Telia liittymätarjous

Telia liittymätarjous, jota on vaikea vastustaa. Alla olevasta taulukosta löydät kaikki Telian liittymät, niiden ominaisuudet ja hintatiedot. Liittymän vaihtaminen Telian liittymään on helppoa. Valitse itsellesi sopivin liittymä ja klikkaa liittymän kohdalta linkkiä, joka vie sinut Telian verkkosivuille.

Edut:

Nyt kaupan päälle Rajaton 5G 300 M ja Rajaton 5G 600 M -liittymiin 50€ etuseteli Telian laiteostoksiin ja liittymän avausmaksu 0€ (norm. 8,99€).

Telia Dot 4G Rajaton liittymään ensimäiset 14 päivää ilmaiseksi. Vähintään kahden Telia Dot -liittymän omistajalle 10% keskittämisbonus joka kuukausi.

Telia puhelinliittymä tarjoukset ja kampanjat 2024

Päivitetty 07/2024

Telia Dot 4G Rajaton

Rajaton 200 M

Rajaton 5G 300 M

Rajaton 5G 600 M

Kuukausihinta: 26€
Avausmaksu: 0€

Kuukausihinta: 27,99€
(12kk jälkeen 34,99 €/kk)
Avausmaksu: 8,99€

Kuukausihinta: 29,99€
(12kk jälkeen 36,99 €/kk)
Avausmaksu: 8,99€

Kuukausihinta: 32,99€
(12kk jälkeen 44,99 €/kk)
Avausmaksu: 8,99€

4G-verkon maksiminopeus: 100 Mbit/s

4G-verkon maksiminopeus: 200 Mbit/s

5G-verkon maksiminopeus: 300 Mbit/s

5G-verkon maksiminopeus: 600 Mbit/s

Netti Pohjolassa ja Baltiassa: rajaton

Netti Pohjolassa ja Baltiassa: rajaton

Netti Pohjolassa ja Baltiassa: rajaton

Netti Pohjolassa ja Baltiassa: rajaton

Puhelut ja viestit: rajaton

Puhelut ja viestit: rajaton

Puhelut ja viestit: rajaton

Puhelut ja viestit: rajaton

Netti EU/ETA-maissa: 24 Gt/kk

Netti EU/ETA-maissa: 37 Gt/kk

Netti EU/ETA-maissa: 39 Gt/kk

Netti EU/ETA-maissa: 47 Gt/kk

Ei määräaikaisuutta

12kk määräaikaisuus

12kk määräaikaisuus

12kk määräaikaisuus

14pv ilmaiseksi. Vähintään 2 Telia Dot -liittymään 10% keskittämisbonus joka kk.

-

5G-liittymään 50€ laite-etuseteli Telia Kauppaan.

5G-liittymään avaus 0€ (norm. 8,99€).

5G-liittymään 50€ laite-etuseteli Telia Kauppaan.

5G-liittymään avaus 0€ (norm. 8,99€).

Telia liittymätarjous 2024. Taulukossa on Telian liittymät ja niiden hinnat. Taulukko päivittyy automaattisesti. Taulukossa on mukana kampanjatarjouksia ja niihin mainoslinkit. Tutustu taulukosta Telian liittymien hinnoitteluun ja valitse sinulle sopiva liittymä.

Telia puhelinliittymät kokemuksia

Telia tarjoaa useita eri liittymävaihtoehtoja ja niistä löytyy varmasti erilaisiin käyttötarpeisiin sopiva puhelinliittymä, olipa etsinnässä sitten liittymä lapselle tai mobiililaajakaista tablettiin. Liittymien lisäksi löydät Telian verkkokaupasta uudet puhelimet ja tarvikkeet.

Jos olet epävarma minkälaisen liittymän tarvitset, niin voit tarkistaa edellisistä puhelinlaskuistasi mistä liittymänkäyttösi koostuu. Puhelinlaskusta selviää kuinka paljon dataa, puheaikaa ja tekstiviestejä kuukaudessa keskimäärin kulutat. Näiden tietojen perusteella sinun on helppo valita uusi liittymäsi juuri sinun käyttötarpeesi mukaan.

Telian liittymät ovat ilman määräaikaisia sopimuksia. Joissakin liittymissä saattaa olla hintaetu tietyn ajanjakson, mutta ei määräaikaa sopimuksellisesti. Hintaetu voi olla esimerkiksi 12 tai 24 kuukautta.

Telian oma verkko on kattava Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Voit tutustua Telian omaan verkkoon tarkemmin Telian kuuluvuuskartalla. Kaikilla Telian liittymillä pystyy käyttämään nettiä rajattomasti Suomessa ilman datakattoa. Kaikkiin Telian puhelinliittymiin kuuluu EU-roaming , mikä tarkoittaa samaa hintaa EU- ja ETA-maissa. Telian Rajaton-liittymillä on rajaton käyttö myös Pohjolassa ja Baltiassa.

Telia 4g liittymä

Telia tarjoaa 4G-liittymiä, jotka hyödyntävät neljännen sukupolven mobiiliverkkoa. 4G eli neljäs sukupolvi on langaton tiedonsiirtoteknologia, joka tarjoaa huomattavasti nopeamman internetyhteyden kuin aikaisempien sukupolvien verkot. 4G-liittymät toimivat 4G-mastojen ja -tukiasemien verkostossa ja valtaosa liittymistä on juuri 4G-liittymiä. Telia 4g liittymä on edelleen hyvä vaihtoehto uudeksi liittymätyypiksi.

Telia 5g liittymä

Telia tarjoaa myös 5G-liittymiä, jotka hyödyntävät viidennen sukupolven mobiiliteknologiaa. 5G-verkot tarjoavat huomattavasti nopeammat tiedonsiirtonopeudet, alhaisemman viiveen ja suuremman kapasiteetin verrattuna aiempiin sukupolviin. Telia 5g liittymä on sinulle, joka vaadit parhaan mahdollisen datayhteyden. 5G mahdollistaa jopa 10x tiedonsiirtonopeuden 4G-liittymään verrattuna. 5G-liittymät ovat alkaneet yleistymään, mutta huomioithan, että tarvitset laitteen, joka tukee 5G-verkkoa. 5G-liittymiä käytetään siis 5G-yhteensopivilla laitteilla. Suurin osa uusista älypuhelimista ja tableteista on sopivia käytettäväksi 5G-verkossa. Telia tarjoaa myös 5G-yhteensopivia laitteita asiakkailleen.

Telian 5G-liittymät ovat osa yrityksen strategiaa tulevaisuudessa. 5G-verkko mahdollistaa uusien innovaatioiden, kuten älykkäiden kaupunkien ja teollisuusinternetin kehittämisen. Telia jatkaa 5G-verkkojensa laajentamista ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen edistyksellisiä liittymiä, jotka vastaavat nopean ja luotettavan tiedonsiirron kasvavaan kysyntään.

Sonera liittymät

Sonera liittymät tunnetaan nykyisin Telian liittyminä. Sonera perustettiin vuonna 1917 nimellä Kansanelämän Puhelin-Osakeyhtiö (KEPO). Aluksi yhtiö tarjosi puhelinpalveluita Suomessa. Vuonna 1998 Sonera fuusioitui Telian kanssa ja nimeksi tuli TeliaSonera. Yhdistyminen loi suuren pohjoismaisen telekommunikaatio-operaattorin, jolla oli vahva asema Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Vuonna 2016 TeliaSonera päätti uudelleenbrändätä itsensä ja muutti nimensä yksinkertaisemmaksi Telia Companyksi. Tutustu tarkemmin Soneran ja Telian mielenkiintoiseen historiaan sekä yleiseen yritystietoon Teliasta yritystietoa sisältävästä kappaleesta.

Miksi juuri Telian liittymä?

Telia on usemmille meistä hyvä valinta puhelinoperaattoriksi. Tässä kuusi Telian vahvuutta teleoperaattorina

  • Ei määräaikaisuutta sopimuksissa
  • Rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Maksuton mobiilivarmenne
  • Kattava oma verkko
  • Ja tietenkin kilpailukykyiset hinnat

Yritystietoa Teliasta

Telia on pohjoismainen telekommunikaatio- ja tietoliikennealan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman telekommunikaatio- ja digitaalisia palveluita Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1853, kun Ruotsin valtion rautateiden telelaitos perustettiin. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja muuttunut useaan otteeseen, ja nykyään Telia on yksi Pohjoismaiden ja Baltian suurimmista telekommunikaatio-operaattoreista.

Nykymuotoinen Telia on syntynyt ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion seurauksena vuonna 2002. Telia työllistää 20800 ihmistä kansainvälisesti ja Telian osakkeet noteerataan Tukholman ja Helsingin pörsseissä. Telian suurin omistaja on Ruotsin valtio.

Telia (ent. Sonera) on kansainvälinen teleoperaattori, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1855. Telia kuuluu osaksi kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Telia on muuttunut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi, joka on nykyisin yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista ICT-yrityksistä. Telian runkoverkon kautta kulkee kolmannes koko maailman nettiliikenteestä.

Telia on sitoutunut jatkuvaan innovointiin ja uusimman teknologian hyödyntämiseen palveluissaan. Yritys on ollut edelläkävijä 5G-teknologian kehittämisessä ja käyttöönotossa Pohjoismaissa. 5G-teknologia tarjoaa entistä nopeampaa ja luotettavampaa langatonta yhteyttä, mikä mahdollistaa uudenlaisia sovelluksia ja palveluita.

Lisäksi Telia panostaa vahvasti kestävään kehitykseen ja yhteiskuntavastuuseen. Yritys pyrkii vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja edistämään kestävää kehitystä kaikilla toiminta-alueillaan. Tavoitteena on olla hiilineutraali yritys vuoteen 2030 mennessä.

Yhteenvetona Telia on Pohjoismaiden ja Baltian teleoperaattorimarkkinoilla vahva ja innovatiivinen toimija, joka pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan sekä edistämään kestävää kehitystä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Telian liittymistä

Miten tilaan Telian puhelinliittymän?

Tutustu sivun yläosan taulukosta Telian liittymävaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopiva liittymä. Klikkaamalla sopivan liittymän kohdalta linkkiä siirryt Telian verkkosivuille, jossa voit tehdä liittymätilauksen.

Mitä eroa on Telian 4G- ja 5G -liittymillä?

Suurin ero on se, että 5G mahdollistaa jopa 10x tiedonsiirtonopeuden 4G-liittymään verrattuna. Huomioi kuitenkin, että 5G-liittymä vaatii 5G sopivan älypuhelimen.

Saako Telialta liittymän lisäksi puhelimen?

Voit myös liittymän tilauksen yhteydessä tilata itsellesi uuden puhelimen. Tutustu tarkemmin Telian verkkosivuilla puhelimien tarjontaan.

Mikä on Telian puhelinliittymien kuuluvuus alueellani?

Voit tarkistaa liittymien kuuluvuuden alueellasi Telian verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.

Miten voin vertailla eri Telian puhelinliittymävaihtoehtoja?

Sivun yläosasta löytyvästä vertailutyökalusta voit vertailla Telian liittymiä niiden ominaisuuksien, hintojen ja ehtojen perusteella.

Mikä on ero puhe- ja datapakettien välillä?

Puhepaketti sisältää ennalta määritetyn määrän puheaikaa ja datapaketti sisältää ennalta määritetyn määrän dataa esimerkiksi netin selaamiseen ja sovellusten käyttöön.

Onko Telialla tarjolla prepaid-liittymiä?

Telialla on tarjolla prepaid-liittymiä.

Katso myös kaikkien operaattoreiden liittymätarjoukset!

4.8/5 - (187 votes)