Storytel hinta ja koodi 30 päivää

Storytel hinta ja koodi 30 päivää tältä sivulta. Koodilla voit uutena asiakkaana kokeilla Storytelia ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan. Storytel kokeilujaksolla, jonka aikana voit kuluttaa rajattomasti Storytelin sisältöjä. Lue myös Storytel kokemuksia toimitukseltamme, jotta saat kaiken irti sovelluksesta. Tutustu Storyteliin ja aloita äänikirjojen kuuntelu!

Storytel 30 päivää
Nyt Storytel 30 päivää ilmaiseksi kokeiltavaksi.

Storytel alennuskoodi ja tarjous 2023

Storytel alennuskoodi oikeuttaa täysin maksuttomaan kokeilujaksoon. Aktivoi Storytel tarjous tällä linkillä ja saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeile tästä Storytelia maksutta!

Huomioi, että Storytel tarjous ilmainen kokeilujakso on vain uusien asiakkaiden hyödynnettävissä. Linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Storytel hinnat

Storytel hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset muihin äänikirjapalveluihin verrattuna. Storytelilla on neljä tilausvaihtoehtoa:

 • Basic-tilaus maksaa 9,99€/kk. Äänikirjojen kuuntelu ja lukeminen on rajoitettu 20 tuntiin kuukaudessa. 
 • Premium-tilaus maksaa 14,99€/kk. Äänikirjojen kuuntelu ja lukeminen on rajoitettu 100 tuntiin kuukaudessa. 
 • Unlimited-tilauksella voi kuunnella ja lukea rajattomasti sisältöjä. Hinta on 22,99€/kk.
 • Korkeakouluopiskelijat kuuntelevat hintaan 8,49 € / kk.

Lunasta Storytelin kokeilujakso!

Storytel esittelyssä

Storytelia voi kokeilla ilmaiseksi kokeilujaksolla.

Storytel on maailman johtavia äänikirjapalveluita ja on lähtöisin Ruotsista. Storytelin valikoima sisältää yli 700 000 sisältöä romaaneista aina tietokirjoihin.Storytelin valikoima sisältää kirjoja eri kielillä, mm. suomen, ruotsin ja englannin kielen lisäksi myös espanjaksi, italiaksi, arabiaksi, ranskaksi ja saksaksi.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja sujuva. Storytelissa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät äänikirjojen kuuntelusta mukavaa. Esimerkkinä hyödyllisistä ominaisuuksista mm. lukunopeuden säätö, uniajastus, offline-tallennus ja kelausnapit. Kirjan eteneminen ilmoitetaan kuuneltuna ja jäljellä olevana aikana. E-kirjojen ystävät pystyvät säätämään taustan kirkkautta, fontteja ja liikkua kätevästi kappaleiden välillä liukusäätimellä.

Storytelissa ääni- ja e-kirjat on jaettu seuraaviin kategorioihin:

 • Lapset
 • Elämäkerrat
 • Dekkarit
 • Talous & liike-elämä
 • Erotiikka
 • Tietokirjallisuus
 • Fantasia & scifi
 • Historia
 • Klassikot
 • Runous & draama
 • Novellit & esseet
 • Hyvinvointi & elämäntaito
 • Romaanit
 • Kielet
 • Jännitys
 • Nuoret
 • Romantiikka
 • Henkinen kasvu

Sovelluksen voi ladata iPhone-, iPad- ja Android-laitteille App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Storytelia voi käyttää myös Storytelin omalla Storytel Reader -lukulaitteella. Storytelin oma lukulaite mahdollistaa e-kirjoille luonnollisen lukukokemuksen, joka on melkein kuin lukisi perinteistä painettua kirjaa.

Storytel kokeilujakso äänikirjojen kuunteluun

Aktivoi kuukauden ilmainen kokeilujakso eli Storytel 30 päivää ilmaiseksi. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Storytelin kokeileminen on helppoa:

 1. Siirry Storytelin sivustolle
 2. Luo käyttäjätili
 3. Lataa sovellus
 4. Aloita äänikirjojen kuuntelu

Linkki toimii koodina (Storytel ilmainen kuukausi), jolla saat ilmaisen kokeilujakson käyttöösi. Kokeile tästä Storytelia maksutta!

Storytel lahjaksi

Storytel lahjaksi on hyvä valinta oli lahjan vastaanottaja minkä ikäinen tahansa. Äänikirjoja löytyy joka kategoriasta dekkareista aina tietokirjoihin ja kuunneltava ei varmasti lopu kesken. Storytel synttärilahjaksi tai muuten vaan muistamiseen on varmasti mieluisa lahja. Storytelin voi tilata lahjaksi ja vaihtoehtona myös perhepaketit, jolloin voit ilahduttaa perheenjäsenesi lisäksi myös itseäsi lahjan muodossa. Storytel joululahjaksi ilahduttaa varmasti kirjojen ystäviä.

Viisi erinomaista syytä aloittaa Storytelilla äänikirjojen kuuntelu

 1. Storytelilla äänikirjojen kuuntelu on edullisempaa kuin perinteisen kirjojen lukeminen.
 2. Storytelin äänikirjat ovat kestävä ja ekologinen vaihtoehto.
 3. Storytelin äänikirjojen kuuntelu on mahdollista missä vain ajasta ja paikasta riippumatta. Myös tylsät hetket tai rutiininomaiset työt sujuvat mukavammin kirjoja kuunnellen.
 4. Storytelin äänikirjoja kuuntelemalla voit oppi uusia taitoja.
 5. Voit kokeilla Storytelia maksutta ilman sitoumuksia kuukauden ajan.

Storytel ja muut äänikirjasovellukset

Harkitsetko BookBeatin ja Storytelin välillä? Tutustu Storytel vs BookBeat vertailuun. Katso myös tästä suuri äänikirjapalveluvertailu.

Storytelista usein kysytyt kysymykset

Kuinka laaja Storytelin sisältövalikoima on?

Storytel sisältää yli 700 000 ääni- ja e-kirjaa. Kategorioita löytyy kaikkien makuun ja sisältöjä löytyy viidellä eri kielellä, joita ovat suomi, ruotsi, englanti, espanja ja italia.

Storytel hinta?

Basic-tilaus maksaa 9,99€/kk (20h/kk). Premium-tilaus maksaa 14,99€/kk (100h/kk). Unlimited-tilauksen hintaon 22,99€/kk ilman rajoituksia.

Kuinka pitkä on Storytelin ilmainen kokeilujakso on?

Storytelin ilmainen kokeilujakso on tämän sivuston kautta jopa 30 päivää. Kokeilujakson aikana voi kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Kokeilujakso on Storytelin uusille asiakkaille.

Storytel tarjous?

Storytel tarjous nyt 30 päivää ilmaista kokeilujaksoa meidän kauttamme. Tämän palvelun kautta linkki toimii koodina, jolla saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi.

Sopiiko Storytel joululahjaksi?

Storytel joululahjaksi on mainio idea. Storytelin voi tilata lahjaksi vaikka koko perheelle perhetilinä. Hyödynnä lahjaan tämän sivuston kautta saatava ilmainen kuukausi.

Mikä onStorytel Reader?

Storytel Reader on Storytelin oma lukulaite, joka mahdollistaa e-kirjoille luonnollisen perinteistä kirjaa vastaavan lukukokemuksen.

Miten aloittaa Storytelin käyttö?

Lunasta täältä Storytelin tarjous. Seuraavaksi luo käyttäjätili ja lataa sovellus. Sitten voit aloittaa äänikirjojen kuuntelun.

Mistä Storytel-sovelluksen voi ladata?

Storytelin sovelluksen voi ladata iPhone- ja iPad -laitteilleApp Storesta ja Android-laitteille Google Play -kaupasta.