BookBeat hinta ja koodi 30 päivää

BookBeat hinta ja koodi 30 päivää tältä sivulta. Koodilla voit uutena asiakkaana kokeilla BookBeatia ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan.  Lue myös BookBeat kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti BookBeat äänikirjasovelluksesta. Mukavia äänikirjojen kuunteluhetkiä!

BookBeat alennuskoodi ja tarjous 2021

BookBeat alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi BookBeat tarjous tällä linkillä ja saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Lunasta tästä ilmainen kokeilujakso!

Huom. tarjouksena lunastettava ilmainen kokeilujakso on vain uusille asiakkaille. Linkki toimii koodina, jolla saat kokeilujakson käyttöösi.

BookBeat hinnat

BookBeat hinnat ovat kilpailukykyiset verrattuna muihin äänikirjapalveluihin. BookBeat tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa. Basic-tilauksen hinta on 9,99€/kk ja se sisältää 20h/kk käyttöaikaa.  Standard-paketin hinta on 14,99€/kk ja se sisältää 100h/kk käyttöaikaa. Premium-paketilla voit kuunnella ja lukea rajattomasti. Premium-tilauksen hinta on 19,99€/kk. Lisäksi perhetilissä jokaisen lisäprofiilin hinta on 4,90€/kk. Maksuttoman kokeilujakson aikana saat käyttöösi BookBeat Premium-paketin.

BookBeat kokemuksia

Lukuisten kuunneltujen äänikirjojen jälkeen jaamme kokemuksia BookBeatista. BookBeat on Suomen suosituin äänikirjojen suoratoistopalvelu laajalla valikoimalla, jossa ääni- ja e-kirjoja on yli 200 000. BookBeatissa on laaja valikoima kirjoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Sovelluksen käyttöliittymä on miellyttävä ja sitä on helppo käyttää. Sisällöt voi kuunnella tai lukea myös offline-tilassa. BookBeatin suositteluominaisuus on yllättävän toimiva, mutta voit myös selata kirjoja kategorioittain. Ääneenlukunopeutta voi säätää sen mukaan, haluatko kuunnella nopeammin vai hitaammin.

BookBeat toimii iOS- tai Android-laitteilla. BookBeat toimii myös Apple CarPlayssa ja Apple Watch –kellossa. 

BookBeat kokeilujakso

Aktivoi kahden viikon (2vk) maksuton kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Tässä ohjeet BookBeatin kokeiluun:

  1. Siirry BookBeatin sivustolle
  2. Luo käyttäjätili
  3. Lataa sovellus
  4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Aktivoi kuukauden ilmainen kokeilujakso. Lunasta tästä ilmainen kokeilujakso! 

BookBeat ja muut äänikirjapalvelut

Pohditko valintaa Storytelin ja BookBeatin välillä? Tutustu Storytel vs BookBeat vertailuun. Katso myös tästä laaja äänikirjapalvelujen vertailu.