Kategoriat
Blogiartikkelit

Kirjasuosituksia vaurastumiseen

Oletko kiinnostunut vaurastumisesta? Kaipaatko säästämisestä ja sijoittamisesta kirjavinkkejä? Tästä artikkelista löydät kirjasuosituksia, kun mietit mitä seuraavaksi lukisit. Jos olet kiinnostunut vaurastumaan, niin nämä kymmenen kirjaa sinun kannattaa ehdottomasti lukea. Parhaat sijoituskirjat aloittelijalle ja ja kaikille hyödylliset bisneskirjat. Tutustu lukusuosituksiin!

Parhaat bisneskirjat ja lukuvinkit sijoittamiseen

Rich Dad Poor Dad

Rich Dad Poor Dad on amerikkalainen bestseller, joka julkaistiin vuonna 1997. Kirja käsittelee amerikkalaisesta näkökulmasta taloudellista riippumattomuutta. Kirjan perusteesit ovat kirjan iästä huolimatta hyviä oppeja ja tämä klassikko on ehdottomasti jokaisen taloudellisesta riippumattomuudesta kiinnostuneen luettava.

Miten sijoitan pörssiosakkeisiin

Seppo Saarion kirjoittama Miten sijoitan pörssiosakkeisiin on kaikkien aikojen eniten myyty suomalainen sijoituskirja. Kirjasta on tehty 17. painosta ja uusimmassa on mukana 3 uutta lukua. Kirja antaa hyvän kokonaiskuvan sijoittamisesta pörssiosakkeisiin. Tämä kirja sopii hyvin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekkin sijoittajille.

Sijoita kuin guru

Sijoita kuin guru on Karo Hämälaisen ja Jukka Oksaharjun vuonna 2016 julkaisema sijoituskirja. Kirja esittelee kahdeksan osakesijoittamisessa menestyneiden sijoittajalegendojen periaatteet ja opit.

Osta, vuokraa, vaurastu

Osta, vuokraa, vaurastu on kattavin suomenkielinen kirja asuntosijoittamisesta. Kirja on julkaistu vuonna 2016 ja sen ovat kirjoittaneet asuntosijoittamisessa menestyneet Joonas Orava ja Olli Turunen.

Sijoita asuntoihin!

Sijoita asuntoihin! on toinen suomalainen kattava asuntosijoittamisen kirja. Kirjan on kirjoittanut tunnettu suomalainen asuntosijoittaja Marko Kaarto.

How to Win Friends and Influence People
Miten saan ystäviä, menestystä, vaikutusvaltaa on Dale Carnegien vuonna 1937 kirjoittama self help -klassikko. Kirja on yksi maailman myydyimpiä self help -kirjoja eikä suotta.

The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich
Timothy Ferrissin kirjoittama 4h työviikko on julkaistu 2007. Kirja on inspiroinut ympäri maailmaa yrittäjiä ja kuluttajia, jotka haluavat toimia tehokkaammin ja nauttia suurempaa vapaa-aikaa.

Ajattelu, nopeasti ja hitaasti
Ajattelu, nopeasti ja hitaasti on psykologi Daniel Kahnemannin vuonna 2011 kirjoittama kirja. Tässä kirjassa Kahneman kertoo kahdesta ajatteluamme ohjaavasta järjestelmästä. Kirjan myötä saat varmasti uuden ulottuvuuden ajatella päätöksentekoa ja arviointia.

Vaurastu kuin Warren Buffett
Warren Buffett on yksi historiamme menestyneimmistä sijoittajista. Kirjassa esitellään Buffettin sijoitusfilosofiaa ja sijoittajauraa. Kirjan on kirjoittanut Mika Hyttinen ja kirja on julkaistu vuonna 2014.

Uusi neuvotteluvalta : saat minkä neuvottelet, et mitä ansaitset
Sami Miettisen ja Juhana Torkin vuonna 2019 julkaisema kirja kertoo miksi jotkut saavat enemmän kuin toiset. Kirjan myötä parannat neuvottelutaitojasi.

Tilaa kirjat verkkokaupasta tai kuuntele äänikirjoina

Kaikki kymmenen kirjasuositusta löytyvät fyysisinä kappaleina esimerkiksi Adlibriksesta tai muista suuremmista kirjakaupoista.

Voit myös kuunnella kirjat äänikirjoina suoratoistopalveluiden kautta. Vertaile sinulle paras äänikirja palvelu!

4.7/5 - (139 votes)