Kategoriat
Blogiartikkelit

Parhaat sijoitusblogit 2020

Sijoitusblogit nyt yhdellä sivulla listattuna. Suomalaisten sijoitusblogien määrä on kasvanut viime vuosina ja uusia blogeja perustetaan jatkuvasti. Olemme koonneet kattavan listan suomalaisista sijoittamiseen keskittyneistä blogeista, jotka ovat olleet tänä vuonna aktiivisia. Listalle päätyneet blogit käsittelevät säästämistä ja sijoittamista pääasiassa asuntoihin, pörssilistattuihin osakkeisiin ja rahastoihin. Bloggaajat ovat hyvin erilaisilla taustoilla, mutta yhteistä kaikille on aktiivinen kirjoittaminen ja säännöllinen julkaisutahti. Mikäli olet kiinnostunut sijoittamisesta tai harkitset sijoittamisen aloittamista, niin tähän blogilistaan kannattaa tutustua.

Suomalaiset sijoitusblogit, talousblogit ja säästöblogit 2020

Parhaat suomalaiset sijoitusblogit on jaettu kolmeen kategoriaan. Yleiset sijoitusblogit kategoria sisältää kaikkiin omaisuuslajeihin sijoittamisen painottuen osake- ja rahastosijoittamiseen. Asuntosijoitusblogit käsittelevät luonnollisesti asuntoihin sijoittamista. Kolmas kategoria on yritysten ylläpitämät blogit, jotka on suunnattu ensisijaisesti yksityissijoittajille.

Yleiset sijoitusblogit

Alla mandariinipuun
Random Walker on the $treet
Rahaneuvos
Rautaa rajalta
Nuuka
Rahasampo
Rahamiäs
Rahakirstu
P.Ohatta
Eläkkeelle ajoissa
Rahajunnut
Puoli miljoonaa pääomaa
Rahaversoja
Ekonomimmi
Bisnesmies
Talousmentor
Taloudellinen ajattelu
Tarina vaurastumisesta
Warren Fyffet
Herkuille perso piensijoittaja
Sijoitusmatkani
Mamma maksaa
Omavaraisuushaaste
Rahalla saa ja pyörällä pääsee
Säästöistä unelmiksi
Laimea silli
Laiska sijoittaja
Osinkoinsinööri
Piksu
Sijoittaja-Tursas
Jeremias Makkonen
Matias Savolainen
Pääoma tuloiksi
Tavissijoittaja
Timanttipesula

Asuntosijoitusblogit

Sijoitusasunnot.com
Ostan Asuntoja
Asuntosijoittamisesta
Sijoitusovi
Asuntosalkunrakentaja
Joonatan Voltti

Yrityksien sijoitusblogit

Nordnetblogi
Seligson
Inderes
Lynx
Taaleri

Sijoitusblogeista inspiraatiota

Toivottavasti sijoittajana löydät tästä listasta uusia mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi tai jos harkitset vasta sijoittamisen aloittamista, niin toivon mukaan blogit innostavat sinut aloittamaan sijoittamisen. Sijoitusblogit toimivat hyvänä inspiraation lähteenä sijoittajille kokemusvuosista riippumatta.

Puuttuuko listalta jokin suosittu sijoitusblogi?

Puuttuuko blogisi tai jokin seuraamasi blogi listalta? Ota yhteyttä ja ilmoita blogista. Listalle päivitetään aktiivisia ja suosittuja blogeja, jotka käsittelevät sijoittamista, säästämistä tai laajemmin taloutta.

4.6/5 - (154 votes)