Liittymätarjoukset 2021

Parhaat liittymätarjoukset nyt yhdestä paikasta. Puhelinliittymätarjouksissa ovat mukana Elisa Saunalahti, Moi Mobiili, Telia ja DNA teleoperaattorit. Yksinkertaisin tapa säästää liittymäkuluissa on tarkastaa liittymätarjoukset säännöllisesti. Katso taulukosta paras liittymätarjous ja vaihda uuteen liittymään!

Puhelinliittymä tarjoukset

Päivitetty 6/2021

Taulukossa on mukana kaikki Suomen suurimmat teleoperaattorit ja niiden liittymätarjoukset. Taulukosta löydät tarjoukset mm. Telia, Elisa, DNA ja Moi Mobiili. Tutustu taulukosta liittymien hinnoitteluun ja valitse sinulle sopiva liittymä.

Operaattorikohtaiset liittymätarjoukset

Mitä kannattaa huomioida tarjouksissa?

Liittymiä on erilaisilla sopimusmalleilla ja ominaisuuksilla. Sopimusmalleja on määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia. Määräaikaista liittymää ei yleensä pysty vaihtamaan kesken sopimuskauden. Liittymissä vaihtelee puhepaketin koko, tekstiviestien määrä, netin nopeus ja datan määrä. Datan määrä on tärkeää huomioida erityisesti jos käyttää paljon nettiä. Tekstiviestien määrän merkitys on monille laskenut, sillä tekstiviesteistä ollaan siirrytty eri WhatsAppin kaltaisiin pikaviestinohjelmiin. Kuukausimaksuton liittymä hinnoitellaan käytön mukaan. 

Tarjoushintaan helposti ja nopeasti

Liittymien tarjoushinnat löydät nyt helposti ja vaivattomasti tältä sivulta. Tarjousten vertailu on vaivattominta yllä olevan taulukon avulla ja kuluttaa aikaasi vain muutamia minuutteja. Tarjoushinnat kannattaa tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Tartu tarjoukseen ja vaihda edullisempaan liittymään.

Usein kysytyt kysymykset liittymätarjouksista

Mikä on minulle sopivin liittymätarjous?

Katso taulukosta sinulle sopivin liittymätarjous. Arvioi liittymän hintaa, ominaisuuksia ja sopimusmallia.

Kuinka usein liittymätarjoukset kannattaa katsoa?

Liittymätarjoukset kannattaa selata vähintään kerran vuodessa, niin pidät puhelinlaskusi kurissa.

Mitkä operaattorit ovat mukana tämän sivun tarjouslistoissa?

Telia, Elisa Saunalahti, DNA ja Moi Mobiili.

Katso myös kaikki puhelinliittymät!