarpeesi on helppo tarkistaa viimeisimmästä puhelinlaskusta, josta löydät eriteltynä puheluiden, tekstiviestien ja datan käytön. Tarkistaminen kannattaa, sillä usein laskuerittely saattaa yllättää, kun oman puhelimen käytön arviointi mutumääräisesti on lopulta kovin hankalaa.

Lyhyesti palvelustamme

Vertailut.com on vuonna 2020 aloittanut vertailusivusto, joka on erikoistunut edullisten puhelinliittymien jahtaamiseen. Palvelumme hakee automaattisesti operaattoreilta liittymät hintatiedoilla. Automatisoitu hintojen nouto varmistaa tietojen ajantaisuuden. Kaikki palvelustamme löytyvät liittymät on koottu vertailutaulukkoon, josta voit suodattaa edullisimman liittymän. Halvimman liittymän käyttö voi helposti johtaa kymmenien tai jopa satojen eurojen säästöihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä edullisista liittymistä

Mikä on halvin puhelinliittymä?

Liittymien hinnat vaihtelevat jatkuvasti. Katso päivitetystä vertailutaulukosta tämän hetken halvin puhelinliittymä.

Miten vaihdan halvimpaan liittymään?

Liittymän vaihtaminen onnistuu nopeasti ja helposti. Valitse taulukosta halvin liittymä ja tilaa liittymä.

Miten vanha liittymä irtisanotaan?

Vanhalle operaattorillesi ei tarvitse erikseen ilmoittaa irtisanomisesta, vaan uusi operaattori hoitaa homman. Huomaathan, että määräaikaista liittymää ei voi irtisanoa ennen sopimuskauden päättymistä.

Mitä ovat liittymän lisäkulut?

Yllättäviä lisäkuluja saattaa syntyä liittymäpaketin ylittävästä datan, puheluiden ja tekstiviestien käytöstä.

Katso myös kaikki puhelinliittymät!

4.9/5 - (266 votes)