BookBeat tarjous: 30 päivää ilmainen kokeilu

BookBeat tarjous: koodi 30 päivää tältä sivulta. Koodilla voit uutena asiakkaana kokeilla BookBeatia ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan. Lue myös BookBeat kokemuksia tältä sivustolta, jotta saat kaiken irti yhdestä suosituimmista äänikirjasovelluksesta, jossa on lähes miljoona kirjaa. Kokeile BookBeatin ilmaista kokeilujaksoa ja uppoudu äänikirjojen kiehtovaan maailmaan!

Huom. Tämä sivu sisältää Bookbeatin kampanjatarjouksen ja siihen mainoslinkin, jonka kautta kampanjaetu on saatavilla!

BookBeat valikoima yli 800 000 kirjaa
BookBeat valikoimassa jopa yli 900 000 kirjaa. BookBeat ilmainen kokeilu nyt 30 päivää.

BookBeat tarjous ja alennuskoodi 2024

BookBeat alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi BookBeat tarjous tällä linkillä ja saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Lunasta tästä BookBeat ilmainen kokeilujakso!

Huom. tarjouksena lunastettava BookBeat ilmainen kokeilujakso on vain uusille asiakkaille. Linkki toimii koodina, jolla saat kokeilujakson käyttöösi.

BookBeat hinta

BookBeat hinnat ovat kilpailukykyiset verrattuna muihin äänikirjapalveluihin ja ne ovat välillä 9,99€/kk – 19,99€/kk. BookBeat hinnasto sisältää kolme eri tilausvaihtoehtoa. Basic-tilauksen hinta on 9,99€/kk ja se sisältää 20h/kk käyttöaikaa.  Standard-tilauksen hinta 14,99€/kk sisältäen 40h/kk käyttöaikaa. Premium-paketin hinta on 19,99€/kk ja se sisältää 100h/kk käyttöaikaa. Lisäksi jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90€/kk – 6,99€/kk. Opiskelijana voit kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia/kk kuukaudessa vain 4,99 €/kk. Maksuttoman kokeilujakson aikana saat käyttöösi BookBeat Basic-paketin.

BookBeat kokemuksia

Lukuisten BookBeatilla kuunneltujen äänikirjojen jälkeen tästä kappaleessa esittelemme kokemuksia BookBeatista. BookBeat on Suomen suosituin äänikirjojen suoratoistopalvelu laajimmalla valikoimalla, jossa ääni- ja e-kirjoja on lähes miljoona, yli 900 000 kirjaa. BookBeatissa on laaja valikoima kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi ja lisäksi sisältöjä kielillä saksa, italia, espanja, tanska ja puola.

Sovelluksen käyttöliittymä on miellyttävä ja sitä on helppo käyttää. Sisällöt voi kuunnella tai lukea myös offline-tilassa. BookBeatin suositteluominaisuus on yllättävän toimiva ja löydät suosittelun avulla hetkessä mielenkiintoista kuunneltavaa. Voit myös selata kirjoja kategorioittain, alakategorioittain ja suodattaa näkymää eri kriteereillä. Jos tiedät jo etukäteen mitä haluat kuunnella, niin hakutoiminto on näppärin ja toimii sujuvasti. Ääneenlukunopeutta voi säätää sen mukaan, haluatko kuunnella nopeammin vai hitaammin.

BookBeat toimii iOS- tai Android-laitteilla. BookBeat toimii myös Apple CarPlayssa ja Apple Watch –kellossa. Apple CarPlay onkin omiaan pitkillä automatkoilla ja Apple Watch –kellolla kuuntelu mitä parhain kävelyillä tai juoksulenkeillä.

BookBeat on varma valinta äänikirjojen kuunteluun. Laaja valikoima teoksia eri kielillä ja tyylisuunnilla takaa kuunneltavaa sekä luettavaa pitkiksi ajoiksi. Sovelluksen ominaisuudet sopivat kaikille ja hinnoittelu on kilpailukykyinen verrokkiensa kanssa. Ei ihmekkään, että BookBeat on äänikirjapalveluiden suosituimpia.

BookBeat maksuvaihtoehtona on ainoastaan maksukortit. Tilauksen voi maksaa Visalla tai Mastercardilla (debit- ja credit-kortit molemmat toimivat). Kuukausimaksu veloitetaan tilauksen yhteydessä annetulta kortilta automaattisesti kuukausittain.

Tilauksen peruuttaminen on myös tehty helpoksi ja sen voi päättää koska vain. Tilaus päättyy kuukausijakson loppuessa, kun tilaus irtisanotaan ennen kuluvan kuukausijakson päättymistä. Tästä poiketen ilmainen kokeilujakso päättyy kuitenkin heti irtisanottaessa. Peruutukset tehdään BookBeatin verkkosivustolla kirjautumalla käyttäjätilille ja valitsemalla navigaatiosta “Tilaus” ja sivulta “Peruuta tilaus”.

BookBeat pähkinänkuoressa

 • BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu
 • BookBeatissa lähes miljoona e- ja äänikirjaa aina klassikoista uutuuksiin
 • Sisältöjä eri kielillä, esimerkiksi suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi
 • Palvelussa on kaksi vaihtoehtoista tilauspakettia: Basic -paketti ja Premium-paketti. BookBeatissa on lisäksi myös perhetili, jonka voi jakaa perheenjäsenten kanssa
 • BookBeatin kokeilujakson aikana uusi käyttäjä saa kokeilla BookBeatia ilman maksuja
 • BookBeatilla ei ole sitovia ja pitkäaikaisia määräaikoja, vaan tilauksen voi lopettaa milloin tahansa

Kenelle BookBeat sopii?

BookBeat-äänikirjapalveluun tutustuessa olet varmasti alkanut pohtimaan sopiiko BookBeat juuri sinulle. Lyhyt vastaus on, että BookBeat sopii meistä useimmille monipuolisella ja laajalla sisällöllään. BookBeatin vahvuuksia ovat ennen kaikkea ääni- ja ekirjojen valtava määrä ja niiden monipuolisuus, lukuisat kielivaihtoehdot, toimiva sovellus ja erilaiset tilausmallit, joista jokaiselle käyttöön löytyy sopiva. Uutena käyttäjänä voit vielä kokeilemalla varmistaa, että onhan juuri tämä äänikirjapalvelu sinulle sopiva.

BookBeat lahjakortti

BookBeat lahjakortti on mainio tapa muistaa tai yllättää läheisesi. BookBeat lahjakortit toimivat siten, että lahjanantajana valitset lahjakorttiin BookBeatin tilaustyypin ja kuinka moneksi kuukaudeksi haluat lahjoittaa pääsyn BookBeatin koko sisältövalikoimaan. BookBeat lähettää lahjakortin oston jälkeen sähköpostiisi koodin, jonka voit sitten toimittaa lahjansaajalle. Saat myös erillisessä viestissä kuitin lahjakortista. BookBeatin lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen ja viimeinen lunastuspäivä löytyy myös lahjakortista.

BookBeat ilmainen kuukausi on nyt 30pv kokeilujakso

Aktivoi maksuton kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Tässä ohjeet BookBeatin kokeiluun:

 1. Siirry BookBeatin sivustolle
 2. Luo käyttäjätili
 3. Lataa sovellus
 4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Aktivoi 30 päivän BookBeat ilmainen kokeilujakso. Lunasta tästä ilmainen kokeilujakso! 

BookBeatin käytön aloittamiseen on monta hyvää syytä

 1. Perinteisen kirjojen lukemisen sijaan voit kuunnella kirjat edullisemmin BookBeatin sovelluksessa.
 2. BookBeatin äänikirjoja voi kuunnella missä ja milloin vain.
 3. Tarinoiden ja tiedon maailmaan on kiehtovaa astua. Äänikirjojen parissa on helppo viihtyä, kirjat antavat uutta ajateltavaa ja niistä voi ammentaa erilaisia uusia näkökulmia.
 4. BookBeatin sisällöt voivat myös opettaa hyödyllisiä taitoja tai vaikka vain parantaa yleissivistystä.
 5. Ilmainen kokeilu – kokeileminen on riskitöntä, sillä ensimmäinen kokeilujakso onnistuu maksutta.

Löydä inspiroivia ja kiehtovia tarinoita

BookBeatin valikoimista löydät helposti inspiroivia, kiehtovia ja muuten mukaansatempaavia tarinoita lähes kaikista mahdollisista kategorioista. Seuraava suosikkikirjasi voi löytyä selaamalla loputtomilta tuntuvia kirjojen vaihtoehtoja, joita on lähes miljoona. Lähes miljoonan sisällön joukkoon kirjoja löytyy kaikenikäisille ja kaikkiin mieltymyksiin. BookBeat sovelluksen sinulle tehdyistä suosituksista on myös helppo valita seuraava äänikirja kuunneltavaksi. Suositukset saattavat positiivisesti yllättää ja auttaa laajentamaan kuuntelutottumuksiasi myös sellaisiin sisältöihin, joita et ehkä muuten tulisi valitsemaan. Ehkä seuraavaksi lukemiseksi tai kuunneltavaksi sinulle sopii tarina, joka yllättää, ärsyttää, ihastuttaa tai muuten vaan herättää tunteita. Tarinoiden lisäksi valikoimissa on paljon tietokirjoja ja muuten sivistävää sisältöä. Löydä äänikirjoja, jotka kiehtovat, inspiroivat tai opettavat. BookBeatin ilmainen kokeilujakso mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun aloittamisen ilman sitoutumista.

BookBeat-sovelluksen kategoriat

Lähes miljoonan teoksen sisältövalikoima on jaettu kategorioihin, joita selaamalla on helppoa tutustua teoksiin. Kategorioiden joukkoon kuuluvat mm. romaanit, jännitys, tieto, elämänkerrat, lapset, rakkaus, itsensä kehittäminen, nuoret, klassikot, huumori & komedia, fantasia, science fiction, novellit, runous & näytelmät. Kategorioina myös eri kielivalikoimat, mm. English, Svenska, Deutsch, Italiano, Español, Dansk ja Polski. Kaikilla kategorioilla on myös alakategoriat, jotka jakavat laajan sisältövalikoiman pienempiin ja helpommin käytettäviin näkymiin. Teoksia voi myös lajitella alakategorioissa myös seuraavien tekijöiden perusteella: suosio, viimeksi julkaistut, aikaisemmin julkaistu, arvostelu, kirjan nimi ja kirjailija. Jokaisella sivulla näytetään 50 teosta ja sivuja voi tietenkin selata haluamassaan järjestyksessä. Jos tietty kirja tai kirjailija on mielessä, niin haku-toiminto on tehokas tapa löytää haluamasi teos. Kategoriat pitävät sisällään lähes kaiken mitä voi odottaa laajalta kirjavalikoimalta, aina vanhoista klassikoista ja uusimpiin uutuuksiin.

BookBeat esittelyssä yrityksenä

BookBeat on Ruotsissa vuonna 2015 perustettu äänikirjapalvelu. Ensimmäinen versio palvelusta avattiin testiryhmälle vuoden 2015 lopussa ja varsinainen lanseeraus palvelulle tehtiin Ruotsissa keväällä 2016. BookBeat aloitti myös Suomessa vuoden 2016 aikana, 2. toukokuuta, vain pari kuukautta Ruotsin lanseerauksen jälkeen. Nyt yli seitsemän vuoden jälkeen palvelusta kasvanut yksi markkinoiden suosituimmista palveluista ja se on avannut myös uusille markkinoille ja toimii Euroopassa jopa 30 maassa.

BookBeat on osa yhtä Euroopan suurinta kustantamoryhmää, Bonnier-konsernia, jolla on yli sadan vuoden historia tarinankerronnasta. Samaan konserniin kuuluu suomalaisista kustantamoista Tammi, WSOY, ja Kosmos. Maaliskuussa vuonna 2023 äänikirjapalvelu Supla yhdistyi BookBeat-palveluun. BookBeat-sovelluksen suosio on jatkanut yhä kasvamistaan ja yhtiö ilmoittaa että tällä hetkellä Suomessa käyttäjiä on yli 200 000.

BookBeat ja muut äänikirjapalvelut

Äänikirjapalveluiden määrä on kasvanut sitten BookBeatin lanseerauksen ja nykyisin eri palveluita on lukuisia. BookBeat on yksi suosituimpia, mutta myös muita palveluita voi vertailla ja kokeilla. Pohditko valintaa Storytelin ja BookBeatin välillä? Tutustu Storytel vs BookBeat vertailuun. Katso myös tästä laaja äänikirjapalvelujen vertailu, joka sisältää laajemman kattauksen eri palveluita.

Usein kysyttyä BookBeatista

Kuinka laaja BookBeatin sisältövalikoima on?

BookBeatissa on laaja valikoima ääni- ja e-kirjoja, joita on lähes miljoona, yli 900 000 teosta. Valikoimassa on kirjoja eri kielillä, mm. suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

BookBeat hinta?

BookBeat tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa. Basic-tilauksen hinta on 9,99€/kk ja se sisältää 20h/kk käyttöaikaa. Standard-tilaus maksaa 14,99€/kk ja sisältää 40h/kk käyttöaikaa. Premium-paketin hinta on 19,99€/kk ja se sisältää 100h/kk käyttöaikaa. Lisäksi jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90-6,99€/kk.

BookBeat tarjous?

BookBeatin alekoodilla voit uutena asiakkaana kokeilla BookBeatia ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan. Lunasta täältä alekoodi!

Miten pääsen kokeilemaan BookBeatia ilmaiseksi?

Tämän sivun kautta BookBeatin linkkiä klikkaamalla pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Miten pitkä BookBeatin ilmainen kokeilujakso on?

Ilmainen kokeilujakso on 30 päivää ja käyttöösi saat Basic-paketin.

Kenelle BookBeatin ilmainen kokeilujakso on tarkoitettu?

BookBeatin ilmainen kokeilujakso on tarkoitettu vain uusille BookBeat-käyttäjille.

Miten BookBeat toimii?

Aloita luomalla käyttäjätili. Lataa seuraavaksi sovellus. Kirjaudu sovellukseen ja tutustu sisältöihin.

Voinko ostaa BookBeatin lahjaksi?

BookBeatin ostaminen lahjaksi onnistuu. Voit ostaa BookBeat lahjakortin läheisellesi BookBeatin verkkosivustolla. Valitset vain lahjakorttiin tilaustyypin ja keston.

Millä laitteilla BookBeat toimii?

BookBeat toimii iOS- tai Android-laitteilla, myös Apple CarPlayssa ja Apple Watch –kellossa. 

Miten BookBeat tilaus peruutetaan?

Tilauksen voi peruuttaa BookBeatin omalla verkkosivustolla kirjautumalla käyttäjätiliisi ja siirtymällä Tilaus-sivulle, josta peruutus tehdään.

Miten pitkäksi aikaa BookBeatin tilaus sitouttaa?

BookBeatilla ei ole sitovia määräaikoja ja tilauksen voi lopettaa milloin vain.

4.8/5 - (294 votes)