Kategoriat
Blogiartikkelit

Parhaat nettikaupat

Parhaat nettikaupat ja suomalaiset verkkokaupat koottuna yhdelle sivulle. Verkko-ostaminen on suositumpaa kuin koskaan aiemmin ja verkkokaupan osuus kasvaa huimaa vauhtia. Shoppailu on kotisohvalta helppoa ja valikoima käytännössä rajaton. Tutustu verkkokauppojen listaan ja shoppaile.

Pikalinkit kategorioihin:

Paras verkkokauppa lista

Posti toteutti Suuren verkkokauppatutkimuksen, jossa selvitettiin suomalaisten mielestä parhaat nettikaupat. Tutkimukseen osallistui 2140 vastaajaa Suomessa. Kuten huomataan, parhaat nettikaupat listaa hallitsee kansainväliset verkkokaupat.

1. Zalando
2. Verkkokauppa
3. Adlibris
4. CDON
5. Amazon
6. Ebay
7. H&M
8. Elisa
9. Kärkkäinen
10. Dermoshop
11. Gigantti
12. Aliexpress

Suosituimmat verkkokaupat lista

Suomalaisten mielestä Suuren verkkokauppatutkimuksen mukaan suosituimmat verkkokaupat ovat seuraavat. Lista eroaa hieman parhaiden nettikauppojen listasta. Suomalaisten suosimat verkkokaupat:

1. Zalando
2. Verkkokauppa
3. Adlibris
4. CDON
5. Amazon
6. eBay
7. Hm
8. Gigantti
9. Kärkkäinen
10. Elisa
11. AliExpress
12. Wish
13. XXL
14. Motonet
15.Fiksuruoka
16. Ifolor
17. Power
18. Ellos
19. Boozt
20. Dermoshop

Suomalaiset verkkokaupat lista

Kotimaisia verkkokauppoja arvostetaan, mutta silti parhaat nettikaupat listalle ylsi vain neljä suomalaista verkkokauppaa, jotka ovat Verkkokauppa.com, Elisa, Kärkkäinen ja Dermoshop. Näiden lisäksi kannattaa ainakin tutustua seuraaviin suomalaisiin verkkokauppoihin:

Lumoava
Suojakalvotukku
Varusteleka
K-ruoka
Foodie
Lindex
Kaalimato
Booky
Prisma
Suomalainen
Levykauppa Äx
Kekäle
Antikvaari.fi
Vianor
Oletkaunis.fi
Halti
Dermosil
Uittokalusto.fi
Flow Cosmetics
Papu
Matto.fi
Luin Living
Scandinavian Outdoor
Kulta-Center
Fiksuruoka
Finnish Design Shop
E-Ville
Ninja
Petenkoiratarvike
Partioaitta
Laatukoru
Vähänkäytetty
Sotka
Neulomo
Intersport
Apteekkituotteet
Kaalimato
Motonet.fi
Tuningkauppa.com
Kaurilansauna.fi
Made in Finland Shop
Silvantimanttikorut.fi
Finlandia Kirja
Bearel.fi
Naturelle.fi

Nettivaatekaupat

Vaatteiden ostaminen verkosta on yleisempää kuin koskaan aiemmin. Verkkokaupoista on helppo selata lähes rajattomasta valikoimasta kaikki vaatteet aina sukista juhlapukuihin. Tilaamisen, kotona sovittamisen ja palauttamisen helppous viehättävät. Parhaat nettivaatekaupat, naisten nettivaatekaupat ja miesten nettivaatekaupat listattuna yhteen taulukkoon.

Lindex
Bubbleroom
Babyshop.com
Verynice.fi
Scandinavian Outdoor
Papu
Black Horse
Cellbes
Pierre Robert
Björn Borg
Disturb
Spartoo
Halti
Polarn O. Pyret
Luin Living

Kauneus- ja terveys

Kauneus ja terveys kategoria sisältää laajan kattauksen kauneuden, hyvinvoinnin ja terveyden alan verkkokauppoja.

Dermosil
Lumoava
Fitnesstukku
Jolie
Luontaistukku
The Body Shop
Oslo Skin Lab
Daniel Wellington
Kaurilansauna.fi
Bearel.fi
Flow Cosmetics
Oletkaunis.fi
Lola&Lykke
Piilolinssimaailma.fi
Naturelle.fi
Apteekkituotteet
Eleven
nobe
Nordicfeel
Laatukoru
Bangerhead
Training365 FI
Halti
Silvantimanttikorut.fi
Hairlust
Luin Living

Koti- ja sisustus

Sisustaminen lisää kodin viihtyvyyttä. Hae inspiraatiota ja tilaa verkosta kodin sisustuselementit aina pienistä katseenvangitsioista suurempiin huonekaluihin. Koti- ja sisustus aiheiden ympäriltä verkkokaupat nyt samassa taulukossa.

Hemtex
Mjuk
Vallila
Coolstuff
Luin Living
Matto.fi
Valaisinmestari.fi
Ifolor
Interflora
E-wheels
Made in Finland Shop
Weber

Muut verkkokaupat

Muut verkkokaupat taulukko sisältää harrastusaiheisia ja muita sekalaisia verkkokauppoja eri aihepiireistä.

PadelXpert.fi
Weber
Skruvat
Happy Angler
TennisXpert.fi
Ditur
Staypro
Matsmart

Suosittelemme seuraavia verkkokauppoja

Cellbes
Cellbes tarjoaa suuren valikoiman vaatteita arkeen ja juhlaan kaikille perheenjäsenille, myöskin kodintekstiilejä ja kodin sisustuksia alhaiseen hintaan.
Klikkaa tästä tutustumaan Cellbes verkkokauppaan!

Bubbleroom
Bubbleroom.fi on verkkokauppa, jonka valikoima koostuu muodikkaista vaatteista, kengistä, asusteista sekä kauneustuotteista naisille ja miehille. Sivustolla on yli 350 tuotemerkkiä ja sivustolle saapuu uutuuksia päivittäin.
Tutustu Bubbleroom verkkokauppaan!

Pierre Robert
Pierre Robert suunnittelee ja valmistaa mukavia, vastuullisesti valmistettuja ja monikäyttöisiä alusvaatteita ja vaatteita naisille, miehille ja lapsille.
Klikkaa tutustumaan Pierre Robertin valikoimiin!

Lindex
Lindexin verkkokaupasta löydät inspiroivaa ja edullista muotia vastuullisille ja muotitietoisille naisille. Valikoimassa naistenvaatteet, lastenvaatteet ja kosmetiikkaa.
Tutustu Lindexin valikoimiin!

Babyshop.com
Paras lastenvaatteiden verkkokauppa.
Tutustu Babyshop.comin valikoimiin!

CoolStuff
CoolStuff.fi verkkokauppa tarjoaa markkinoiden hauskimpia, hienoimpia ja kekseliäimpiä tuotteita.
Tutustu verkkokauppaan!

Lumoava
Suomalaisen Lumoavan korut tehdään käsityönä Kuopiossa, missä on maailman pohjoisin korutehdas.
Klikkaa tästä tutustumaan Lumoavan koruihin!

Hobby Hall
Hobby Hall on verkkokauppa, jonka valikoimassa on yli 100 000 tuotetta. Valikoima sisältää kaikki elämän osa-alueet. Hobby Hallin omien tuotemerkkien lisäksi verkkokaupasta löytyy tunnettujen brändien tuotteet erityisesti kodin, vapaa-ajan ja elektroniikan alueilla.

Millainen on hyvä nettikauppa?

Hyvä nettikauppa kuluttajan näkökulmasta voi perustua moniin tekijöihin, jotka liittyvät käyttäjäkokemukseen, turvallisuuteen ja yleiseen tyytyväisyyteen. Kuluttajat arvostavat usein verkkokauppoja, jotka tarjoavat heille vaivattoman ja miellyttävän ostokokemuksen. Seuraavissa kappaleissa avattuna hieman tarkemmin muutamia näkökulmia.

Hyvä nettikauppa tarjoaa käyttäjilleen saumattoman ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Sivuston tulisi olla helppokäyttöinen, ja tuotteiden selaaminen sekä ostaminen pitäisi olla vaivatonta. Selkeys on avainsana – liiallinen monimutkaisuus tai sekavuus voi johtaa asiakkaiden turhautumiseen. Visuaalinen houkuttelevuus ja selkeä design ovat tärkeitä. Sivuston tulisi olla houkutteleva ja miellyttävän näköinen. Responsiivisuus eri laitteilla, kuten puhelimilla ja tableteilla, on myös tärkeää, jotta ostokokemus säilyy tasokkaana kaikilla alustoilla.

Asiakkaiden tulee löytää helposti tarvitsemansa tiedot tuotteista. Selkeät tuotekuvaukset ja riittävät tiedot auttavat tekemään informoituja päätöksiä. Laadukkaat kuvat, mahdolliset videot tai muut visuaaliset elementit voivat myös lisätä tuotteiden houkuttelevuutta.

Nopeat ja luotettavat toimitukset ovat usein tärkeä myyntivaltti. Kuluttajat arvostavat myös selkeitä palautuskäytäntöjä, jotka tekevät mahdollisista palautuksista vaivattomia. Ystävällinen ja reagoiva asiakaspalvelu on kullanarvoista. Kuluttajat haluavat tietää, että apua on saatavilla, jos jotain menee pieleen. Useat yhteydenottokanavat, kuten chat, sähköposti ja puhelin, voivat olla merkittävä etu.

Luotettavuus on avainasia. Hyvä maine ja positiiviset asiakasarvostelut houkuttelevat uusia asiakkaita. Kuluttajat luottavat muiden kuluttajien kokemuksiin ja arvioihin. Vaikka hinta ei ole aina ainoa ratkaiseva tekijä, kilpailukykyiset hinnat houkuttelevat. Alennukset ja tarjoukset voivat myös innostaa kuluttajia tekemään ostopäätöksiä.

Kokonaisuudessaan hyvä nettikauppa tarjoaa asiakkailleen paitsi laadukkaita tuotteita myös positiivisen, luotettavan ja vaivattoman ostokokemuksen. Se pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan asiakaspalautteen perusteella ja pitää asiakkaat tyytyväisinä pitkällä aikavälillä.

Postin teettämän Suuren verkkokauppatutkimuksen mukaan tärkeintä suomalaisille verkkokauppojen asiakkaille on seuraavat asiat:

• Selkeästi ilmoitetut toimituskustannukset
• Tarkat tuotekuvaukset ja kuvat
• Edulliset toimitushinnat
• Edulliset hinnat
• Sujuva ostokokemus
• Voin tehdä ostokset milloin haluan
• Laaja valikoima
• Ilmaiset palautukset
• Yksinkertainen palautusprosessi
• Hyvät hakutoiminnot

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkokaupoista

Millainen on hyvä verkkokauppa?

Hyvä verkkokauppa koostuu tarkoista tuotekuvauksista ja kuvista, edullisista hinnoista, sujuvasta ostokokemuksesta, laajasta valikoimasta, selkeästi ilmoitetuista toimituskustannuksista, ilmaisista palautuksista, yksinkertaisesta palautusprosessista ja hyvästä hakutoiminnosta. Tällä sivustolla koottuna parhaat nettikaupat ja suomalaiset verkkokaupat, tutustu!

Mistä löydän parhaat nettikaupat?

Tähän blogiin on koottu parhaat nettikaupat ja suomalaiset verkkokaupat yhdelle sivulle. Tutustu blogiin ja aloita shoppailu kotisohvalta!

Mitkä ovat parhaat suomalaiset verkkokaupat?

Katso tämän sivun suomalaiset verkkokaupat lista. Tutustu myös toimituksen suosikkeihin.

Mistä halpoja nettivaatekauppoja?

Halpoja nettivaatekauppoja on netti täynnä. Olemme listanneet halpoja nettivaatekauppoja naisille ja miehille.

Parhaat sisustuskaupat verkossa?

Täällä laaja listaus sisustamisen verkkokaupoista. Etsi inspiraatiota ja löydä kodin sisustuselementit aina pienistä katseenvangitsioista suurempiin huonekaluihin.

4.8/5 - (464 votes)