Nextory hinta ja koodi 14 päivää

Nextory hinta ja koodi 14 päivää tältä sivulta. Nextory koodi, jolla voit uutena asiakkaana kokeilla Nextorya ilmaiseksi jopa 14 päivän kokeilujakson ajan.  Lue myös Nextory kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti Nextory sovelluksesta. Rentouttavia äänikirjojen kuunteluhetkiä!

Huom. Tämä sivu sisältää Nextoryn kampanjatarjouksen ja siihen mainoslinkin, jonka kautta kampanjaetu on saatavilla!

Nextory alennuskoodi ja tarjous 2024

Nextory alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi Nextory tarjous tällä linkillä ja saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Huomioi, että tarjouksen ilmainen kokeilujakso on vain uusien asiakkaiden hyödynnettävissä. Linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Nextory esittelyssä

Nextory on Ruotsista lähtöisin ja yksi suurimpia äänikirjojen palveluita Pohjoismaissa. Valikoima kattaa yli 400 000 teosta. Nextory on saanut 5 tähden arvostelun Google Play:ssa jopa yli 11 000 ihmiseltä. Nextoryn vahvuus piilee sen laajassa valikoimassa, joka kattaa monipuolisesti eri genrejä. Nextoryn valikoima sisältää melkein kaikki kategoriat, mm. dekkarit, elämänkerrat, romaanit, lastenkirjat, tositarinat, tietokirjat, klassikot, runokirjat ja huumorikirjat.

Palvelun avulla käyttäjät voivat selata erilaisia kirjoja ja löytää uusia suosikkejaan. Nextory tarjoaa myös personoituja suosituksia käyttäjille heidän lukuhistoriansa ja mieltymystensä perusteella. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat löytää helposti uusia kiinnostavia teoksia, jotka sopivat heidän makunsa mukaan. Kirjoja voi lisätä omiin kirjahyllyihin, merkitä luetuiksi ja antaa arvioita, mikä rikastuttaa käyttäjän kokemusta ja auttaa muita löytämään hyviä kirjoja.

Käyttäjäkokemus on suunniteltu intuitiiviseksi, ja selkeä käyttöliittymä helpottaa kirjojen selaamista, lukemista ja kuuntelemista. Sovelluksesta löytyy tuttuja ominaisuuksia, mm. lukunopeuden säätö, uniajastin, oma lukulista, kirja-arviot ja kirjasuositukset. Ääni- ja e-kirjat voi ladata laitteelle tai striimata.Nextory on ladattavissa App Storesta tai Google Play:sta.

Nextory on suosittu äänikirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen monipuolisen valikoiman sekä e-kirjoja että äänikirjoja. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, laajat kirjavalikoimat ja personoidut suositukset tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon äänikirjojen ystäville. Äänikirjojen tarjonta ja mahdollisuus offline-lukemiseen lisäävät palvelun joustavuutta, ja erilaiset jäsenyystasot mahdollistavat käyttäjille valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Kaiken kaikkiaan Nextory on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia äänikirjoista säännöllisesti.

Nextory hinta

Tilausvaihtoehtoja on kolme: Basic, Unlimited ja Unlimited 2-4. Basic sisältää 30h/kk. Basic kustantaa 11,99€/kk. Unlimited sisältää käyttöaikaa rajattomasti ja kustantaa 18,99€/kk. Unlimited 2-4 sisältää kuuntelu- ja lukuaikaa rajattomasti ja se soveltuu 1-4 käyttäjälle samanaikasesti. Unlimited-tilauksen hinta on 23,99€/kk.

Nextory lahjakortti

Nextory lahjakortti ilahduttaa takuuvarmasti lahjansaajaa. Voit lahjoittaa lukemisen ja äänikirjojen tuomaa iloa Nextoryn lahjakortin muodossa kumppanille, perheelle tai vaikka ystävälle. Nextoryn verkkopalvelussa valitaan lahjakortin arvo ja lahjansaaja sitten lunastaessaan lahjaansa valitsee minkälaisen tilauksen hän haluaa aloittaa lahjakortillaan. Vaihtoehtoina on mm. yhden, kolmen, kuuden ja kahdentoista kuukauden Kulta-tilaukset.

Nextory tarjous: kokeilujakso ääni- ja e-kirjojen kuunteluun

Aktivoi kahden viikon ilmainen kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Tässä ohjeet Nextoryn käyttöönottoon:

  1. Siirry Nextoryn sivustolle
  2. Luo käyttäjätili
  3. Lataa sovellus
  4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Linkki toimii koodina, jolla saat ilmaisen 14 päivän kokeilujakson käyttöösi. Kokeile tästä Nextorya maksutta!

Usein kysyttyä Nextorysta

Mikä on Nextory?

Nextory on yksi suosituimpia äänikirjapalveluita, jossa on yli 400 000 teosta. Nextorylla voit kuunnella ääni- ja e- kirjoja kuukausimaksulla.

Minkälaista sisältöä Nextorysta löytyy?

Nextoryn valikoima kattaa yli 400 000 teosta ja sisältää melkein kaikki kategoriat.

Nextory hinta?

Nextorylla on kolme hintavaihtoehtoa, jotka ovat Basic, Unlimited ja Unlimited 2-4. Basicin hinta on 11,99€/kk. Unlimited maksaa 18,99€/kk. Unlimited 2-4 on 23,99€/kk.

Nextory tarjous?

Nextory tarjous sisältää jopa 14 päivää ilmaista kokeilujaksoa. Vertailut.comin kautta linkki toimii koodina, jolla saat ilmaisen kokeilujakson.

Miten aloittaa Nextoryn käyttö?

Siirry Vertailut.comin kautta Nextoryn sivustolle ja luo käyttäjätili. Lataa seuraavaksi sovellus ja aloita äänikirjojen kuuntelu.

Voiko Nextorya kokeilla maksutta?

Nextory tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka päätteeksi voit päättää haluatko jatkaa Nextoryn käyttöä.

Muut äänikirjasovellukset

Katso myös tästä suuri äänikirjapalveluvertailu.

4.8/5 - (191 votes)