Ilmaiset äänikirjat 2024

Äänikirjojen suosio kasvaa vauhdilla ja kuluttajille on tarjolla paljon eri vaihtoehtoja äänikirjojen kuunteluun. Kuukausimaksullisten äänikirjapalveluiden lisäksi netistä löytyy ilmaisia paikkoja kuunnella äänikirjoja. Tässä lista ilmaisista äänikirjoista, mutta kannattaa myös tutustua äänikirjapalveluiden maksuttomiin kokeilujaksoihin.

Yle Areenan äänikirjat

Yle Areena tarjoaa maksutta pienen valikoiman kotimaisia äänikirjoja. Yle Areenan äänikirjoja voi kuunnella kirjautumatta tietokoneella ja Yle Areena -sovelluksen kautta kännykällä tai tabletilla.

Elisa Kirjan maksuttomat äänikirjat

Elisa Kirja -sovelluksesta löytyy maksullisten äänikirjojen lisäksi myös maksuttomia äänikirjoja.

Ilmaiset äänikirjat kirjastoista

Ilmaisia äänikirjoja voit myös löytää eKirjastosta sekä oman paikkakuntasi kirjastosta. eKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen e-aineistoihin. eKirjaston sisältöihin osaa tarvitsee kirjastokortin ja osa sisällöistä on käytettävissä ilman korttia.

Celia

Celian kirjoja voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on lukuvaikeuden, sairauden, vamman tai vastaavan syyn vuoksi vaikeaa. Celialla on yli 45 000 kirjan valikoima.

Maksuttomat kokeilut

Kannattaa tutusua äänikirjapalvelujen ilmaiskokeiluihin, joilla ensimmäiset viikot pääsee kuuntelemaan äänikirjoja täysin maksutta. Maksuttoman kokeilujakson tarjoavat ainakin Storytel, BookBeat, Nextory ja Elisa Kirja. Näitä yhdistelemällä voit lukea kirjoja maksutta jopa kuukausia ennen kuin olet sitoutunut yhteen vaihtoehtoon.