Liittymävertailu 2024 – Vertaa puhelinliittymiä

Liittymävertailu, jonka myötä et maksa puhelinliittymästä yhtään liikaa. Tällä sivustolla vertailet kätevästi kaikki parhaat puhelinliittymät ja löydät sinulle sopivimman liittymän kattavasta vertailusta eri operaattoreiden joukosta. Puhelinliittymien hinnat muuttuvat jatkuvasti ja siksi liittymiä on hyvä vertailla aika ajoin.

Puhelinliittymien hintavertailu on nopeaa ja helppoa, sillä kaikki vertailun puhelinliittymät ovat koottu alle yhteen säännöllisesti päivittyvään taulukkoon. Katso puhelinliittymä vertailu ja valitse sopivin matkapuhelinliittymä kätevästi verkossa. Hintavertailu on sinulle maksutonta.

Puhelinliittymä vertailu

Päivitetty 07/2024

Hinta alk. 15€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Hinta alk. 15,90€/kk

Hinta alk. 15,99€/kk

Liittymätyyppejä: 4

Liittymätyyppejä: 6

Liittymätyyppejä: 5

Liittymätyyppejä: 6

Alk. 0,055€/min tai max 4€/kk

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,07€/min tai rajattomat puhepaketit

Alk. 0,069€/min tai rajattomat puhepaketit

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

4G- ja 5G -liittymät

S-ryhmän Bonusta Moin liittymistä 30.11.2023 alkaen

5G-liittymään 50€ laite-etuseteli Telia Kauppaan.

5G-liittymään avaus 0€ (norm. 8,99€).


Telia Dot liittymiin 14 pv ilmaiseksi. Useampaan Telia Dot liittymään 10% keskittämisbonus joka kk.

-

-

Liittymävertailu 2024 kattaa laajasti kaikki teleoperaattorit, mm. Telia, Moi Mobiili, DNA ja Elisa. Taulukossa vertaillaan hintaa, ominaisuuksia ja liittymän sopimusmallia. Parhaat liittymät yhdessä ja samassa taulukossa. Taulukossa on mukana yhteistyökumppaneiden kampanjatarjouksia ja niihin mainoslinkit. Alla tarkemmin tietoa puhelinliittymien vertailemisesta.

Puhelinliittymät opas – sisällysluettelo:

Vertaa liittymiä

Milloin olet viimeksi pohtinut saatko puhelinlaskullesi parasta mahdollista vastinetta tai voisiko laskua pienentää? Puhelinliittymien vertailu kannattaa vähintään vuosittain, sillä liittymien ominaisuuksissa ja hinnoissa on selkeitä eroja. Vertaa liittymiä ennen lopullista ostopäätöstä, hyödynnä liittymätarjoukset ja parhaimmillaan säästät merkittäviä summia rahaa. Vertaa erityisesti hintaa, liittymän sisältöä ja sopimuksen pituutta. Liittymävertailu sopii kaikille eikä muuten maksa mitään muuta kuin hieman aikaasi.

Vertailutaulukossa voit arvioida puhelinliittymiä tarpeesi mukaan. Puheaikaa ja dataa voit valita tarpeidesi mukaan. Voit valita taulukosta liittymät siten onko niissä sitoutumispakkoa, avausmaksua, EU-roaming, 4G tai ilmaiset viestit. Voit järjestää liittymät esimerkiksi joko suosittuuden tai hinnan mukaan. Oletuksena taulukossa liittymät ovat järjestetty satunnaiseen järjestykseen, mutta voit järjestää ne myös heti hinnan mukaan alkamaan edullisimmasta liittymävaihtoehdosta. Puhelinliittymä kannattaa valita sen mukaan miten puhelinta käyttää. Vertaa liittymiä ja löydä itsellesi parempi diili.

Puhelinliittymä vertailu yksinkertaistettuna

  1. Tarkastele tämän sivun taulukosta liittymiä sinulle tärkeimmillä kriteereillä
  2. Valitse operaattori ja klikkaa Katso liittymät-nappia, jolloin siirryt operaattorin sivuille
  3. Täytä tilauslomake puhelinliittymän sivuilla

Parhaat GSM-liittymien tarjoukset

Liittymien hintavertailua helpottaa, kun liittymätarjoukset löytyvät yhdeltä sivulta helposti silmäiltäväksi. Kaikki tältä sivulta löytyvät hinnat edustavat operaattoreiden parhaita ja ajantasaisia hintoja, jotka ovat haettu suoraan operaattoreilta. Valitse itsellesi uusi liittymä, joka vastaa tarpeitasi. Vanhan liittymän päivittäminen on nyt verkossa helppoa. Tarjousliittymään vaihtaminen johtaa usein rahan säästämiseen.

Puhelinliittymiä tarjoavat teleoperaattorit Suomessa

Telia on kansainvälinen operaattori, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 1855. Telia kuuluu osaksi kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Telia on muuttunut perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi, joka on nykyisin yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista ICT-yrityksistä. Telian runkoverkon kautta kulkee kolmannes koko maailman nettiliikenteestä.

Telia on syntynyt ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion seurauksena vuonna 2002. Telia työllistää 20800 ihmistä kansainvälisesti ja Telian osakkeet noteerataan Tukholman ja Helsingin pörsseissä. Telian suurin omistaja on Ruotsin valtio.

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä ja se on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Vuonna 2018 DNA:lla oli yli 4 miljoonaa liittymäasiakkuutta. DNA:n kuluttajapalveluihin kuuluvat mm. matkapuhelimet ja matkapuhelinliittymät, laajakaistapalvelut, tietoturvapalvelut, tv-palvelut ja lankapuhelinliittymät.

DNA aloitti toimintansa vuonna 2001 ja vuonna 2019 DNA myytiin Telenorille. Vuonna 2020 DNA:n liikevaihto oli 808,8 miljoonaa euroa. DNA:lla oli 1600 työntekijää vuonna 2021.

Moi Mobiili on uusi suomalainen palveluoperaattori, joka toimii DNA:n mobiiliverkossa. Moi Mobiilin liittymävalikoima eroaa muista kilpailijoistaan. Moi Mobiilin asiakkaana voit hankkia niin monta liittymää kuin tarvitset ja voit jakaa datan käyttösi kaikkien liittymien kesken. Yhden Moi Mobiili -tilin alla voi olla koko perheen liittymät.

Moi aloitti toimintansa vuonna 2016 virtuaalioperaattorina DNA:n verkossa ja vuoden 2019 tammikuussa DNA osti Moi Mobiilin.

Elisa on mobiiliverkko-operaattori ja kiinteän verkon operaattori Suomessa. Elisan puhelinliittymiä myydään Elisa ja Elisa Saunalahti -brändeillä. Elisalla on 2,8 miljoonaa asiakasta ja rekisteröitynä yli 6,3 miljoonaa liittymää vuonna 2021.

Elisa Oyj tunnettiin vuoteen 2003 asti Elisa Communications Oyj:nä ja sitä ennen ihan alun perin Helsingin Puhelin Oyj:nä. Vuonna 2020 Elisan liikevaihto oli 1,89 miljardia euroa. Elisa työllistää yli 5 000 henkilöä Suomessa, Virossa ja 16 maassa kansainvälisesti. Elisan tytäryhtiöitä ovat mm. ovat camLine, Elisa Eesti, Elisa Santa Monica, Elisa Videra, Enia, Fonum, Polystar ja Elisa Teleteenused (Starman). Puhelinliittymien lisäksi Elisa tarjoaa kuluttajille muitakin palveluita, kuten esimerkiksi Elisa Kirjan ja Elisa Viihteen. Elisan liittymiin on helppo tutustua Elisan omilla verkkosivuilla.

Erot liittymien välillä

Liittymiä on erilaisilla sopimusmalleilla ja ominaisuuksilla. Sopimusmalleja on määräaikaisia tai toistaiseksi voimassa olevia. Molemmilla sopimusmalleilla on hyvät ja huonot puolensa. Määräaikaiset sopimukset ovat usein edullisempia kun taas toistaiseksi voimassa olevat sopimukset ovat joustavampia kun eivät sido ennalta määrätyksi ajaksi yhteen operaattoriin. Määräaikaista liittymää ei yleensä pysty vaihtamaan kesken sopimuskauden. Liittymissä vaihtelee puhepaketin koko, tekstiviestien määrä, netin nopeus ja datan määrä sekä avausmaksu. Datan määrä on tärkeää huomioida erityisesti jos käyttää paljon nettiä, sillä se määrittää kuinka paljon pystyt käyttämään nettiä puhelimella. Tekstiviestien määrän merkitys on monille laskenut, sillä tekstiviesteistä ollaan siirrytty eri WhatsAppin ja Messengerin kaltaisiin pikaviestinohjelmiin. EU-roaming tarkoittaa, että pystyt käyttämään liittymää EU-alueella kotimaan hinnoilla ilman erillisiä roaming-maksuja. Kuukausimaksuton liittymä hinnoitellaan käytön mukaan. Prepaid-liittymä tarkoittaa liittymää, jossa käytöstä maksetaan etukäteen.

3G-liittymät
3G-liittymien aika alkaa olla ohi ja niiden sijaan suositellaan nykyaikaisia 4G- tai 5G-liittymiä. Vanhoja 3G-liittymiä suositellaan päivittämään nopeampiin 4G- ja 5G-liittymiin. Telia, DNA ja Elisa ovat ilmoittaneet, että he aikovat sulkea 3G-verkkonsa vuoden 2023 loppuun mennessä vapauttaakseensa taajuuksia ja investointeja 5G:lle sekä muille uusille tekniikoille. Telia teki ilmoituksen helmikuussa 2021, DNA elokuussa 2021 ja Elisa jo vuoden 2020 maaliskuussa.

4G-liittymät
4G on neljännen sukupolven langaton tiedonsiirtoteknologia internet-yhteyden käyttöön. 4G:n taustalla on LTE-tekniikka. Vuosien 2010–2016 välillä Suomeen rakennettiin nykyinen 4G-mastojen ja -tukiasemien verkosto. Suurin osa tänä päivänä myydyistä liittymistä on 4G-liittymiä. 4G-liittymävertailu kannattaa, sillä tiedonsiirtoteknologian lisäksi liittymissä on muitakin eroja.

5G-liittymät
5G tarkoittaa viidennen sukupolven datayhteyttä. Se mahdollistaa jopa kymmenkertaisen tiedonsiirtonopeuden 4G:hen verrattuna. Ensimmäinen 5G-tukiasema rakennettiin Suomeen toukokuussa 2018. 5G-liittymät alkavat lähitulevaisuudessa varmasti yleistymään. 5G-verkon hyödyntäminen vaatii laitetta, joka tukee 5G-verkkoa. Valtaosa uudemmista älypuhelimista ja tableteista alkaa olla 5G-verkkoon yhteensopivia.

6G-liittymät
6G-tekniikkaa kehitetään parhaillaan hyvää vauhtia, vaikka vasta 5G on tällä hetkellä yleistymässä. 6G tulee mahdollistamaan nopeamman tiedonsiirron, korkeamman lähetystaajuuden ja pienemmän verkkoviiveen. Tällä hetkellä teleoperaattoreilla ei ole tarjolla 6G-liittymiä.

Liittymän vaihtaminen

Liittymän vaihto on tehty helpoksi netissä ja se ei vie aikaa montaa minuuttia. Vaikka vaihtaisit liittymän lisäksi operaattoria, niin voit silti säilyttää halutessasi vanhan puhelinnumerosi. Aloita vertaamalla itsellesi sopiva puhelinliittymä ja valitse liittymä, joka sopii sinulle parhaiten hinnan, ominaisuuksien ja sopimusmallin puolesta. Valittuasi uuden liittymäsi, niin klikkaa Katso liittymät-nappia. Klikkaamalla Katso liittymät-napista siirryt operaattorin verkkosivuille, jossa pääset täyttämään tilaustiedot. Tilattuasi liittymän uusi liittymä astuu voimaan tyypillisesti noin viiden arkipäivän kuluttua, jos vaihdat operaattoria. Operaattorin sisällä liittymätyypin vaihtaminen tapahtuu vieläkin nopeammin.

Paras puhelinliittymä

Paras puhelinliittymä ei ole kaikille sama, sillä liittymää valitessa on useita huomioitavia asioita kuten esimerkiksi puheaika, tekstiviestit, datan määrä ja sopimusmalli eri hinnoitteluvaihtoehdoilla. Määräaikaiset sopimukset ovat usein edullisempia, mutta niissä on hyvä huomioida sitoutumisaika. Parhaat liittymät ovat ominaisuuksiltaan käyttäjilleen sopivia, mutta myös hinta-laatusuhteeltaan parhaita. Hinta ei siis yksinään tee liittymästä parasta, kun liittymän täytyy kuitenkin ensisijaisesti palvella käyttäjälleen sen tarkoitusta.

Edulliset ja halvat puhelinliittymät

Edulliset puhelinliittymät löydät kilpailuttamalla teleoperaattorit. Halvin liittymä ei välttämättä ole sinulle paras liittymä, vaan kannattaa vertailussa huomioida erot puhelinliittymissä. Hinta kuitenkin kannattaa aina pitää mielessä kun harkitsee operaattorin vaihtamista. Kaikkien liittymien hintatiedot löytyvät liittymävertailun taulukosta helposti luettavassa formaatissa.

Puhelinliittymät lapselle ja perheelle

Puhelinliittymä lapselle hankittavaksi tulee ajankohtaiseksi usein viimeistään koulun aloituksen yhteydessä, joskus hieman aiemmin ja toisinaan myöhemmin vanhempien päätöksen mukaan. Liittymä lapselle mahdollistaa lapsen tavoittamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Lapsen puhelinliittymän tulee siis olla toimintavarma ja koska yhteydenpito tänäpäivänä tapahtuu käytännössä sovelluksilla, niin lapsen liittymä on hyvä sisältää netin.

Etsitkö lapselle halvinta puhelinliittymää vaiko nopeinta nettiä? Lapsellesi sopivin puhelinliittymä riippuu mihin lapsesi käyttää puhelinta. Sopivia vaihtoehtoja löytyy kaikilta operaattoreilta oli sitten lapsesi minkä ikäinen tahansa. Lapsille on hyvä harkita saldorajoja, sillä ne estävät ikävät yllätykset puhelinlaskuun. Lasten vanhetessa todennäköisesti netin käyttö korostuu, mikä on hyvä huomioida liittymää valittaessa. Samassa yhteydessä voi myös tutkia kannattaisiko kerralla kilpailuttaa liittymän lisäksi laajakaista, mobiililaajakaista ja viihdepaketti koko perheelle.

Lapsiperheiden keskuudessa Moi Mobiili kasvattaa suosiotaan. Moi Mobiili on hyvä vaihtoehto erityisesti perheelle, joka haluaa keskittää puhelinliittymät. Moi Mobiilissa perhe voi ostaa yhden puhe- ja datapaketista koostuvan kokonaisuuden, jota voi käyttää useammalla sim-kortilla.

Useita liittymiä samassa taloudessa

Jos samassa taloudessa on useita liittymiä ja sim-kortteja eri laitteissa, niin silloin kannattaa tutustua Moi Mobiili operaattoriin. Uusi operaattori Moi mahdollistaa samaan liittymään useita rinnakkaisia sim-kortteja ja useisiin liittymiin yhden Moi-tilin kokonaisuuden, jonka merkittävä hyöty asiakkaille on liittymien käyttämä yhteinen datapotti.

Liittymävertailusta kokemuksia

Lähes jokaiselta kuluttajalta löytyy kokemuksia liittymän hankinnasta ja operaattoreiden vertailemisesta. Verkkokeskusteluja seuraamaalla ja niitä lukemalla saa hyvän kuvan millaisia kokemuksia kuluttajilla on liittymätyyppien vertailemisesta. Tässä muutamia poimintoja kokemuksista.

Liittymävertailun helppous
Liittymien vertailu ei edellytä enää eri liikkeissä juoksemista tai puhelinmyyjien odottelua. Liittymävertailu onnistuu omalta kotikoneelta tai puhelimella ajasta sekä paikasta riippumatta. Netistä on helppoa vertailla eri liittymätyyppejä, niiden hintoja ja valita itselle sopiva.

Liittymiä vertailemalla säästöä puhelinlaskuihin
Lukemattomilla kuluttajilla on ollut positiivisia kokemuksia liittymien vertailemisesta, sillä edullisempaan liittymään vaihtaminen on tuonut heille säästöjä. Kun kuukausittaisessa laskussa säästää edes hieman, niin säästöistä voi kumuloitua vuositasolla yllättäen ihan merkittäviä säästöjä.

Muistilista liittymävertailuun

Liittymiä vertaillessasi keskity seuraaviin asioihin, niin onnistut uuden liittymän valinnassa.

  • Kuinka paljon tarvitset puheaikaa kuukaudessa? Paljon puhuvalle puhepaketti on hyvä valinta, kun puheelle on ennalta määritetty hinta.
  • Kuinka paljon käytät nettiä? Huomioi datan määrä ja netin nopeus. Rajattomalla netillä surffaat ilman rajoituksia.
  • Lähetätkö perinteisiä tekstiviestejä? Kaikki paketit eivät sisällä perinteisiä tekstareita. Tekstiviestittely on tosin vähentynyt viime vuosina, kun uudet pikaviestinmuodot ovat korvanneet tekstareita.
  • Haluatko määräaikaisen vai toistaiseksi voimassa olevan sopimusmallin? Molemmissa sopimusmalleissa on omat vahvuudet ja heikkoudet.

Kilpailuta sinulle sopivin liittymä

Liittymät kannattaa säännöllisesti kilpailuttaa, sillä liittymien hintavertailulla säästäminen on helppoa. Soita puheluita, lähetä tekstiviestejä ja käytä nettiä edullisemmin. Olemme kotimainen hintavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat hinnat ja sopimukset. Kilpailutamme sinulle halvimmat puhelinliittymät ilmaiseksi. Kilpailuta puhelinliittymä ja aloita säästäminen!

Kartoita todelliset liittymätarpeesi ennen vertailua

Vertailu kannattaa aloittaa selvittämällä tarkasti omat todelliset liittymätarpeesi tutkimalla historiallista käyttöä. Aikaisempi liittymän käyttö on vaivatonta selvittää. Voit aloittaa tutkimalla puhelimesi asetuksia, josta löydät kuinka paljon olet puhunut, lähettänyt tekstiviestejä ja käyttänyt dataa tiedonsiirtoon. Puhelimestasi löytyvää dataa voit verrata puhelinlaskuusi, jonka erittelyosuudesta löydät liittymän käyttöön liittyvää dataa aina laskutuskaudelta.

Puhelinliittymä ilman luottotietoja

Oletko palannut juuri ulkomailta Suomeen eikä sinulla ole vielä luottotietoja? Tai onko sinulla maksuhäiriömerkintä? Puhelinliittymä ilman luottotietoja ei ole mahdotonta, mutta luottotietojen puuttuminen tai maksuhäiriömerkintä voi vaikeuttaa liittymän avaamista. Puhelinliittymä on kuitenkin joskus mahdollista myöntää luottotiedottomalle vakuusmaksua vastaan, mutta operaattorit tekevät päätöksen aina tapauskohtaisesti. Näissä vakuusmaksuissa voi olla eroja, joten nekin on hyvä vertailla operaattoiden kesken. Jos operaattori ei suostu myöntämään sinulle liittymää kuukausilaskutuksella, niin aina on vaihtoehtona etukäteen maksettava prepaid-liittymä. Prepaid-liittymä on siitäkin näkökulmasta kätevä, että puhelinlaskut eivät voi yllättää.

Puhelinliittymä riistakameraan

Riistakamera vaatii liittymän ja usein sopiva liittymä riippuu riistakameran mallista sekä ominaisuuksista. Toisinaan siihen riittää edullinen liittymä netillä. Teleoperaattorit ei tarjoa erikseen riistakameraliittymiä, mutta kaikilta operaattoreilta löytyy sopivia liittymävaihtoehtoja riistakameroihin. Näitä liittymiä on tarjolla muutamasta eurosta muutaman kympin kuukausihinnoilla. Riistakameraan liittymää valitessa kannattaa tarkistaa tilauksen yhteydessä operaattorin kuuluvuuskartasta, erityisesti jos riista-alue sijaitsee hieman enemmän syrjäseudulla. Yksi suosituimpia liittymiä riistakameroihin on Moi Mobiilin kuuden gigan simmi.

Liittymän käyttäminen ulkomailla

Liittymät toimivat lähtökohtaisesti aina ulkomailla, mutta liittymän käyttäminen voi olla eri hintaista kuin kotimaassa. Onneksi kuitenkin roaming-maksut ovat nykyisin edullisempia kuin ennen. Tänä päivänä EU- ja ETA-maissa liittymän käyttöön liittyvät maksut ovat kotimaan tasoilla ja puhelut voi ottaa vastaan maksutta. Mobiilidatan hinta kannattaa erityisesti tarkistaa operaattoriltasi, mutta sekin on nykyisin edullisempaa. Euroopan ulkomailla tyypillisesti liittymän käyttömaksut ovat selkeästi korkeammat ja siiihen on hyvä varautua selvittämällä etukäteen hinnoitteluperusteet sekä pidempään reissuun harkita muita vaihtoehtoja.

Milloin puhelinliittymän vaihto ei onnistu?

Puhelinliittymän vaihtaminen ei ole aina heti mahdollista ja sitä saattaa joutua siirtämään myöhemmäksi. Tyypillisin tälläinen tilanne on kun on käytössä määräaikainen liittymä. Määräaikainen sopimus tarkoittaa sopimusta, jossa on ennalta sovittu sopimuskausi, esimerkiksi 12 kuukautta, 24 kuukautta tai 36 kuukautta. Sopimusmallisi ja mahdollisen määräaikaisen sopimuksen sopimuskauden voit tarkistaa nykyiseltä operaattoriltasi. Sopimustiedot saat asiakassivuilta, asiakaspalvelusta tai liittymän avaamisen yhteydessä saaduista sopimusdokumenteista. 

Milloin liittymän vaihto on kannattavaa?

Kuluttajat häviävät jopa satoja euroja vuositasolla, sillä monet unohtavat kilpailuttaa puhelinliittymäänsä riittävän tiheästi. Hyvä tahti on vähintään yhdestä kahteen kertaan vuodessa, jolloin voit olla varma, että sinulla on edullisin puhelinliittymä ja ajantasaisimmat ominaisuudet käytettävissä. Liittymien vertailu on maksutonta ja voit ainoastaan säästää päivittämällä hinnat kilpailukykyisiksi. Vertailu luonnistuu minuuteissa tämän sivuston avulla.

Liittymien hintavertailu lyhyesti

Etsimme sinulle aina parhaat liittymävaihtoehdot laajasti eri operaattoreiden ja liittymien joukosta. Haemme puhelinliittymien hinnat suoraan teleoperaattoreilta tai näiden nettisivuilta. Hintojen haku on koneellisesti automatisoitu, jotta voimme tarjota ajantasaiset hintatiedot ajasta riippumatta. Hinnat kannattaa kuitenkin tarkistaa varmuuden vuoksi vielä teleoperaattorin sivustolta, kun olet tekemässä liittymätilausta. Kännykkäliittymät hintavertailu kannattaa aina. Liittymävertailu on sinulle maksuton. Vertailut.com kautta löydät parhaat puhelinliittymät ja hintatarjoukset.

Usein kysytyt kysymykset liittymistä

Kannattaako liittymävertailu?

Liittymävertailu kannattaa, sillä liittymissä on hinta- ja ominaisuuseroja. Vertailemalla löydät halvemman liittymän ja säästät rahaa.

Kuinka usein kannattaa vertailla puhelinliittymät?

Puhelinliittymät kannattaa vertailla vähintään kerran vuodessa, jolla varmistat aina edullisimman sopimuksen itsellesi sekä tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

Minkälaisia eroja liittymien välillä on?

Puhelinliittymissä eroja löytyy mm. seuraavista asioista: puhepaketin koko, tekstiviestien määrä, netin nopeus, datan määrä, liittymän hinta ja hinnoittelumalli sekä sopimuksen pituus.

Kuinka paljon puhelinliittymiä vertailemalla voi säästää?

Liittymävertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja vuositasolla. Mahdollinen säästösumma selviää vertailemalla hintoja tältä sivulta. Tarkista mitä säästö voisi tarkoittaa sinun kohdallasi.

Mikä on paras puhelinliittymä?

Kaikille parasta puhelinliittymää ei ole olemassa ja sinulle paras liittymä on todennäköisesti eri kuin kaverillesi. Parhaat liittymät ovat ominaisuuksiltaan sopivia ja samalla edullisia. Vertaa liittymän sisältöä ja hintaa sivun ylälaidan vertailutaulukosta ja valitse uusi liittymäsi.

Miten vaihdan liittymän?

Liittymän vaihtaminen on suoraviivaista ja helppoa. Valitse tämän sivun vertailutaulukosta sinulle sopivin liittymä ja klikkaa Tilaa-nappia, jolloin siirryt operaattorin sivuille. Täytä tilauslomake ja pian uusi liittymäsi on käytössäsi.

Muuttuuko puhelinnumero kun vaihdan teleoperaattoria?

Voit säilyttää halutessasi vanhan puhelinnumerosi, mutta myös voit hankkia uuden numeron. Puhelinnumeron säilyttäminen säästää vaivalta, kun ei tarvitse jaella kaikille uutta numeroa. Numeron säilyttäminen onkin suosituin vaihtoehto, kun liittymää ollaan päivittämässä uuteen.

Kenen operaattoreiden puhelinliittymiä voi tällä sivustolla vertailla?

Täältä löytyvät laajasti eri puhelinoperaattoreita, niiden liittymät ja hinnat. Eri operaattoreista mukana ovat mm. Telia, DNA, Elisa ja Moi Mobiili.

Mitä liittymien vertailu maksaa?

Liittymien vertailu on täysin ilmaista tällä sivustolla ja useimmiten hintavertailu johtaa hinnoissa säästämiseen. Liittymien vertailu on siis maksutonta, mutta toki vaatii vertailijalta pienen hetken aikaa.

Voiko liittymän vaihtaa netissä?

Liittymän vaihtaminen ei edellytä teleoperaattorin myymälässä käyntiä, vaan liittymän voi vaihtaa uuden operaattorin verkkosivuilla.

Miten puhelinliittymät toimivat ulkomailla?

Suomalaiset puhelinliittymät toimivat lähtökohtaisesti kaikkialla maailmassa, mutta kannattaa tarkistaa kohdemaasi hintatiedot operaattorien sivuilta maakohtaisista hintataulukoista.

Katoaako liittymää vaihtamalla yhteystiedot puhelimestani?

Tallentamalla yhteystietosi puhelimen muistiin tai pilveen, niin yhteystiedot säilyvät. Jos yhteystiedot ovat tallennettu SIM-kortille, niin SIM-kortin vaihtuessa kannattaa siirtää yhteystiedot puhelimen muistiin tai pilveen.

Mikä on tämä uusi eSIM?

Uusi eSIM on digitaalinen SIM-kortti. Jos laitteessasi on eSIM-valmius, niin voit liittymän vaihdon yhteydessä siirtyä eSIMin käyttöön.

Kuinka selvitän paljonko dataa käytän?

Datan käyttösi pystyt helposti tarkistamaan puhelimen asetuksista. Android-puhelimella valitse “Asetukset -> Datan käyttö” ja Iphone-puhelimella valitse “Asetukset -> Mobiiliverkko -> Mobiilidata”.

Mikä on Suomen laajin puhelinliittymä vertailu?

Verkossa on useita laajoja suomalaisia puhelinliittymä vertailuja, mutta yhden laajimmista ja kattavimmista vertailuista tarjoaa Vertailut.com tällä sivustolla.

4.8/5 - (1517 votes)