Moi liittymätarjous

Moi Mobiili liittymätarjous, kampanjat ja heidän liittymät löydät tältä sivulta. Moi Mobiili on tuorein toimija Suomen liittymämarkkinoilla ja on kasvanut nopeasti suureen suosioon mm. omalla joustavalla hinnoittelumallillaan. Tutustu Moi Mobiiliin liittymävaihtoehtoihin ja valitse uusi Moi Mobiilin liittymä. Tilaaminen on helppoa, klikkaa vain mieleisesi liittymän kohdalta linkkiä, joka vie sinut Moi Mobiilin verkkosivuille.

Uutta: S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä 30.11.2023 alkaen.

Moi puhelinliittymä tarjoukset ja kampanjat 2024

Päivitetty 05/2024

Laitenetti

Rento 4G

Suosikki 4G

Reilu 5G

4€/k

15€/k

22€/k

22-28€/k

Rajaton 4G-data kaikille laitteille

Sopivaan hintaan kaikki mitä tarvitset

Asiakkaiden suosikki. Todella nopea

Käyttää joustavasti sekä 4G- että 5G-verkkoa

Rajaton data 0,5Mbit/s lataus
5 Mbit/s lähetys

8 Gt dataa
Lisädata 2 €/alkava Gt (max. +10 €/kk) 16 Gt EU-roamingia/kk

Rajaton data 23 Gt EU-roamingia/kk

Rajaton data
22–28 €/kk verkosta riippuen (4G vs 5G) 30 Gt EU-roamingia/kk

Toimii vain Suomessa. Liittymään voi soittaa, lähtevät puhelut on estetty

Puhe ja SMS enintään 4€/kk

Puhe ja SMS enintään 4 €/kk

Puhe ja SMS enintään 4 €/kk

Ei määräaikaisuutta

Ei määräaikaisuutta

Ei määräaikaisuutta

Ei määräaikaisuutta

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä

Taulukkoon on listattu Moi Mobiilin puhelinliittymät ja niiden hintatiedot. Moi Mobiilin liittymätaulukko päivittyy automaattisesti. Taulukossa on mukana kampanjatarjouksia ja niihin mainoslinkit. Katso Moi Mobiilin tarjoamat liittymävaihtoehdot ja tilaa itsellesi Moi Mobiilin liittymä.

Moi Mobiili liittymät

Moi Mobiili on uusi vuonna 2016 lanseerattu suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n mobiiliverkossa. DNA on yksi Suomen suurimmista ja kattavimmista verkko-operaattoreista, ja se tarjoaa vakaan ja nopean verkon asiakkaidensa käyttöön. Tämä mahdollistaa Moi Mobiilin tarjoamien liittymien toimivuuden eri puolilla maata.

Moi Mobiili tarjoaa monia liittymävaihtoehtoja ja heidän liittymävalikoima eroaa selkeästi muista kilpailijoistaan. Moi Mobiilin Moi Mobiilin asiakkaana voit hankkia niin monta liittymää kuin tarvitset ja voit jakaa datan käyttösi kaikkien liittymien kesken. Yhden Moi Mobiili -tilin alla voi olla koko perheen liittymät.

Moi Mobiilin liittymävaihtoehdoista löytyy kaikille sopiva ratkaisu. Päätöksesi tueksi kannattaa katsoa edellisestä puhelinlaskusta mistä lasku koostuu ja katsoa käyttösi mukaan itsellesi sopiva uusi liittymä.

Moi Mobiilin puhelinliittymät ovat ilman sitoutumispakkoa ja ne tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi. Jos et olisikaan tyytyväinen Moi Mobiilin, niin liittymien irtisanominen onnistuu.

Moi Mobiilin liittymätarjonta on tuoreeltaan uudistunut lokakuussa vuonna 2023. Valikoimista on poistunut kokonaan Moi Potti, Rajaton 4G 200, Reilu 5G 400. Näiden tilalle uusina liittyminä tulivat Rento 4G, Rajaton 4G 300 ja Reilu 5G 450. Eli kaikkineen nyt Moi Mobiilin tarjoomassa on neljä puhlienliittymää ja lisäksi Laitenetti.

Mun Moi on Moi Mobiilin asiakkaille tarkoitettu mobiilisovellus, jonka avulla asiakkaat voivat hallinnoida palveluja. Mun Moin kautta voi tilata uuden sim-kortin, muokata tilausta ja seurata jokaisen sim-kortin käyttöä reaaliaikaisesta näkymästä. Sovelluksen voi ladata puhelimeen tai sitä voi käyttää verkkoselaimella.

Moi liittymä kokemuksia

Moi liittymä kokemuksia löytyy verkkokeskusteluja kahlaamalla eri foorumeilta. Tässä muutamia poimintoja kokemuksista ja mitä Moi liittymistä puhutaan.

Tyytyväisiä asiakkaita
Moi Mobiililla on korkea asiakastyytyväisyys, mikä näkyy verkkokeskusteluissa eri foorumeilla. Tyytyväiset asiakkaat ovat valmiita suosittelemaan ja pysyvät pitkäaikaisina asiakkaina.

Luotettavuus
Monissa kommenteissa on todettu palvelun toimivuus ja luotettavuus. Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa, mikä takaa Moi Mobiilin puhelinliittymien toimivuuden eri puolilla maata.

Edulliset hinnat
Keskustelujen perusteella kuluttajat vaikuttavat tyytyväisiltä Moin hinnoitteluun. Moi Mobiili ilmoittaakin omilla verkkosivustollaan, että haluaa hinnoitella liittymänsä reilusti käytön mukaan.

Moi Mobiili riistakameralle

Moi Mobiilin liittymä on hyvä valinta riistakameraan. Kun kyseessä on riistakamera eli kameroita käytetään luonnossa villieläinten tai luonnon tarkkailuun, liittymän valinnassa korostuvat erityisesti liittymän yksinkertaisuus ja datan käyttö. Useimmiten kaikki riistakameran tarpeet täyttää edullinen liittymä netillä. Erillisiä riistakameraliittymiä ei ole, mutta suosituimpia vaihtoehtoja on Moi Mobiilin Laitenetti.

Yritystietoa Moi Mobiilista

Moi Mobiilin taustalla oli halu rakentaa Suomen asiakaslähtöisin mobiilioperaattori. Moi aloitti toimintansa vuonna 2016 virtuaalioperaattorina DNA:n verkossa. Asiakaslähtöinen operaattori perustettiin uudistamaan teleoperaattorimarkkina ja asiakkaat löysivätkin uuden operaattorin nopeasti. Vuoden 2019 tammikuussa DNA osti Moi Mobiilin ja nykyisin Moi Mobiilin liittymiä myydään edelleen omalla brändillä. Moi Mobiili lupaa verkkosivuillaan mm.

  • Yrittää tehdä kaiken asiakkaan ehdoilla
  • Helpottaa ja nopeuttaa arkea
  • Kuunnella ihmisiä
  • Olla toimialan uudistaja, positiivinen anarkisti
  • Hinnoitella reilusti käytön mukaan
  • Rakastaa asiakkaita

Yhteenveto

Moi Mobiili on suomalainen matkapuhelinoperaattori, joka on noussut suosituksi vaihtoehdoksi kuluttajien keskuudessa tarjoamalla joustavia ja selkeitä liittymiä ilman sitovia sopimuksia. Moi Mobiilin palvelut perustuvat DNA:n verkossa toimivaan matkapuhelinverkkoon, ja yritys on panostanut yksinkertaisiin hinnoittelumalleihin sekä avoimeen ja läpinäkyvään viestintään. Yrityksen avoin viestintä ja halu osallistaa asiakkaat palveluiden kehittämiseen ovat vahvistaneet sen asemaa kilpailussa matkapuhelinoperaattoreiden keskuudessa. Moi Mobiili näyttää jatkavan kasvuaan tarjoamalla käyttäjilleen yksinkertaisia ja joustavia ratkaisuja matkapuhelinpalveluiden tarpeisiin.

Katso myös kaikkien operaattoreiden liittymätarjoukset!

4.9/5 - (148 votes)