Telia liittymätarjous

Telia liittymätarjous, jota on vaikea vastustaa. Alla olevasta taulukosta löydät kaikki Telian liittymät, niiden ominaisuudet ja hintatiedot. Liittymän vaihtaminen Telian liittymään on helppoa. Valitse itsellesi sopivin liittymä ja klikkaa liittymän kohdalta linkkiä, joka vie sinut Telian verkkosivuille.

Telia puhelinliittymä tarjoukset ja kampanjat 2023

Päivitetty 6/2023

Taulukossa on Telian liittymät ja niiden hinnat. Taulukko päivittyy automaattisesti. Tutustu taulukosta Telian liittymien hinnoitteluun ja valitse sinulle sopiva liittymä.

Telia puhelinliittymät

Telia tarjoaa useita eri liittymävaihtoehtoja ja niistä löytyy varmasti erilaisiin käyttötarpeisiin sopiva puhelinliittymä, olipa etsinnässä sitten liittymä lapselle tai mobiililaajakaista tablettiin. Liittymien lisäksi löydät Telian verkkokaupasta uudet puhelimet ja tarvikkeet.

Jos olet epävarma minkälaisen liittymän tarvitset, niin voit tarkistaa edellisistä puhelinlaskuistasi mistä liittymänkäyttösi koostuu. Puhelinlaskusta selviää kuinka paljon dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa keskimäärin kulutat. Näiden tietojen perusteella sinun on helppo valita uusi liittymäsi juuri sinun käyttötarpeesi mukaan.

Telian liittymät ovat ilman määräaikaisia sopimuksia. Joissakin liittymissä saattaa olla hintaetu tietyn ajanjakson, mutta ei määräaikaa sopimuksellisesti. Hintaetu voi olla esimerkiksi 12 tai 24 kuukautta.

Telian oma verkko on kattava Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Kaikilla Telian liittymillä pystyy käyttämään nettiä rajattomasti Suomessa ilman datakattoa. Kaikkiin Telian puhelinliittymiin kuuluu EU-roaming , mikä tarkoittaa samaa hintaa EU- ja ETA-maissa. Telian Rajaton-liittymillä on rajaton käyttö myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Telian asiakkaat ovat oikeutettuja myös asiakasetuhintoihin C More -suoratoistopalvelussa.

Yritystietoa Teliasta

Telia on syntynyt ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion seurauksena vuonna 2002. Telia työllistää 20800 ihmistä kansainvälisesti ja Telian osakkeet noteerataan Tukholman ja Helsingin pörsseissä. Telian suurin omistaja on Ruotsin valtio.

Telia (ent. Sonera) on kansainvälinen teleoperaattori, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1855. Telia kuuluu osaksi kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Telia on muuttunut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi, joka on nykyisin yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista ICT-yrityksistä. Telian runkoverkon kautta kulkee kolmannes koko maailman nettiliikenteestä.

Katso myös kaikkien operaattoreiden liittymätarjoukset!