Nextory hinta ja koodi 30 päivää

Nextory hinta ja koodi 30 päivää tältä sivulta. Nextory koodi, jolla voit uutena asiakkaana kokeilla Nextorya ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan.  Lue myös Nextory kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti Nextory sovelluksesta. Rentouttavia äänikirjojen kuunteluhetkiä!

Nextory alennuskoodi ja tarjous 2023

Nextory alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi Nextory tarjous tällä linkillä ja saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Huomioi, että tarjouksen ilmainen kokeilujakso on vain uusien asiakkaiden hyödynnettävissä. Linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Nextory esittelyssä

Nextory on Ruotsista lähtöisin ja yksi suurimpia äänikirjojen palveluita Pohjoismaissa. Valikoima kattaa yli 400 000 teosta. Nextory on saanut 5 tähden arvostelun Google Play:ssa jopa yli 11 000 ihmiseltä.

Nextoryn valikoima sisältää melkein kaikki kategoriat, mm. dekkarit, elämänkerrat, romaanit, lastenkirjat, tositarinat, tietokirjat, klassikot, runokirjat ja huumorikirjat. Käyttöliittymä on hyvä ja helppokäyttöinen. Sovelluksesta löytyy tuttuja ominaisuuksia, mm. lukunopeuden säätö, uniajastin, oma lukulista, kirja-arviot ja kirjasuositukset. Ääni- ja e-kirjat voi ladata laitteelle tai striimata.Nextory on ladattavissa App Storesta tai Google Play:sta.

Nextory hinta

Tilausvaihtoehtoja on kolme: pronssi, kulta ja perhe. Pronssi soveltuu yhdelle käyttäjälle ja siinä uusia kirjoja joutuu odottelemaan 6 kk. Hopea kustantaa 11,99€/kk. Kulta sopii myös yhdelle käyttäjälle, mutta siinä uudet sisällöt ovat heti käytettävissä. Kulta kustantaa 16,99€/kk. Perhe soveltuu 2-4 käyttäjälle ja hinta on alkaen 20,99€/kk.

Nextory lahjakortti

Nextory lahjakortti ilahduttaa takuuvarmasti lahjansaajaa. Voit lahjoittaa lukemisen ja äänikirjojen tuomaa iloa Nextoryn lahjakortin muodossa kumppanille, perheelle tai vaikka ystävälle. Nextoryn verkkopalvelussa valitaan lahjakortin arvo ja lahjansaaja sitten lunastaessaan lahjaansa valitsee minkälaisen tilauksen hän haluaa aloittaa lahjakortillaan. Vaihtoehtoina on mm. yhden, kolmen, kuuden ja kahdentoista kuukauden Kulta-tilaukset.

Nextory kokeilujakso ääni- ja e-kirjojen kuunteluun

Aktivoi kuukauden ilmainen kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Tässä ohjeet Nextoryn käyttöönottoon:

  1. Siirry Nextoryn sivustolle
  2. Luo käyttäjätili
  3. Lataa sovellus
  4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Linkki toimii koodina, jolla saat ilmaisen 30 päivän kokeilujakson käyttöösi. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Usein kysyttyä Nextorysta

Mikä on Nextory?

Nextory on yksi suosituimpia äänikirjapalveluita, jossa on yli 400 000 teosta. Nextorylla voit kuunnella ääni- ja e- kirjoja kuukausimaksulla.

Minkälaista sisältöä Nextorysta löytyy?

Nextoryn valikoima kattaa yli 400 000 teosta ja sisältää melkein kaikki kategoriat.

Nextory hinta?

Nextorylla on kolme hintavaihtoehtoa, jotka ovat pronssi, kulta ja perhe. Pronssin hinta on 11,99€/kk. Kulta maksaa 16,99€/kk. Perhehinta on alkaen 20,99€/kk.

Nextory tarjous?

Nextory tarjous sisältää jopa 30 päivää ilmaista kokeilujaksoa. Vertailut.comin kautta linkki toimii koodina, jolla saat ilmaisen kokeilujakson.

Miten aloittaa Nextoryn käyttö?

Siirry Vertailut.comin kautta Nextoryn sivustolle ja luo käyttäjätili. Lataa seuraavaksi sovellus ja aloita äänikirjojen kuuntelu.

Voiko Nextorya kokeilla maksutta?

Nextory tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka päätteeksi voit päättää haluatko jatkaa Nextoryn käyttöä.

Muut äänikirjasovellukset

Katso myös tästä suuri äänikirjapalveluvertailu.