Elisa Kirja hinta ja koodi 30 päivää

Elisa Kirja hinta ja koodi 30 päivää. Koodilla voit käyttää Elisa Kirjaa ilmaiseksi jopa 30 päivän kokeilujakson ajan. Elisa Kirja ilmainen kuukausi sisältää mahdollisuuden kuunnella rajattomasti äänikirjoja. Lue myös Elisa Kirja kokemuksia. Tutustu Elisa Kirjaan ja aloita ilmainen testikuukausi!

Huom. Tämä sivu sisältää Elisa Kirjan kampanjatarjouksen ja siihen mainoslinkin, jonka kautta kampanjaetu on saatavilla!

Elisa Kirja 30 päivää ilmaiseksi kokeiltavaksi.

Elisa Kirja alennuskoodi ja tarjous 2024

Elisa Kirja alennuskoodi oikeuttaa ilmaiseen kokeilujaksoon. Aktivoi Elisa Kirja tarjous tällä linkillä ja saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Kokeile tästä Elisa Kirjaa maksutta!

Linkki toimii koodina maksuttomaan kokeilujaksoon.

Elisa Kirja hinnat

Elisa Kirja hinnat lyhyesti:

  • Yksittäiset kirjat 4,9€/kpl
  • Mini-kuukausitilaus 9,99€/kk sisältäen 20h/kk
  • Premium-kuukausitilaus 16,99€/kk ilman avausmaksua tai kuluja

Elisakirja esittelyssä

Elisakirja on suosittu suomalainen Elisa Oyj:n omistama äänikirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja. Palvelu on suunniteltu helpottamaan lukemista ja kirjojen kuuntelemista missä tahansa, milloin tahansa. Se on erityisen suosittu Suomessa, tarjoten suomalaisille lukijoille helpon ja kätevän tavan tutustua kirjallisuuteen.

Elisa Kirja tarjoaa suuren valikoiman suomenkielistä kirjallisuutta eri genreistä, kuten kaunokirjallisuudesta ja tietokirjoista dekkareihin ja lastenkirjoihin. Elisa Kirjassa on suuri valikoima suomenkielisiä äänikirjoja, e-kirjoja ja podcasteja. Teoksia on yli 10 000 eri kielillä. Valikoima pitää sisällään uusimmat uutuudet, suosituimmat suosikit, lasten lempikirjat ja ajattomat klassikkokirjat. Koko valikoima on kuunneltavissa ja luettavissa kiinteällä kuukausimaksulla. Kielivaihtoehtoina ovat suomi, ruotsi, englanti ja viro. Kaikkia kirjoja voi ostaa yksittäisinä kirjoina ja suurin osa äänikirjoista on myös kuukausitilausvalikoimassa.

Laaja valikoima äänikirjoja eri genreistä tyydyttää monenlaisia kuuntelijan mieltymyksiä. Käyttäjät voivat selata kirjoja helposti palvelun käyttöliittymän avulla, joka on suunniteltu intuitiiviseksi ja käyttäjäystävälliseksi. Kirjoja voi etsiä kirjailijan, genren tai vaikka suosituksen perusteella. Sovellus tarjoaa myös personoituja suosituksia käyttäjän lukuhistorian ja mieltymysten perusteella. Tämä lisää palvelun käytön mukavuutta ja auttaa löytämään uusia kiinnostavia teoksia. Käyttäjä voi tallentaa kirjoja kirjahyllyynsä, merkitä luetuiksi ja arvostella niitä.

Elisa Kirjan käyttöliittymä on responsiivinen ja toimii eri laitteilla, kuten älypuhelimille ja tableteilla. Tämä mahdollistaa joustavan lukukokemuksen eri tilanteissa. Palvelu tukee myös offline-lukemista, joten käyttäjät voivat ladata kirjoja ja nauttia niistä ilman internet-yhteyttä. Elisa Kirja mahdollistaa kirjojen lataamisen offline-käyttöä varten. Tämä on erityisen kätevää matkustaessa tai alueilla, joilla internet-yhteyttä ei ole saatavilla. Lisäksi palvelu on yhteensopiva useiden laitteiden kanssa, joten käyttäjä voi vaihtaa laitetta mutkattomasti ja jatkaa lukemista tai kuuntelemista juuri siitä, mihin jäi. Asiakastuki on saatavilla tarvittaessa, ja käyttäjät voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun esimerkiksi teknisten ongelmien tai kysymysten varalta.

Elisa Kirja on vakiinnuttanut asemansa suosittuna äänikirjapalveluna Suomessa tarjoamalla monipuolisen valikoiman kirjoja, intuitiivisen käyttöliittymän ja joustavuuden eri laitteilla. Äänikirjat lisäävät palvelun houkuttelevuutta, ja offline-lukemisen mahdollisuus tekee siitä kätevän vaihtoehdon niille, jotka haluavat nauttia kirjoista ilman jatkuvaa internet-yhteyttä. Elisa Kirja on hyvä vaihtoehto perinteiselle kirjastokäynnille ja tarjoaa nykyaikaisen tavan nauttia kirjallisuudesta.

Elisa Kirja tarjous: maksuton kokeilujakso 30pv

Aktivoi kuukauden ilmainen kokeilujakso. Kokeilujaksojen aikana voi tehdä päätöksen tilauksen jatkamisesta tai sen päättämisestä. Elisa Kirjan testaaminen on vaivatonta:

  1. Klikkaa itsesi Elisa Kirjan sivustolle
  2. Luo uusi käyttäjätili itsellesi
  3. Lataa Elisa Kirja -sovellus laitteeseesi AppStoresta tai Google Playstä
  4. Nauti äänikirjoista

Elisa Kirja ja muita äänikirjasovelluksia

Elisa Kirjan vahvuutena on kotimaisuus, mutta myös monet muut palvelut ovat suomalaisten mieleen. Katso myös tästä suuri äänikirjapalveluvertailu, joka sisältää suosituimmat palvelut äänikirjojen kuunteluun ja lukemiseen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Elisa Kirjasta

Mitä äänikirjoja Elisa Kirjan valikoimaan kuuluu?

Laajan valikoiman suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja.

Elisa Kirja hinta?

Yksittäiset kirjat 4,9€/kpl ja kuukausitilaukset 9,99€/kk tai 16,99€/kk.

Toimiiko Elisa Kirja kaikilla laitteilla?

Elisa Kirja toimii puhelimilla ja tableteilla, joihin on ladattavissa Elisa Kirja -sovellus, mutta ei tietokoneilla tai lukulaitteilla.

Voiko Elisa kirjan sisältöjä kuunnella ilman internet-yhteyttä?

Ladattuja kirjoja voi kuunnella myös ilman internet-yhteyttä, kunhan kirjat ovat ladattu offline-tilaan.

4.8/5 - (63 votes)