Liittymätarjoukset 2020

Parhaat puhelinliittymä tarjoukset nyt yhdestä paikasta. Puhelinliittymätarjouksissa ovat mukana Elisa Saunalahti, Moi Mobiili, Telia ja DNA teleoperaattorit. Yksinkertaisin tapa säästää liittymäkuluissa on tarkastaa liittymätarjoukset säännöllisesti. Katso taulukosta paras liittymätarjous ja vaihda uuteen liittymään!

Puhelinliittymä tarjoukset

Päivitetty 10/2020

Operaattorikohtaiset liittymätarjoukset

Mitä kannattaa huomioida tarjouksissa?

Liittymiä on erilaisilla sopimusmalleilla ja ominaisuuksilla. Sopimusmalleja on määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia. Määräaikaista liittymää ei yleensä pysty vaihtamaan kesken sopimuskauden. Liittymissä vaihtelee puhepaketin koko, tekstiviestien määrä, netin nopeus ja datan määrä. Datan määrä on tärkeää huomioida erityisesti jos käyttää paljon nettiä. Tekstiviestien määrän merkitys on monille laskenut, sillä tekstiviesteistä ollaan siirrytty eri WhatsAppin kaltaisiin pikaviestinohjelmiin. Kuukausimaksuton liittymä hinnoitellaan käytön mukaan. 

Tarjoushintaan helposti ja nopeasti

Tarjoushinnat löydät nyt helposti ja vaivattomasti tältä sivulta. Tarjousten vertailu on vaivattominta yllä olevan taulukon avulla ja kuluttaa aikaasi vain muutamia minuutteja. Tarjoushinnat kannattaa tarkastaa vähintään kerran vuodessa. Tartu tarjoukseen ja vaihda edullisempaan liittymään.

Katso myös kaikki puhelinliittymät!