BookBeat hinta ja koodi 30 päivää

BookBeat hinta ja koodi 30 päivää tältä sivulta. Koodilla voit uutena asiakkaana kokeilla BookBeatia ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan.  Lue myös BookBeat kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti BookBeat äänikirjasovelluksesta. Mukavia äänikirjojen kuunteluhetkiä BookBeatin parissa!

BookBeat alennuskoodi ja tarjous 2023

BookBeat alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi BookBeat tarjous tällä linkillä ja saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Lunasta tästä ilmainen kokeilujakso!

Huom. tarjouksena lunastettava ilmainen kokeilujakso on vain uusille asiakkaille. Linkki toimii koodina, jolla saat kokeilujakson käyttöösi.

BookBeat hinnat / hinnasto

BookBeat hinnat ovat kilpailukykyiset verrattuna muihin äänikirjapalveluihin. BookBeat tarjoaa kaksi eri tilausvaihtoehtoa. Basic-tilauksen hinta on 9,99€/kk ja se sisältää 20h/kk käyttöaikaa.  Premium-paketin hinta on 16,99€/kk ja se sisältää 100h/kk käyttöaikaa. Lisäksi jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90€/kk – 5,99€/kk. Opiskelijana voit kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia/kk kuukaudessa vain 4,99 €/kk. Maksuttoman kokeilujakson aikana saat käyttöösi BookBeat Basic-paketin.

BookBeat kokemuksia

Lukuisten kuunneltujen äänikirjojen jälkeen jaamme kokemuksia BookBeatista. BookBeat on Suomen suosituin äänikirjojen suoratoistopalvelu laajalla valikoimalla, jossa ääni- ja e-kirjoja on yli 700 000. BookBeatissa on laaja valikoima kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi ja lisäksi sisältöjä kielillä saksa, italia, espanja, tanska ja puola.

Sovelluksen käyttöliittymä on miellyttävä ja sitä on helppo käyttää. Sisällöt voi kuunnella tai lukea myös offline-tilassa. BookBeatin suositteluominaisuus on yllättävän toimiva, mutta voit myös selata kirjoja kategorioittain. Ääneenlukunopeutta voi säätää sen mukaan, haluatko kuunnella nopeammin vai hitaammin.

BookBeat toimii iOS- tai Android-laitteilla. BookBeat toimii myös Apple CarPlayssa ja Apple Watch –kellossa. 

BookBeat kokeilujakso

Aktivoi maksuton kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Tässä ohjeet BookBeatin kokeiluun:

  1. Siirry BookBeatin sivustolle
  2. Luo käyttäjätili
  3. Lataa sovellus
  4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Aktivoi 30 päivän ilmainen kokeilujakso. Lunasta tästä ilmainen kokeilujakso! 

BookBeatin käytön aloittamiseen on monta hyvää syytä

  1. Perinteisen kirjojen lukemisen sijaan voit kuunnella kirjat edullisemmin BookBeatin sovelluksessa.
  2. BookBeatin äänikirjoja voi kuunnella missä ja milloin vain.
  3. BookBeatin sisällöt voivat myös opettaa hyödyllisiä taitoja tai vaikka vain parantaa yleissivistystä.
  4. Kokeileminen on riskitöntä, sillä ensimmäinen kuukausi onnistuu maksutta.

BookBeat ja muut äänikirjapalvelut

Pohditko valintaa Storytelin ja BookBeatin välillä? Tutustu Storytel vs BookBeat vertailuun. Katso myös tästä laaja äänikirjapalvelujen vertailu.

Usein kysyttyä BookBeatista

Kuinka laaja BookBeatin sisältövalikoima on?

BookBeatissa on laaja valikoima ääni- ja e-kirjoja, joita on yli 700 000. Valikoimassa on kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

BookBeat hinta?

BookBeat tarjoaa kaksi eri tilausvaihtoehtoa. Basic-tilauksen hinta on 9,99€/kk ja se sisältää 20h/kk käyttöaikaa.  Premium-paketin hinta on 16,99€/kk ja se sisältää 100h/kk käyttöaikaa. Lisäksi jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90-5,99€/kk.

BookBeat tarjous?

BookBeatin alekoodilla voit uutena asiakkaana kokeilla BookBeatia ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan. Lunasta täältä alekoodi!

Miten pääsen kokeilemaan BookBeatia ilmaiseksi?

Tämän sivun kautta BookBeatin linkkiä klikkaamalla pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Miten pitkä BookBeatin maksuton kokeilujakso on?

Maksuttoman kokeilujakso on 30 päivää ja käyttöösi saat rajoittamattoman Basic-paketin.

Miten BookBeat toimii?

Aloita luomalla käyttäjätili. Lataa seuraavaksi sovellus. Kirjaudu sovellukseen ja tutustu sisältöihin.

Millä laitteilla BookBeat toimii?

BookBeat toimii iOS- tai Android-laitteilla, myös Apple CarPlayssa ja Apple Watch –kellossa.