Nextory hinta ja koodi 30 päivää

Nextory hinta ja koodi 30 päivää tältä sivulta. Nextory koodi, jolla voit uutena asiakkaana kokeilla Nextorya ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan.  Lue myös Nextory kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti Nextory sovelluksesta. Rentouttavia äänikirjojen kuunteluhetkiä!

Nextory alennuskoodi ja tarjous 2021

Nextory alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi Nextory tarjous tällä linkillä ja saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Huomioi, että tarjouksen ilmainen kokeilujakso on vain uusien asiakkaiden hyödynnettävissä. Linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Nextory esittelyssä

Nextory on Ruotsista lähtöisin ja yksi suurimpia äänikirjojen palveluita Pohjoismaissa. Valikoima kattaa yli 100 000 teosta. Nextory on saanut 5 tähden arvostelun Google Play:ssa jopa yli 11 000 ihmiseltä.

Nextoryn valikoima sisältää melkein kaikki kategoriat. Käyttöliittymä on hyvä ja helppokäyttöinen. Sovelluksesta löytyy tuttuja ominaisuuksia, mm. lukunopeuden säätö, uniajastin, oma lukulista, kirja-arviot ja kirjasuositukset. Ääni- ja e-kirjat voi ladata laitteelle tai striimata.Nextory on ladattavissa App Storesta tai Google Play:sta.

Nextory hinta

Tilausvaihtoehtoja on kolme: pronssi, kulta ja perhe. Pronssi soveltuu yhdelle käyttäjälle ja siinä uusia kirjoja joutuu odottelemaan 6 kk. Hopea kustantaa 9,99€/kk. Kulta sopii myös yhdelle käyttäjälle, mutta siinä uudet sisällöt ovat heti käytettävissä. Kulta kustantaa 16,99€/kk. Perhe soveltuu 2-4 käyttäjälle ja hinta on alkaen 19,99€/kk.

Nextory kokeilujakso ääni- ja e-kirjojen kuunteluun

Aktivoi 2 viikon ilmainen kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Tässä ohjeet Nextoryn käyttöönottoon:

  1. Siirry Nextoryn sivustolle
  2. Luo käyttäjätili
  3. Lataa sovellus
  4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Linkki toimii koodina, jolla saat ilmaisen kuukauden kokeilujakson käyttöösi. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Muut äänikirjasovellukset

Katso myös tästä suuri äänikirjapalveluvertailu.