Storytel hinta ja koodi 40 päivää (tarjous)

Storytel hinta ja koodi 40 päivää tältä sivulta. Storytel tarjous, jolla voit uutena asiakkaana kokeilla Storytelia ilmaiseksi jopa 40 päivän kokeilujakson ajan. Lue myös Storytel kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti sovelluksesta. Tutustu Pohjoismaiden suurimpaan äänikirjapalveluun Storyteliin ja aloita äänikirjojen kuuntelu!

Huom. Tämä sivu sisältää Storytelin kampanjatarjouksen ja siihen mainoslinkin, jonka kautta tarjous on saatavilla!

Storytel 30 päivää
Nyt Storytel 40 päivää ilmaiseksi kokeiltavaksi.

Storytel alennuskoodi ja tarjous 2024

Storytel alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi Storytel tarjous tällä linkillä ja saat 40 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeile tästä Storytelia maksutta!

Huomioi, että Storytel tarjous ilmainen kokeilujakso on vain uusien asiakkaiden hyödynnettävissä. Linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Storytel hinnat

Storytel hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset muihin äänikirjapalveluihin verrattuna. Storytelilla on viisi tilausvaihtoehtoa:

 • Basic-tilaus maksaa 9,99€/kk. Äänikirjojen kuuntelu ja lukeminen on rajoitettu 20 tuntiin kuukaudessa. 
 • Premium-tilaus maksaa 19,99€/kk. Äänikirjojen kuuntelu ja lukeminen on rajoitettu 100 tuntiin kuukaudessa. 
 • Unlimited-tilauksella voi kuunnella ja lukea rajattomasti sisältöjä. Hinta on 24,99€/kk.
 • Family-tilaus maksaa alkaen 21,98€/kk. Kuunneltavaa ja luettavaa on 100 tuntia kuukaudessa / perheen jäsen. 2-6 käyttäjätiliä, 6,99€/käyttäjä.
 • Korkeakouluopiskelijat kuuntelevat hintaan 8,49 € / kk.

Lunasta Storytelin ilmainen kokeilujakso!

Storytel esittelyssä

Storytelia voi kokeilla ilmaiseksi kokeilujaksolla.

Storytel on maailman johtavia äänikirjapalveluita yli 1,5 miljoonalla käyttäjällä. Storytel on alunperin lähtöisin Ruotsista, josta se on laajentunut kansainvälisesti suosituimpien palvelujen joukkoon. Storytelin valikoima sisältää lähes miljoona (yli 900 000) sisältöä romaaneista aina tietokirjoihin.Storytelin valikoima sisältää kirjoja eri kielillä, mm. suomen, ruotsin ja englannin kielen lisäksi myös espanjaksi, italiaksi, arabiaksi, ranskaksi ja saksaksi.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja sujuva. Storytelissa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät äänikirjojen kuuntelusta mukavaa. Esimerkkinä hyödyllisistä ominaisuuksista mm. lukunopeuden säätö, uniajastus, offline-tallennus ja kelausnapit. Kirjan eteneminen ilmoitetaan kuuneltuna ja jäljellä olevana aikana. E-kirjojen ystävät pystyvät säätämään taustan kirkkautta, fontteja ja liikkua kätevästi kappaleiden välillä liukusäätimellä.

Storytelissa ääni- ja e-kirjat on jaettu seuraaviin kategorioihin:

 • Lapset
 • Elämäkerrat
 • Dekkarit
 • Talous & liike-elämä
 • Erotiikka
 • Tietokirjallisuus
 • Fantasia & scifi
 • Historia
 • Klassikot
 • Runous & draama
 • Novellit & esseet
 • Hyvinvointi & elämäntaito
 • Romaanit
 • Kielet
 • Jännitys
 • Nuoret
 • Romantiikka
 • Henkinen kasvu

Sovelluksen voi ladata iPhone-, iPad- ja Android-laitteille App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Storytelia voi käyttää myös Storytelin omalla Storytel Reader -lukulaitteella. Storytelin oma lukulaite mahdollistaa e-kirjoille luonnollisen lukukokemuksen, joka on melkein kuin lukisi perinteistä painettua kirjaa.

Storytel kokeilujakso äänikirjojen kuunteluun

Aktivoi kuukauden ilmainen kokeilujakso eli Storytel 40 päivää ilmaiseksi. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Storytelin kokeileminen on helppoa:

 1. Siirry Storytelin sivustolle
 2. Luo käyttäjätili
 3. Lataa sovellus
 4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Linkki toimii koodina (Storytel ilmainen kuukausi), jolla saat ilmaisen kokeilujakson käyttöösi. Kokeile tästä Storytelia maksutta!

Storytel lahjaksi

Storytel lahjaksi on hyvä valinta oli lahjan vastaanottaja minkä ikäinen tahansa. Storytel lahjakortti on ajaton, kestävä ja hyödyllinen lahjaideana, joka on kaiken lisäksi myös ekologinen. Lahjakortilla pääsee käsiksi laajaan valikoimaan äänikirjoja, joita löytyy joka kategoriasta dekkareista aina tietokirjoihin ja kuunneltava ei varmasti lopu kesken. Storytel synttärilahjaksi tai muuten vaan muistamiseen on varmasti mieluisa lahja. Storytelin lahjakortin voi tilata lahjaksi ja vaihtoehtona myös perhepaketit, jolloin voit ilahduttaa perheenjäsenesi lisäksi myös itseäsi lahjan muodossa. Storytel joululahjaksi ilahduttaa varmasti kirjojen ystäviä, sillä jouluna jos koskaan on aikaa uppoutua tarinoiden maailmaan. Storytel-lahjakortit voi tilata Storytelin verkkosivuilta. Lahjakortteja on neljä vaihtoehtoja, kuukauden tilauksesta vuoden tilaukseen. Anna läheisellesi lahjaksi pääsy viihdyttävien ja opettavien tarinoiden maailmaan!

Viisi erinomaista syytä aloittaa Storytelilla äänikirjojen kuuntelu

 1. Storytelilla äänikirjojen kuuntelu on edullisempaa kuin perinteisen kirjojen lukeminen.
 2. Storytelin äänikirjat ovat kestävä ja ekologinen vaihtoehto.
 3. Storytelin äänikirjojen kuuntelu on mahdollista missä vain ajasta ja paikasta riippumatta. Myös tylsät hetket tai rutiininomaiset työt sujuvat mukavammin kirjoja kuunnellen.
 4. Storytelin äänikirjoja kuuntelemalla voit oppi uusia taitoja.
 5. Voit kokeilla Storytelia maksutta ilman sitoumuksia kuukauden ajan.

Storytel ilmainen kokeilu

Storytel ilmainen kokeilu kestää jopa 40 päivää. Ilmainen kokeilu mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun kokeilun ajan ilman maksuja tai sitoutumista palvelun pitkäaikaiseksi käyttäjäksi. Kokeilun aikana voit löytää mielenkiintoisia ja innostavia sisältöjä laajasta valikoimasta. Valitse ensikuunteluun äänikirja suosituimmista teoksista tai luota Storytelin suosituksiin. Kokeilu joka kannattaa!

Storytel ja muut äänikirjasovellukset

Äänikirjojen suosio vain kasvaa ja kuluttajilla on vaihtoehtoina monia eri sovelluksia. Harkitsetko BookBeatin ja Storytelin välillä? Tutustu Storytel vs BookBeat vertailuun. Katso myös tästä suuri äänikirjapalveluvertailu.

Storytelista usein kysytyt kysymykset

Kuinka laaja Storytelin sisältövalikoima on?

Storytel sisältää lähes miljoona (yli 900 000) ääni- ja e-kirjaa. Kategorioita löytyy kaikkien makuun ja sisältöjä löytyy viidellä eri kielellä, joita ovat suomi, ruotsi, englanti, espanja ja italia.

Storytel hinta?

Basic-tilaus maksaa 9,99€/kk (20h/kk). Premium-tilaus maksaa 14,99€/kk (100h/kk). Unlimited-tilauksen hintaon 24,99€/kk ilman rajoituksia.

Kuinka pitkä on Storytelin ilmainen kokeilujakso on?

Storytelin ilmainen kokeilujakso on tämän sivuston kautta jopa 40 päivää. Kokeilujakson aikana voi kuunnella ja lukea sisältöjä 20h. Kokeilujakso on Storytelin uusille asiakkaille.

Storytel tarjous?

Storytel tarjous nyt 40 päivää ilmaista kokeilujaksoa meidän kauttamme. Tämän palvelun kautta linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Sopiiko Storytel joululahjaksi?

Storytel joululahjaksi on mainio idea. Storytelin voi tilata lahjaksi vaikka koko perheelle perhetilinä.

Mikä onStorytel Reader?

Storytel Reader on Storytelin oma lukulaite, joka mahdollistaa e-kirjoille luonnollisen perinteistä kirjaa vastaavan lukukokemuksen.

Miten aloittaa Storytelin käyttö?

Lunasta täältä Storytelin tarjous. Seuraavaksi luo käyttäjätili ja lataa sovellus. Sitten voit aloittaa äänikirjojen kuuntelun.

Mistä Storytel-sovelluksen voi ladata?

Storytelin sovelluksen voi ladata iPhone- ja iPad -laitteilleApp Storesta ja Android-laitteille Google Play -kaupasta.

4.9/5 - (349 votes)