Liittymätarjoukset 2024

Parhaat liittymätarjoukset kattavasti eri operaattoreilta nyt yhdestä paikasta. Yksinkertaisin tapa säästää liittymäkuluissa on tarkastaa liittymätarjoukset säännöllisesti ja hyödyntää parhaat hinnat. Täältä löydät päivän parhaat kampanjahinnat ja tarjoukset. Katso taulukosta paras liittymätarjous ja vaihda uuteen liittymään!

Puhelinliittymä tarjoukset ja kampanjat

Päivitetty 05/2024

Hinta alk. 15€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Hinta alk. 15,90€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Liittymätyyppejä: 4

Liittymätyyppejä: 6

Liittymätyyppejä: 5

Liittymätyyppejä: 6

Alk. 0,055€/min tai max 4€/kk

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,069€/min tai rajattomat puhepaketit

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä 30.11.2023 alkaen

5G-liittymään avaus 0€ (norm. 8,99€).


Telia Dot liittymiin 14 pv ilmaiseksi. Useampaan Telia Dot liittymään 10% keskittämisbonus joka kk.

-

-

Paras liittymätarjous 2024 helpon vertailutaulukona avulla. Taulukossa on mukana eri teleoperaattoreita ja niiden liittymätarjoukset. Liittymätarjouksia mm. Telia, Moi Mobiili, Elisa ja DNA. Puhelinliittymä tarjous erilaisiin tarpeisiin. Taulukossa on mukana yhteistyökumppaneiden kampanjatarjouksia ja niihin mainoslinkit. Tutustu taulukosta liittymien hinnoitteluun ja valitse sinulle sopiva liittymä.

Liittymätarjous – Mitä kannattaa huomioida tarjouksissa?

Liittymätarjous on hyvä katsoa huolella ja vertailla, sillä liittymiä on erilaisilla sopimusmalleilla ja ominaisuuksilla. Valinta riippuu sinun henkilökohtaisista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Tarjoukset vaihtelevat paljon eri operaattoreiden välillä, joten on suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. Tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon liittymätarjouksia vertailtaessa:

Miten käytät puhelintasi? Tarvitsetko paljon puheaikaa, tekstiviestejä tai datasiirtoa? Liittymissä vaihtelee puhepaketin koko, tekstiviestien määrä, netin nopeus ja datan määrä. Datan määrä on tärkeää huomioida erityisesti jos käyttää paljon nettiä. Tekstiviestien määrän merkitys on monille laskenut, sillä tekstiviesteistä ollaan siirrytty eri WhatsAppin kaltaisiin pikaviestinohjelmiin. Valitse tarjous, joka vastaa sinun käyttötarpeitasi.

Haluatko käyttää puhelintasi ulkomailla? Monet tarjoukset sisältävät rajoitetun määrän ulkomaanpuheluita tai datasiirtoa, joten on tärkeää tarkistaa, tarjoavatko tarjoukset tarpeeksi ulkomaankäyttöä sinun tarpeisiisi.

Minkälaisia lisäpalveluita tarvitset? Monet tarjoukset tarjoavat näitä palveluita maksullisina lisäpalveluina, joten on tärkeää tarkistaa, sisältyvätkö tarjouksiin tarvitsemasi lisäpalvelut.

Minkälainen budjetti sinulla on? Vertaile eri tarjousten hintoja ja harkitse, minkälaiset kuukausittaiset kulut sopivat sinulle parhaiten.

Onko tarjouksessa muita huomioitavia ehtoja, kuten esimerkiksi sitoumuksia tai irtisanomisaikoja? Sopimusmalleja on määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia. Määräaikaista liittymää ei yleensä pysty vaihtamaan kesken sopimuskauden. Kuukausimaksuton liittymä hinnoitellaan käytön mukaan. Tarjouksen ehdot on tärkeää lukea huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Puhelinliittymä tarjous kannattaa käydä seuraavan tarkistuslistan kautta ajatuksellä läpi.

Säästäjän tarkistuslista liittymänvaihtajalle:

  • Puhepaketin sisältö
  • Datan määrä
  • Netin nopeus
  • Tekstiviestit
  • Sopimusmalli
  • Hinta

Tarjoushintaan helposti ja nopeasti

Kelpaisiko sinulle edullinen liittymätarjous? Liittymien tarjoushinnat löydät nyt helposti ja vaivattomasti tältä sivulta. Tarjousten vertailu on vaivattominta yllä olevan taulukon avulla ja kuluttaa aikaasi vain muutamia minuutteja. Tarjoushinnat kannattaa tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Tartu tarjoukseen ja vaihda edullisempaan liittymään.

Tarjoushaukan neuvot lyhyesti

  1. Suodata tämän sivun taulukosta liittymätarjoukset sinulle mieltymystesi mukaan.
  2. Valitse uusi puhelinliittymä ja klikkaa Katso liittymät-nappia, jolloin siirryt valitsemasi teleoperaattorin sivuille.
  3. Täytä puhelinoperaattorin sivuilla tilauslomake.

Puhelinliittymiä erilaisiin tarpeisiin

Eri teleoperaattorit tarjoavat puhelinliittymiä erilaisiin käyttötarpeisiin. Telian, Elisan, DNA:n ja Moi Mobiilin liittymien sisällöt vaihtelevat ja voivat sisältää esimerkiksi rajattoman netin, tietyn määrän puhetta ja tekstiviestejä sekä muita erilaisia ominaisuuksia. Jos puhelinliittymän lisäksi tarvitset uuden laitteen, niin operaattoreiden sivuilta löytyy edullisemmat kännykät ja uusimmat älypuhelimet. Suosittuja puhelimia ovat mm. iPhone, OnePlus, Samsung Galaxy tai vaikka Nokia. 

Surffailetko paljon netissä, puhutko videopuheluita, katsotko videoita tai teetkö töitä puhelimellasi? Puhelimeen on tarjolla nykyisin lukemattomia erilaisia sovelluksia, jotka viihdyttävät tai sujuvoittavat arkea. Puhelimella voi tehdä töitä kotoa, mökiltä tai matkoilta. Etätöiden myötä puhelimilta vaaditaan nykyisin enemmän ja erityisesti netti on kriittinen ominaisuus liittymässä. Hidas nettiyhteys ei välttämättä ole kiinni verkosta, vaan syynä voi olla liittymän hidas netti, jonka voi vaihtaa nopeampaan. Katso myös tarjoushinnat nopeammilla nettiyhteyksillä! Laajasta listauksesta näet, minkälaisia liittymiä on tarjolla ja mihin hintaan sekä voit suodattaa juuri sinua palvelevat hakuehdot liittymätarjouksille.

Paras liittymätarjous tänään

Erilaisia tapoja käyttää puhelinta on lukematon määrä ja kaikilla kuluttajilla on omat tarpeet ja mieltymyksensä. Paras liittymätarjous on aina tarpeesta riippuvainen ja paras tarjous ei ole aina kaikille se sopivin. Joskus tarpeet vaihtelevat myös ajan ja elämäntilanteen mukaan. Hinnasta ja liittymän sisällöstä ei kuitenkaan voi kiistellä. Tämän hetken paras liittymätarjous on toiselle halvin tarjoushinta ja toiselle kattavin paketti puhetta tai nopein netti. Oletpa sitten millainen puhelimen käyttäjä, niin taulukosta löytyy sinulle varmasti sopiva liittymä ja juuri sinulle paras liittymätarjous juuri nyt. Liittymät on koostettu yhteen taulukkonäkymään, jotta liittymiin tutustuminen on vaivatonta ja niiden joukosta sopivan valinta käy hetkessä.

Operaattorikohtaiset liittymätarjoukset ja kampanjat

Tarjoukset koko perheelle

Joka kotitaloudessa alkaa olla jo useampi liittymä ja suurissa perheissä voi olla lukuisia liittymiä. Jokaisella perheenjäsenellä on tyypillisesti oma liittymä ja lisäksi kotitalouden eri laitteet saattavat tarvita oman liittymän. Pienenkin hintaeron kerrannaisvaikutus saattaa olla merkittävä, kun perheen kaikki liittymät vaihdetaan tarjousliittymiin. Tarjouksien avulla säästetyt summat saattavat kuulostaa ensi alkuun pieneltä vuosisäästöiltä, mutta miksi tuhlata rahaa kun sen voi sitten käyttää johonkin hyödylliseen tai mukavampaan kohteeseen. Esimerkkinä jos perheessä on viisi puhelinliittymää ja tarjousliittymällä säästäisi yhdessä liittymässä vuositasolla 100 euroa, niin kokonaissäästö olisi vuodessa viisisataa euroa. Tai jos liittymiä onkin perheessä kymmenen ja vuosisäästö olisi sata euroa, niin se tekisi yhteensä vuodessa tuhat euroa säästöä. Tarjouksien hyödyntäminen on siis todellakin vaivan arvoista ja jokaisen liittymän omistajan käden ulottuvilla. Käy tarjoukset läpi aika ajoin ja varmistat että et maksa yhtään liikaa. 

Liittymätarjouksien vertailu vaivattomasti vain minuuteissa

Löydä netin parhaat liittymätarjoukset. Ennen vanhaan hintojen vertailu oli työlästä, kun piti kiertää kaikkien operaattoreiden kivijalkaliikkeet. Nyt puhelinliittymätarjoukset löytyvät vaivattomasti netissä ja täällä voit vertailla tarjoukset nopeasti ihan muutamissa minuuteissa. Paras liittymätarjous löytyy tämän sivun taulukosta.

Kenellä on halvimmat liittymätarjoukset?

Suomessa toimii neljä suurta operaattoria, jotka kilpailevat samoista asiakkaista jatkuvasti päivittyvillä liittymätarjouksilla. Liittymätarjoukset eivät aina välttämättä ole vertailtavissa hinnan perusteella ainoastaan, vaan liittymän sisältö on ratkaisevassa asemassa. Halvimmat liittymätarjoukset on kaikki koottu tälle sivulle. Järjestä taulukon liittymät hinnan tai ominaisuuksien mukaan.

Puhelinliittymä tarjous täytyy olla selkeä

Puhelinliittymätarjoukset ovat kuluttajille houkutteleva mahdollisuus säästää rahaa ja nauttia lisäeduista pakollisen liittymän hallinnassa. Tarjouksia esiintyy moninaisissa muodoissa, kattaen kaiken alennusmyynneistä ja erikoistarjouksista aina ilmaisiin lisäpalveluihin ja lahjoihin asti. Kuluttajan näkökulmasta liittymätarjoukset ovat ikään kuin avoin kutsu hyötyä ylimääräisistä eduista ja nauttia ostamisesta entistä enemmän.

Yksi liittymätarjousten hienoista puolista on niiden kyky houkutella kokeilemaan uusia vaihtoehtoja. Alennukset ja erityistarjoukset antavat kuluttajille mahdollisuuden testata jotain uutta ilman suurta sitoutumista. Tämä ei ainoastaan luo jännittäviä mahdollisuuksia kuluttajille löytää uusia suosikkiliittymiä, vaan myös kannustaa yrityksiä kilpailemaan laadulla ja palvelulla.

Toisaalta liittymätarjoukset voivat myös auttaa säästämään rahaa säännöllisissä ostoksissa. Alennusmyynnit, kanta-asiakasohjelmat ja erilaiset pakettitarjoukset ovat keinot, joilla kuluttajat voivat saada enemmän vastinetta rahoilleen. Tämä näkökulma on erityisen tärkeä taloudellisesti tiukkoina aikoina, kun jokainen säästetty euro on merkittävä.

Liittymiä vertaillessa tarjoukset ovat keskeisessä asemassa. Kuluttajat voivat odottaa löytävänsä alennuskoodeja, erikoistarjouksia ja muita etuja lähes jokaiseen vuodenaikaan. Huolimatta hetkestä tai paikasta jokaisella kuluttajalla on mahdollisuus vertailla hintoja helposti ja valita parhaat tarjoukset. Lisäksi operaattorit kilpailevat keskenään tarjoamalla ilmaisia aloituksia, lahjoja ja muita lisäarvopalveluita houkutellakseen asiakkaita.

Kuluttajan näkökulmasta tarjoukset eivät kuitenkaan ole pelkästään hinnanalennuksia. Ne voivat myös sisältää muita etuja, kuten lisäpalveluita, jotka tekevät liittymän valinnasta entistä houkuttelevampaa. Kuluttajat arvostavat yhä enemmän kokonaisvaltaisempaa liittymän valintakokemusta, johon liittyy sekä taloudellisia että käytännöllisiä etuja.

Puhelinliittymä tarjous on asiakkaalle ehdotettava kokonaisuus liittymästä edullisemmalla hinnalla. Operaattorin tarkoituksena tukea asiakkaan ostopäätöstä ja vauhdittaa myyntiä. Asiakas saa liittymän hyvään hintaan ja operaattori uuden asiakkaan. Mikä on sitten hyvä tarjous? Hyvä tarjous on selkeä sekä sisällön että hinnoittelun puolesta. Jos kuluttaja ei ymmärrä tarjouksen sisältöä ja hinnoittelua, niin hän ohittaa tarjouksen ja siirtyy seuraavaan tarjouksen pariin. Liittymätarjouksia on hyvä selailla eri verkkosivustoilla ja ostopäätöksen yhteydessä tarkistaa vielä hinta tilauslomaketta täyttäessä. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että liittymätarjoukset ovat kuluttajille tärkeä tapa saada enemmän vastinetta rahoilleen ja nauttia ostamisesta täysillä. Ne mahdollistavat uusien liittymien kokeilemisen, säästävät rahaa ja tarjoavat lisäarvoa monipuolisilla tavoilla. Kuluttajien kannattaa olla tietoisia erilaisista liittymätarjouksista ja hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla saadakseen mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä puhelinliittymästä.

Supersesonki on käynnissä aina ja nyt parasta aikaa

Tunnettuina ostospäivinä kuten Black Fridayna, Cyber Mondayna tai Singles’ Dayna erilaisia tarjouksia ja valtavia alennusmyyntejä mainostetaan urakalla joka puolella, mutta liittymätarjouksia ei aina kannata näihin päiviin asti odottaa. Liittymäkampanjoiden ja tarjousten sesonki on käynnissä aina ja jatkuvasti. Liittymät on erilaisten tarjousten todellinen luvattu markkina, koska kilpailu teleoperaattoreiden välillä on runsasta. Markkinaa voisi verrata huonekaluliikkeisiin, jossa hintakilpailu on melkeinpä vallitseva erottautumisen keino. Tarjouksia on vaan koko ajan ja uusia tulee koko ajan. Liittymätarjouksia kannattaa tarkistaa jatkuvasti ja netin vertailupalvelut ovatkin tässä omimmillaan. Vertailupalvelut ovat erilaisia ja tarkka kuluttaja voikin katsoa useammasta palvelusta löytyykö hinnoista eroja. Sen sijaan että kiertäisi kaikki kivijalkamyymälät jalan, niin netin vertailusivustot kokoavat tiedot yhteen näkymään, josta vertailu käy käden käänteessä. Lopulliset hinnat tulee kuitenkin tarkistaa teleoperaattorin sivuilta tilausta tehdessä.

Tietoa palvelustamme

Vertailut.com on vuonna 2020 aloittanut vertailupalvelusivusto, joka on erikoistunut mm. puhelinliittymätarjouksiin. Palveluun kerätään automaattisesti parhaat liittymätarjoukset helposti silmäiltävään taulukkoon, josta voit valita sinulle sopivan matkapuhelinliittymän.

Usein kysytyt kysymykset liittymätarjouksista

Mikä on minulle sopivin liittymätarjous?

Arvioi liittymän hintaa, ominaisuuksia ja sopimusmallia.Katso taulukosta sinulle sopivin liittymätarjous.

Kuinka usein liittymätarjoukset kannattaa katsoa?

Liittymätarjoukset kannattaa selata ja kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa, niin pidät puhelinlaskusi kurissa.

Mitkä operaattorit ovat mukana tämän sivun tarjouslistoissa?

Mukana mm. liittymätarjouksia Telia, DNA, Elisa ja Moi Mobiili operaattoreilta.

Mitä liittymätarjouksessa tulee huomioida?

Katso liittymätarjouksesta ainakin liittymään sisältyvä puhepaketti, datan määrä, netin nopeus, sopimuksen tyyppi ja tietenkin tarjoushinta. Vertaile tarjoushintaa eri palveluissa, jotta voit olla varma parhaasta hinnasta.

Kuinka paljon liittymätarjouksilla voi säästää?

Tarjouksilla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa. Säästösumma selviää tutkimalla tarjouksia tämän sivun taulukosta.

Kuka tarjoaa halvimmat liittymätarjoukset?

Kaikki halvimmat liittymätarjoukset on kaikki koottu tälle sivulle.Voit järjestää liittymätarjoukset suosion ja hinnan mukaan.

Mikä on paras liittymätarjous?

Paras liittymätarjous on edullinen tarjous liittymästä, joka sopii juuri sinulle. Katso täältä kaikki liittymät!

Miten tarjousliittymä tilataan?

Valittuasi mieluisan tarjousliittymän klikkaa Tilaa-nappia, jolloin siirryt operaattorin verkkopalveluun, jossa sinun täytyy vain täyttää tilauslomake. Näin helppoa!

Katso myös kaikki puhelinliittymät!

4.9/5 - (429 votes)