Suoratoistopalvelut – Vertaa paras suoratoistopalvelu

Suoratoistopalvelut ovat yhä suositumpia, kun taas perinteiset videovuokraamot ovat kadonneet lähes kokonaan. Katso elokuvia netistä suoratoistopalveluiden kautta ajasta ja paikasta riippumatta pienellä kuukausimaksulla. Vertailimme suosituimmat elokuvien suoratoistopalvelut yhdelle sivulle helppolukuiseen taulukkoon. Voit myös lukea laajemmin suoratoistopalveluiden kokemuksista taulukon alta. Tutustu eri suoratoistopalveluihin ja aloita elokuvien sekä sarjojen katselu vaikka heti.

Suoratoistopalvelut vertailu 2021

Päivitetty 6/2022

Elisa Viihde Viaplay

Cmore

HBO Nordic

Hayu

SF Anytime

Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat, eniten kotimaisia elokuvia ja paljon pohjoismaisia alkuperäissarjoja

Hyvä valikoima elokuvia, sarjoja ja urheilua.

Hyvä valikoima
elokuvia ja sarjoja

Tositv-ohjelmat, ei kotimaista sisältöä.

Elokuvat. Ei kuukausitilausta vaan sisältöjä vuokrataan yksi kerrallaan.

Ei määräaikaa

Ei määräaikaa

Ei määräaikaa

Ei määräaikaa

Ei määräaikaa

Hinta: 12,99€/kk

Hinta: 12,95€/kk

Hinta: 8,99€/kk

Hinta: 4,99€/kk

Alk. 2€ / vuokraus

"Vertailun voittaja, erinomainen valinta. Laaja ja monipuolinen tarjonta sarjoja ja leffoja"

"Monipuolinen tarjonta sarjoja ja leffoja sekä lisäksi urheilua"

"Monipuolinen tarjonta sarjoja ja leffoja sekä lisäksi urheilua"

"Hyvä valinta tositv-faneille"

"Sopii yksittäisten elokuvien vuokraamiseen"

Suoratoistopalvelut vertailu 2022 sisältää suosituimmat elokuvien, sarjojen ja muiden videoiden suoratoistopalvelut. Vertailussa mukana ovat Elisa Viihde Viaplay, Cmore, HBO Nordic, Netflix, Hayu ja SF Anytime. Taulukossa vertailtu suoratoistopalveluiden sisältöjä ja hintoja. Alla tarkemmin kokemuksia jokaisesta vertailussa mukana olevasta elokuvien suoratoistopalvelusta.

Elisa Viihde Viaplay kokemuksia

Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistivät voimansa vuonna 2020 ja palvelu tunnetaan nyt nimellä Elisa Viihde Viaplay. Elisa Viihde Viaplayn vahvuutena ovat Elisa Viihde Aition kotimaiset tuotannot ja Viaplayn laaja ulkomaisten elokuva- ja sarjavalikoima. Elisa Viihde Viaplaysta näet Hollywood-uutuudet, kansainväliset menestyssarjat sekä eniten kotimaisia elokuvia. Lisäksi nautit laajasta kattauksesta kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja.

Hayu kokemuksia

USA:ssa vuonna 2016 aloittanut tositv-ohjelmiin keskittynyt suoratoistopalvelu, jossa on +200 tämän hetken suosituimmista tosi-tv sarjoista. Hayu on helppokäyttöinen ja tosi-tv faneille hyvä suoratoistopalvelu, joka tarjoaa alkuun ilmaisen kokeilukuukauden. 

SF Anytime kokemuksia

SF Anytime on yksittäisten elokuvien vuokraamiseeen erikoistunut suoratoistopalvelu. Valikoimassa on tuhansia elokuvia. Palvelussa ei ole jatkuvaa tilausvaihtoehtoa, vaan elokuvat vuokrataan yksitellen. Elokuvat voi maksaa luottortilla tai Klarnan mobiilimaksupalvelulla.

Suoratoistopalvelut yleisesti

Suoratoistopalvelut ovat yhä suositumpia. Suoratoisto tarkoittaa nimensä mukaisesti videosisältöjen toistoa suoraan verkon yli ilman niiden tallentamista omalla koneelle. Hinnan ja käyttökokemuksen lisäksi suoratoistopalvelut kilpailevat valikoimalla ja yksinoikeudellisilla sarjoilla.

Elokuvat netissä

Elokuvat netissä löytyy tänä päivänä suosituista suoratoistopalveluista. Suoratoistopalveluita on useita ja niissä on eri sisältöjä tarjolla. Suoratoistopalvelut kannattaakin vertailla ennen palvelun tilausta.

Videovuokraamo netissä

Videovuokraamot ovat hävinneet käytännössä kokonaan katukuvasta ja videovuokraamot toimivat nyt netissä. Videovuokraamo netissä mahdollistaa sarjojen ja leffojen katselemisen kotona ilman että täytyy noutaa ja palauttaa fyysiä dvd-levyjä.

Paras suoratoistopalvelu

Suomessa suosittuja suoratoistopalveluita ovat Elisa Viihde Viaplay, Hayu ja SF Anytime. Paras suoratoistopalvelu riippuu minkälaisestä sisällöstä on kiinnostunut, sillä suoratoistopalveluiden sisältötarjonnassa on eroja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä suoratoistopalveluista

Mikä on suoratoistopalvelu?

Suoratoistopalvelu tarkoittaa palvelua, josta voi kuukausimaksua vastaan katsoa televisiolla, tietokoneella tai mobiililaitteella videosisältöjä, esimerkiksi sarjoja ja elokuvia.

Mitä tarkoittaa striimaus?

Striimaus tarkoittaa suoratoistoa, eli videosisältöjen katselemista netin välityksellä ilman sisältöjen lataamista laitteeseen.

Mikä on paras suoratoistopalvelu?

Paras suoratoistopalvelu on vertailumme pohjalta Elisa Viihde Viaplay.

Mikä suoratoistopalvelu sopii lapsille?

Elisa Viihde Viaplay tarjoaa sisältöjä koko perheelle, myös lapsille.

Miten vuokrata elokuvia netissä?

Yksittäisiä elokuvia voi vuokrata SF Anytimesta.

Mistä näkee NHL-ottelut livenä?

NHL-ottelut näkee livenä Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelusta.