BookBeat koodi 14 päivää

BookBeat koodi, jolla voit uutena asiakkaana kokeilla BookBeatia täysin ilmaiseksi kahden viikon ilmaisen kokeilujakson ajan. Lue myös BookBeat kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti BookBeat äänikirjasovelluksesta. Mukavia äänikirjojen kuunteluhetkiä!

BookBeat alennuskoodi ja tarjous 2021

BookBeat alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi BookBeat tarjous tällä linkillä ja saat kahden (2) viikon ilmaisen kokeilujakson. Lunasta tästä ilmainen kokeilujakso!

Huom. tarjouksena lunastettava ilmainen kokeilujakso on vain uusille asiakkaille. Linkki toimii koodina, jolla saat kokeilujakson käyttöösi.

BookBeat kokemuksia

Lukuisten kuunneltujen äänikirjojen jälkeen jaamme kokemuksia BookBeatista. BookBeatissa on laaja valikoima kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Sovelluksen käyttöliittymä on miellyttävä ja sitä on helppo käyttää. Sisällöt voi kuunnella tai lukea myös offline-tilassa. BookBeatin suositteluominaisuus on yllättävän toimiva, mutta voit myös selata kirjoja kategorioittain. Ääneenlukunopeutta voi säätää sen mukaan, haluatko kuunnella nopeammin vai hitaammin.

BookBeat kokeilujakso

Aktivoi kahden (2) viikon ilmainen kokeilujakso. Lunasta tästä ilmainen kokeilujakso! 

BookBeat hinta

BookBeat tarjoaa kaksi eri tilausvaihtoehtoa. Basic-tilauksen hinta on 9,99€/kk ja se sisältää 20h/kk käyttöaikaa. Premium-paketilla voit kuunnella ja lukea rajattomasti. Premium-tilauksen hinta on 16,90€/kk. Lisäksi perhetilissä jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90€/kk. Maksuttoman kokeilujakson aikana saat käyttöösi BookBeat Premium-paketin.

BookBeat ja muut äänikirjapalvelut

Pohditko valintaa Storytelin ja BookBeatin välillä? Tutustu Storytel vs BookBeat vertailuun. Katso myös tästä laaja äänikirjapalvelujen vertailu.