BookBeat vs Storytel

BookBeat vai Storytel – Molemmat kuuluvat suosituimpiin äänikirjapalveluihin, mutta kumpi sitten kannattaa valita? Storytel ja Bookbeat ovat äänikirjojen suoratoistopalveluita, joilla voi kuunnella ja lukea kirjoja pienellä kuukausimaksulla. Storytelin ja BookBeatin valikoimat, ominaisuudet ja hinnat ovat melko samankaltaisia, eikä äänikirjapalveluiden erot ole merkittäviä. Tutustu palveluiden vertailuun ja aloita äänikirjojen kuuntelu ilmaisilla kokeilujaksoilla.

BookBeat vai Storytel – Kumpi on parempi?

Päivitetty 1/2021

BookBeat äänikirjat
Storytel äänikirjat

Valikoima

Laaja valikoima, 200 000 kirjaa. Kielet: suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja.

Laaja valikoima, yli 300 000 kirjaa. Kielet: suomi, ruotsi, englanti, venäjä.

Ilmainen kokeilujakso

2 viikkoa

Ilmainen kokeilujakso 30 päivää

Hinnat

Basic: 9,99€€/kk (20h/kk)

Premium: 16,90€/kk (ei rajoituksia)

Perhetilit: 
4,90€/kk lisäprofiilit

Light: 9,99€/kk (20h/kk)

Unlimited: 16,99€/kk (ei rajoituksia)

Family ja Family Plus: 20,99€ - 25,99€/kk

Arvostelut

"Parhaimpia äänikirjapalveluita, sopii kaikille"

"Vertailun voittaja, erinomainen valinta kaikille laajimmalla sisältövalikoimalla"

Storytel vs BookBeat 2021. Taulukosssa on vertailu Storytelin ja BookBeatin sisältöjen valikoimaa, ilmaisen kokeilujakson pituutta ja palvelun hintaa. Huomioi, että molempia voi kokeilla maksutta kokeilujakson ajan.

BookBeat esittely & kokemuksia

BookBeat vs Storytel

BookBeat on äänikirjapalvelu, jonka omistaa Bonnier. BookBeat on Suomen suosituin äänikirjojen suoratoistopalvelu laajalla valikoimalla ja kirjoja on jopa yli 200 000. BookBeat toimii älypuhelimellasi ja tabletillasi, mm. iOS- tai Android-laitteilla.

Valikoimassa on kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. BookBeatin käyttöliittymä on miellyttävä ja sitä on helppo käyttää. BookBeatissa kirjat voi myös kuunnella tai lukea myös offline-tilassa. Äänikirjapalvelun suosittelu on hyvin toimiva ja kirjoja voi myös selata kategorioittain. Ääneenlukunopeus on myös säädettävissä.

Kirjoja voi kuunnella ja lukea kuukausimaksulla kahdella eri tilausvaihtoehdolla, Basic- ja Premium-paketeilla. Basic-paketin hinta on 9,99€/kk ja sisältää 20h/kk käyttöaikaa. Premium-paketilla voi kuunnella ja lukea rajattomasti. Premium-tilauksen hinta on 16,90€/kk. Lisäksi perhetilissä jokainen lisäprofiili on 4,90€/kk. Ilmaisen kokeilujakson aikana saat käyttöösi BookBeat Premium-paketin.

Storytel esittely & kokemuksia

Storytel vs BookBeat

Storytel on ruotsalainen äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu. Storytelin valikoima sisältää yli 300 000 sisältöä. Storytelin äänikirjasovellus on saatavilla iPhone-, iPad- ja Android-laitteille.

Storytelin valikoima sisältää kirjoja suomen, ruotsin ja englannin kielen lisäksi myös venäjäksi. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja sujuva. Kirjoja voi kuunnella myös offline-tilassa samaan tapaan kuin BookBeatin palvelussa.

Tilausvaihtoehtoja on neljä erilaista. Light-tilausmuoto maksaa 9,99€/kk, mutta siinä sen käyttö on rajoitettu 20 tuntiin kuukaudessa. Unlimited-tilausmuoto on suunniteltu yhdelle aikuiselle. Unlimited-tilauksessa voi kuunnella ja lukea rajattomasti sisältöjä. Se maksaa 16,99€/kk. Muut tilausmuodot on tarkoitettu isommille perheille. Family on suunniteltu kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Unlimited Family maksaa 20,99 €/kk. Family Plus sopii kolmelle aikuiselle ja kolmelle lapselle. Unlimited Family Plus kuukausihinta on 25,99€/kk.

Storytel vs BookBeat vs Nextory

Storytelin ja BookBeatin lisäksi usein harkitaan äänikirjapalveluksi Nextorya. Nextory on ruotsalainen ja yksi Pohjoismaiden suurimpia e- ja äänikirjapalveluista. Valikoima on hieman rajatumpi kuin verrokeillaan, mutta Nextorykin valikoima kattaa reilu 100 000 sisältöä. Nextory eroaa hieman enemmän BookBeatista ja Storytelista. Nextoryssa kirjat ladataan laitteelle ennen kuin sisällöt ovat käytettävissä. Storytel, BookBeat ja Nextory ovat kaikki äänikirjapalveluiden suosituimpia palveluja. Kaikki tarjoavat myös maksuttomat kokeilujaksot, joten kaikkia voi kokeilla pienellä kynnyksellä.

Suosituksemme äänikirjapalveluksi BookBeatin ja Storytelin väliltä

Suuria eroja näiden äänikirjapalveluiden välillä ei ole. Storytelissa on hieman suurempi valikoima ja siksi se on ainakin varma valinta. Toimituksen suosikki onkin siis Storytel. Suosittelemme kokeilemaan kumpi sopii sinulle paremmin, sillä äänikirjapalveluiden kokeileminen on ilmaista ja siksi riskitöntä.

Kaikki äänikirjapalvelut

Maksuttomia kokeilujaksoja tarjoavat mm. Storytelin ja BookBeatin lisäksi myös Nextory ja Elisa Kirja. Katso äänikirjapalvelut-sivulta muiden suoratoistopalveluiden ilmaiset kokeilujaksot!

Usein kysytyt kysymykset

BookBeat vai Storytel – Kumpi on parempi äänikirjapalvelu?

BookBeat vs Storytel. Taulukosssa on vertailu Storytelin ja BookBeatin valikoimaa, ominaisuuksia ja hintaa. Katso tämän sivuston vertailutaulukosta kumpi sinulle sopii paremmin!

Storytel vs BookBeat vs Nextory – Mikä näistä valita?

Vertailimme näitä kolmea äänikirjapalvelua. Tutustu vertailuun ja valitse sinulle sopiva äänikirjapalvelu.

Mitä kannattaa huomioida kun on valitsemassa äänikirjojen suoratoistopalvelua?

Kun vertailet eri vaihtoehtoja, niin huomioi ainakin palvelun valikoima, ominaisuudet ja palvelun hinnoittelumalli. Palvelujen hinnoittelumalleissa on eroja ja niihin vaikuttavat erityisesti käyttäjien määrä ja kuinka paljon kuuntelet äänikirjoja.

Kumpi äänikirjapalvelu sisältää suuremman valikoiman sisältöjä?

Vertailtujen äänikirjapalveluiden sisältökuningas on Storytel kattavalla yli 300 000 sisällön valikoimalla.

Onko BookBeatin ja Storytelin hinnoittelussa merkittäviä eroja?

Molempien hinnoittelu on hyvin samankaltainen. Katso tämän sivun taulukosta tarkempi vertailu hinnoittelusta.

Onko Storytelin ja BookBeatin ilmaiset kokeilujaksot todella maksuttomia?

Kyllä ne ovat maksuttomia. Kokeilujakson aikana voi valita haluaako jatkaa tilausta maksullisena kokeilujakson päätyttyessä. Lunasta täältä ilmaiset kokeilujaksot!