Nextory hinta ja koodi 14 päivää

Nextory hinta ja koodi 14 päivää tältä sivulta. Nextory koodi, jolla voit uutena asiakkaana kokeilla Nextorya ilmaiseksi jopa 14 päivän kokeilujakson ajan.  Lue myös Nextory kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti Nextory sovelluksesta. Rentouttavia äänikirjojen kuunteluhetkiä!

Nextory alennuskoodi ja tarjous 2022

Nextory alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi Nextory tarjous tällä linkillä ja saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Huomioi, että tarjouksen ilmainen kokeilujakso on vain uusien asiakkaiden hyödynnettävissä. Linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Nextory esittelyssä

Nextory on Ruotsista lähtöisin ja yksi suurimpia äänikirjojen palveluita Pohjoismaissa. Valikoima kattaa yli 100 000 teosta. Nextory on saanut 5 tähden arvostelun Google Play:ssa jopa yli 11 000 ihmiseltä.

Nextoryn valikoima sisältää melkein kaikki kategoriat. Käyttöliittymä on hyvä ja helppokäyttöinen. Sovelluksesta löytyy tuttuja ominaisuuksia, mm. lukunopeuden säätö, uniajastin, oma lukulista, kirja-arviot ja kirjasuositukset. Ääni- ja e-kirjat voi ladata laitteelle tai striimata.Nextory on ladattavissa App Storesta tai Google Play:sta.

Nextory hinta

Tilausvaihtoehtoja on kolme: pronssi, kulta ja perhe. Pronssi soveltuu yhdelle käyttäjälle ja siinä uusia kirjoja joutuu odottelemaan 6 kk. Hopea kustantaa 9,99€/kk. Kulta sopii myös yhdelle käyttäjälle, mutta siinä uudet sisällöt ovat heti käytettävissä. Kulta kustantaa 16,99€/kk. Perhe soveltuu 2-4 käyttäjälle ja hinta on alkaen 19,99€/kk.

Nextory kokeilujakso ääni- ja e-kirjojen kuunteluun

Aktivoi 2 viikon ilmainen kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Tässä ohjeet Nextoryn käyttöönottoon:

  1. Siirry Nextoryn sivustolle
  2. Luo käyttäjätili
  3. Lataa sovellus
  4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Linkki toimii koodina, jolla saat ilmaisen 14 päivän kokeilujakson käyttöösi. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Usein kysyttyä Nextorysta

Minkälaista sisältöä Nextorysta löytyy?

Nextoryn valikoima kattaa yli 100 000 teosta ja sisältää melkein kaikki kategoriat.

Nextory hinta?

Nextorylla on kolme hintavaihtoehtoa, jotka ovat pronssi, kulta ja perhe. Pronssin hinta on 9,99€/kk. Kulta maksaa 16,99€/kk. Perhehinta on alkaen 19,99€/kk.

Nextory tarjous?

Nextory tarjous sisältää jopa 30 päivää ilmaista kokeilujaksoa. Vertailut.comin kautta linkki toimii koodina, jolla saat ilmaisen kokeilujakson.

Miten aloittaa Nextoryn käyttö?

Siirry Vertailut.comin kautta Nextoryn sivustolle ja luo käyttäjätili. Lataa seuraavaksi sovellus ja aloita äänikirjojen kuuntelu.

Muut äänikirjasovellukset

Katso myös tästä suuri äänikirjapalveluvertailu.