BookBeat vs Storytel

BookBeat vai Storytel – Molemmat kuuluvat suosituimpiin äänikirjapalveluihin, mutta kumpi sitten kannattaa valita? Storytel ja Bookbeat ovat äänikirjojen suoratoistopalveluita, joilla voi kuunnella ja lukea kirjoja kuukausimaksulla. Storytelin ja BookBeatin valikoimat, ominaisuudet ja hinnat ovat melko samankaltaisia, mutta äänikirjapalveluissa on myös eroja. Tutustu palveluiden vertailuun ja aloita äänikirjojen kuuntelu ilmaisilla kokeilujaksoilla.

BookBeat vai Storytel – Kumpi on parempi?

Päivitetty 11/2020

BookBeat äänikirjat
Storytel äänikirjat

Valikoima

Laaja valikoima ja ei rajoituksia 16.99€/kk tilauksella. Kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja. Huo

Laaja valikoima ja ei rajoituksia. Kielet: suomi, ruotsi, englanti, venäjä.

Ilmainen kokeilujakso

2 viikkoa

2 viikkoa

Hinta alk.

9,99€€/kk

16,99€/kk

BookBeat vs Storytel 2020. Taulukosssa on vertailu Storytelin ja BookBeatin valikoimaa, ilmaisen kokeilujakson pituutta ja hintaa. Huomioi, että molempia voi kokeilla maksutta kokeilujakson ajan.

BookBeat esittely & kokemuksia

BookBeat vs Storytel

BookBeat on äänikirjapalvelu, jonka omistaa Bonnier. BookBeat on Suomen suosituin äänikirjojen suoratoistopalvelu laajalla valikoimalla ja kirjoja on jopa yli 100 000. BookBeat toimii älypuhelimellasi ja tabletillasi, mm. iOS- tai Android-laitteilla.

Valikoimassa on kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. BookBeatin käyttöliittymä on miellyttävä ja sitä on helppo käyttää. BookBeatissa kirjat voi myös kuunnella tai lukea myös offline-tilassa. Äänikirjapalvelun suosittelu on hyvin toimiva ja kirjoja voi myös selata kategorioittain. Ääneenlukunopeus on myös säädettävissä.

Kirjoja voi kuunnella ja lukea kuukausimaksulla kahdella eri tilausvaihtoehdolla, Basic- ja Premium-paketeilla. Basic-paketin hinta on 9,99€/kk ja sisältää 20h/kk käyttöaikaa. Premium-paketilla voi kuunnella ja lukea rajattomasti. Premium-tilauksen hinta on 16,90€/kk. Ilmaisen kokeilujakson aikana saat käyttöösi BookBeat Premium-paketin.

Jos tarvitset äänikirjapalvelun vain yhdelle henkilölle ja kuuntelet alle 20h/kk, niin BookBeat on sinulle edullisin palvelu.

Testaa BookBeatia ilmaiseksi kokeilujakson ajan!

Storytel esittely & kokemuksia

Storytel vs BookBeat

Storytel on ruotsalainen äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu. Storytelin valikoima sisältää yli 200 000 sisältöä. Storytelin äänikirjasovellus on saatavilla iPhone-, iPad- ja Android-laitteille.

Storytelin valikoima sisältää kirjoja suomen, ruotsin ja englannin kielen lisäksi myös venäjäksi. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja sujuva. Kirjoja voi kuunnella myös offline-tilassa samaan tapaan kuin BookBeatin palvelussa.

Tilausvaihtoehtoja on kolme erilaista. Unlimited-tilausmuoto on suunniteltu yhdelle aikuiselle ja lapselle. Unlimited-tilauksessa voi kuunnella ja lukea rajattomasti sisältöjä. Se maksaa 16,99€/kk. Muut tilausmuodot on tarkoitettu isommille perheille. Unlimited Family on suunniteltu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Unlimited Family maksaa 20,99 €/kk. Unlimited Family Plus sopii kolmelle aikuiselle ja kolmelle lapselle. Unlimited Family Plus kuukausihinta on 25,99€/kk.

Jos tarvitset koko perheellesi äänikirjapalvelun, niin silloin Storytel on edullisin palvelu.

Testaa Storytelia ilmaiseksi kokeilujakson ajan!

Storytel vs BookBeat vs Nextory

Storytelin ja BookBeatin lisäksi usein harkitaan äänikirjapalveluksi Nextorya. Storytel, BookBeat ja Nextory ovat kaikki äänikirjapalveluiden suosituimpia palveluja. Kaikki tarjoavat myös maksuttomat kokeilujaksot, joten kaikkia voi kokeilla pienellä kynnyksellä.

Suosituksemme äänikirjapalveluksi BookBeatin ja Storytelin väliltä

Suosittelemme kokeilemaan kumpi sopii sinulle paremmin, sillä äänikirjapalveluiden kokeileminen on ilmaista.

Kaikki äänikirjapalvelut

Maksuttomia kokeilujaksoja tarjoavat mm. Storytelin ja BookBeatin lisäksi myös Nextory ja Elisa Kirja. Katso äänikirjapalvelut-sivulta muiden suoratoistopalveluiden ilmaiset kokeilujaksot!

Usein kysytyt kysymykset

BookBeat vai Storytel – Kumpi on parempi äänikirjapalvelu?

BookBeat vs Storytel. Taulukosssa on vertailu Storytelin ja BookBeatin valikoimaa, ominaisuuksia ja hintaa. Katso tämän sivuston vertailutaulukosta kumpi sinulle sopii paremmin!

Storytel vs BookBeat vs Nextory – Mikä näistä valita?

Vertailimme näitä kolmea äänikirjapalvelua. Tutustu vertailuun ja valitse sinulle sopiva äänikirjapalvelu.

Mitä kannattaa huomioida kun on valitsemassa äänikirjojen suoratoistopalvelua?

Kun vertailet eri vaihtoehtoja, niin huomioi ainakin palvelun valikoima, ominaisuudet ja palvelun hinnoittelumalli. Palvelujen hinnoittelumalleissa on eroja ja niihin vaikuttavat erityisesti käyttäjien määrä ja kuinka paljon kuuntelet äänikirjoja.